Teraz jest 25 lis 2024, 23:02

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 31 sty 2007, 19:27 

Swojego czasu ktoś mi zarzucał antypolskośc.
Dzisiaj mam dowód na to, że jestem patriotą.
Dowodem jest BAN na TDP.
Co to ma wspólnego z Polakami?
Już tłumacze.

Wczoraj wyszedł nowy map pack 2 TDP, który zawiera kradzioną mapę z vanili MONTE CASSINO. O tyle o ile w Vanili były protesty polskie, przeciw francuzom, o tyle dziś TDP wrzucił dumnie amerykanów do potyczki.

Czekałem cały dzień na te mape tylko po to, by wyrazic moją niechec co do ich zachowania. Kiedy w końcu się doczekałem, napisalem kilka zdań w stylu, że to przekłamanie historyczne, że zabrali nam jedno z naszych największych zwycięstw, że takie dzieciaki co tu grają, wchodzą i potem będą myslały, ze jak zwykle to Amerykanie dali łupnia Niemcom.

Ku mojemu zdziwieniu, zamiast dyskusji na ten temat, rozpętała się fala wrzut nawet nie na mnie ( gram pod niemieckim nickiem ), ale na Polskę.
Usłyszałem, że Polska to gówno, bo broniła się 18 dni. Że Niemcy ją zmietli a śmierdzące Polaki pewnie stały przy garkuchni pod Monte Cassino. I tysiące podobnych zdań, których nie ma sensu cytowac.

Napisałem, że jest to przekłamanie historyczne i przez takie rzeczy, młodzi idioci uczą się w szkołąch, że Polacy palili żydów w Oświeciumiu.
Przezyłem jeszcze większy shock, gdy usłyszałem, że Polacy musieli się godzic na Oświęcim, bo inaczej Niemcy by go tam nie wybudowali.

Dalej rozpętała się burza słow z kolenymi obelgami w kierunku Polski, po czym dostałem kicka.

Natychmiast wróciłem i napisałem, że jestem Polakiem i jestem dumnyz historii naszego narodu i jest to normalne, że będe jej bronic. Dodałem też że cżłowiek który mieni się Adminem (cały skład TDP był na tej mapie ) jest żałosny, gdyż pozwala na rasistowskie wyzwiska w kierunku mojego nardou, a mnie kickuje za to, że staram się bronic prawdy.

Nie zdążyłem nic przeczytac więcej, gdyż od razu dostałem bana.

Jesli ktoś skomentuje ten post, to proszę, nie piszcie już o mnie, tylko przeanalizujcie całą sytuację. Gdybym kłamał to bym tego nie pisał. Mam drugiego BFa i leje na tego bana. Chce wam tylku uzmysłowic, jakie to szmaty tam grają. Był taki moment, że ostro mi wrzucali od Polskich świń i podludzi....pomyślałem wtedy, że 60 lat nic nie zmieniło w ich mentalności.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2007, 20:14 

n/c..... :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2007, 20:52 

Mi się podobało motto jakie PTS miał wpisane w danych, na którymś z niemieckich cupów - "Je**ć niemców". :D

A co do topicu - przekłamania historyczne zawsze niestety będą. Na forum FH można było przeczytać wiele bardzo ciekawych dyskusji na ten temat.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2007, 21:14 

dulek000 napisał(a):
Mi się podobało motto jakie PTS miał wpisane w danych, na którymś z niemieckich cupów - "Je**ć niemców". :D

A co do topicu - przekłamania historyczne zawsze niestety będą. Na forum FH można było przeczytać wiele bardzo ciekawych dyskusji na ten temat.

tia, ze podobno australia miala najwiekszy wklad w poczynania aliantow i w ogole australia rulz :)

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2007, 21:37 

A ja słyszałem, że francuskie czołgi, które miały więcej biegów do tyłu niż do przodu. :)

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2007, 21:59 

Meewosh47 napisał(a):
A ja słyszałem, że francuskie czołgi, które miały więcej biegów do tyłu niż do przodu. :)

też mi się gdzieś o uszy obiło. Nawet nieźle kombinowali.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2007, 22:01 

Jak zobaczyły na jakąś panterkę tudzież tygryska to spierniczały tak szybko, że aż im się gąsiennice plątały :D

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2007, 22:27 

panterkę?w 1940 jak zobaczyli pzII,III czy pz38 nie wspominajac o pzIV to już atak na własne tyły robili :lol:

na TDP większosc graczy to dzieciaki lub trolle lamowate więc nic dziwnego,zwykle z 50-60 ludzi tam stale grajacych kilku znam z innych serwerów i są normalnymi graczami czasami jacyś rodacy grają a tak to zwykle same debile nastoletnie

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2007, 22:46 

dlatego tam nie gram :lol: na dwg tez nie bo to banda pederastów :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2007, 23:27 

moge prosic o linka do mappacka?

