Rozchodzi się o to że je nie chce używać mikrofonu... ja bym chciał grać bez mikrofonu ale wiem że to raczej nie możliwe więc rozumiem, trudno się mówi...
Co do wypowiedzi wypoora to ja nawet nie tyle co byłem w UKF a dopiero co się zapisałem także imho zmiana klanu na samym początku (nie gralem nawet jednego meczu) nie powinna być aż tak "drastyczna". A co do gry z SPQR to było tak że kiedy miałem najwięcej zapału do gry możecie nawet się spytać Ziutka z SPQR że non-stop się pytałem kiedy gramy ? kiedy gramy ? a że trafiłem na czas stagnacji (wakacje, wiadomo o co chodzi...) to meczy nikt nie grał albo były grane sporadycznie, potem mój zapał zaczał słabnąć coraz bardziej aż do momentu że wogóle nie grałem w BF1942 przez ok 2 miesiące nawet w FH

, nie czując się rzymianinem a widniejąc tylko na spisie powszechnym myślałem coś o FH dlatego że przeważnie tylko w to gram... dopiero od przedwczoraj bodajże zacząłem znowu grać i na nowo mnie wciągnęło z tym że przed przerwą jak i po przerwie grałem praktycznie tylko w FH

lubie calssica i FH lecz z dużą przewagą tego drugiego

. To by było na tyle hehe...
P.S> wypoor - nie nazywaj mnie więcej "pozerem i ściemniaczem" bo nim nie jestem

i sobie nie życze takich chamskim tekstów i pustych słów które nijak się nie mają do rzeczywistości, zdaje ci się że coś o mnie wiesz ? to się mnie najpierw spytaj i upewnij czy to prawda a nie wyjeżdżasz z takim kłamstwem na forum afujjj ...
Mahalo.