Melvin napisał(a):
Jak kupię ten mikrofon to sobie z wami pogram(No i jak naprawię PB)
pbsvc oraz sprawny system/sprzęt - pamiętam, że gdy dawno temu bawiłem się w podkręcanie CPU/RAM to PB padał jako pierwszy raportując błędy.
Cytuj:
Miałem grać w pierwszą kampanię ale nie miałem czasu(Myślałem, że będę miał no więc nie gniewaj się WuWu, że mnie wtedy nie było :<)
Cóż... mi to rybka - strata twoja. Szkoda, bo było to ciekawe doświadczenie. Możliwość dogłębnego poznania wtedy nowego moda i map 16 - następna okazją by w nie pograć był dopiero turniej 130 Panzer Lehr. Przede wszystkim okazja by zobaczyć jak (nie)nadają się mapy z publica do turniejowego grania.
Natomiast kampania #4 to już dość daleka od tej kampanii. Nowy teatr, choć niestety na znaczną cześć sprzętu musimy poczekać do FH 2.2, póki co nadrabiamy tym co mamy z innych modów. Przede wszystkim inne zasady rozgrywki - nie tylko wyższa organizacja, ale również brak spawnu na SLu, spawny na APC jak w FH 0.7, także myślę, że zapowiada się ciekawie - skrobnę co nieco po piątkowej bitwie. Co będzie dalej zależy już od nas wszystkich.
Cytuj:
A będzie Monte Cassino?!
Będzie, co więcej tworzy je jeden z naszych najlepszych mapperów, więc myślę, że się nie zawiedziemy. Tyle, że... tym razem Polacy będą go bronić
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)