Teraz jest 19 lis 2024, 01:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 21:54 

Wozu napisał(a):
Raczej chodzi o to, ze niektore mysliwce nie przenosza bomb, a pod drugiem "fire'em" maja dzialka (pod pierwszym sa kaemy).

Wlasnie ze w ogole nie strzela !!!
Mapa "Kursk", strona-alianci(ruscy), samolot bodajze polikarpov o ile sie nie myle (nie znam sie na samolotach).Za kazdym razem kiedy sie do niego wsiada , to zawsze jest inna ilosc tej drugiej amunicji, tylko ze ona nie strzela :(

PS: jak w battlefieldzie wysoko latac samolotem ??Bo jak sie leci caly czas do gory pionowo to zaczyna spadac ogonem w dol.(traci moc czy cos takiego).Ale nawet jak sie lagodnie idzie do gory (nie na maxa pionowo)
to i tak trzeba co chwile podnosic maszyne, bo jak sie pusci klawisz odpowiedzialny za lot do gory, to samolot zaczyna opadac nosem w dol :(

Help me please :wink:

Tytuł: Problem
PostNapisane: 5 sty 2004, 01:43 

[b]Ja mam 512 RAM-u ddr2-400MHz i nie mam żadnych problemow z wyjściem z gry :D więc chyba nie o to chodzi,BF chodzi bez żadnego"ale" najlepszą opcją jest defragmentacja twardziela :D

Tytuł: po co???
PostNapisane: 5 sty 2004, 15:01 

po co ci wysoko latac samolotem skoro czy tak czy tak zginiesz?jak nie dostaniesz od nieprzyjaciela kuleczki to sam się zabijesz battlefild nie jest grą gdzie potrzebny jest lot wysokościowy, o ile mi wiadomo atak nurkujacy wykonuja nieliczne maszyny (stukas) jak chcesz sobie wysoko polatać to sobie kup Ił2 sturmovik a nie bf1942 :D :lol: :o

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2