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2007, 00:31 

Mocno się zdziwiłem. Bardzo mocno. Serwer TDP uważam za jeden z "normalniejszych" (mówię o szwabskich serwerach). Szanuję go bardziej niż Arische Kampfer, gdzie nieraz już widziałem, jak niezajęte pojazdy po prostu znikają (zarówno z mapki jak i samej gry) choć nadal można doń wsiąść.
Do rzeczy jednakże. Nie mam zamiaru tłumaczyć tu zarządców TDP, ale chciałbym zwrócić uwagę na jeden fakt. W czasie gry panuje dość nerwowa sytuacja, wszyscy chcą się skupić na walce, a zatem występujące problemy zakończyć jak najprędzej. Z tego powodu, Gambit, dopuszczam do świadomości opcję, że TDP po prostu wywaliło Cię, ponieważ byłeś w ich mniemaniu prowodyrem całego zamieszania. Ich myślenie było bardzo prymitywne - Gambit powoduje zamieszanie, a więc wywalamy Gambita i zamieszania już nie ma - możemy wracać do gry. To jest niestety nagminny sposób myślenia na każdym serwerze, na którym działa się pod wpływem chwili.

Natomiast umieszczenie Amerykanów miast Polaków pod Monte Cassino to rzecz cholernie karygodna (chyba nie ma potrzeby, bym uzasadniał to stanowisko). W tej kwestii warto by wystosować pismo na forum TDP - tam można podysputować na spokojnie, a i ewentualne zablokowanie będzie mniej bolesne, bowiem na serwerze grać można nadal.

MaleWo:
ftp://85.214.66.152/tdp_customsmappack_no2_winrar.rar
lub
ftp://87.106.2.94/tdp_customsmappack_no2_winrar.rar

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2007, 12:02 

no super na polskich serwerach tez jak ktoś z zagraniczniaków o coś zapyta to pierwsze zjedziemy go od świń podludzi itd bez zastanowienia czy ma racje czy nie..no super widze Musjer że naprawdę od dawna grasz online w FH skoro tak sobie to tłumaczysz..

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2007, 13:54 

MK... niczego uparcie sobie nie tłumaczę/nie wmawiam, że tak się nieskromnie zacytuję:
Musjer napisał(a):
Z tego powodu, Gambit, dopuszczam do świadomości opcję

Gambit uznał za powód zachowania ekipy TDP nieświadomość historyczną, głupią, nieuzasadnioną wyższość i ogólnie pojętą "szwabskość". I ja wcale temu nie przeczę, ale poszukuję także alternatywnych powodów. Podkreślę raz jeszcze, to nie znaczy, że uznaję je za jedyne słuszne. Zmotywował mnie do tego fakt, że grając na serwerze TDP (a grałem dość dużo i z całym szacunkiem, nie Tobie to oceniać MK) nie spotkałem się z takimi ekscesami.
Natomiast na Arische Kampfer różne cuda się widywało. Co do polskich serwerów, to raz, że mamy widać więcej kultury niż Niemcy (co mnie jakoś nie dziwi), dwa, że na naszych serwerach jest niestety mniej graczy, przez co łatwiej rozwiązać jakiś problem niż na serwerze gdzie jest ich 64 (taki gąszcz liter i bluzgów leci przez ekran, że trudno zeń wyłuskać istotne informacje).

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2007, 14:28 

jeżeli ktokolwiek na serwie zaczyna gadki rasistowskie już powinien dostac kocka lub wyraźne ostrzeżenie od admina więc twoje przypuszczenia są nie trafione lub inne wyjście dac warningi wszystkim uczestnikom pyskówki że mogą dostac kicka(aby zaprowadzić spokój),tak samo za łacine w stosunku do innego gracza i to co opisał Gambit to wyraźnie pokazuje co za admini czy gracze tam grają,co do AK to juz od dawna nie widziałem od niech żadnego tekstu rasistowskiego czy innego niestosownego,na TDP nie maiałem zamiaru grać a po tym co tu przeczytałem to już całkiem nie mam skoro takie trolle tam grają

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2007, 01:00 

Panowie też nie raz słyszałem takie teksty pod swoim adresem i admini nic z tym nie robili i nie robią , bo po cichu są tacy sami. Ale na koniec dodam że za dużej alternatywy to My niemamy ...

ps. najlepsze są teksty typu że kradniemy im samochody :lol: :lol:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2