Teraz jest 26 lis 2024, 07:18

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: hejka
PostNapisane: 11 sie 2004, 23:06 

3,09 OK ale najlepiej utarł bym nosa tym miśkom z 1942 (starego)

Tytuł:
PostNapisane: 11 sie 2004, 23:39 
Oldboy Battlefield.pl

idz sobie stad... bo bzdury gadasz i tylko sciagniesz na siebie gniewne spojzenia forumowiczow... a to... wplynie naer znaczaco na dalsza twoja "kariere" na tym forum.

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2004, 17:38 

rekrutacja ciagle otwarta - zapraszamy

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2004, 11:15 

Wymagany jest mikrofon żeby grać u was w sekcji FH ?

P.S. Okota nie wiesz kto może mi zmienić nicka na forum na "Hokahey" ?

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2004, 14:16 

RustyNail napisał(a):

A jak inaczej chciałbyś się porozumiewać w trakcie treningów/sparingów/meczy/FFA...??

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2004, 14:36 

HamP napisał(a):
RustyNail napisał(a):

A jak inaczej chciałbyś się porozumiewać w trakcie treningów/sparingów/meczy/FFA...??

Normalnie bez mikro - klawiaturka + komendy no i jeszcze mógłbym słyszeć was na TS :wink:

Mahalo.

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2004, 14:42 

A duży to wydatek 12zl za mikrofon?

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2004, 15:08 

Nie bierzcie Rustego bo to pozer i ściemniacz, po za tym już raz był w UKFie i podstępnie uciekł do SPQR, które totalnie olewa... :P btw - na miejscu EF FH i UKF FH nie kłóciłbym się tylko raze3m sparował, a nie z niemieckimi ... ekhmmm :roll: Z niektórymi z EF FH też da się pograć - Pozdro LeGion ;) Maciek nie bądź zazdrosny. :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2004, 16:20 

@Wypoor
My się z EF-FH nigdy nie kłóciliśmy ani nie kłócimy. Im więcej ludzi gra w FH w Polsce, tym lepiej.

@Rusty/Hokahey
Jeśli chcesz z nami grać, to musisz mieć mikrofon (właściwie słuchawki z mikrofonem). Jeśli już takowy będziesz miał - zapraszam na http://www.ukf-clan.org, tam podanko się składa - rozpatrzymy :P

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2004, 22:15 

Rozchodzi się o to że je nie chce używać mikrofonu... ja bym chciał grać bez mikrofonu ale wiem że to raczej nie możliwe więc rozumiem, trudno się mówi...

Co do wypowiedzi wypoora to ja nawet nie tyle co byłem w UKF a dopiero co się zapisałem także imho zmiana klanu na samym początku (nie gralem nawet jednego meczu) nie powinna być aż tak "drastyczna". A co do gry z SPQR to było tak że kiedy miałem najwięcej zapału do gry możecie nawet się spytać Ziutka z SPQR że non-stop się pytałem kiedy gramy ? kiedy gramy ? a że trafiłem na czas stagnacji (wakacje, wiadomo o co chodzi...) to meczy nikt nie grał albo były grane sporadycznie, potem mój zapał zaczał słabnąć coraz bardziej aż do momentu że wogóle nie grałem w BF1942 przez ok 2 miesiące nawet w FH :wink:, nie czując się rzymianinem a widniejąc tylko na spisie powszechnym myślałem coś o FH dlatego że przeważnie tylko w to gram... dopiero od przedwczoraj bodajże zacząłem znowu grać i na nowo mnie wciągnęło z tym że przed przerwą jak i po przerwie grałem praktycznie tylko w FH 8) lubie calssica i FH lecz z dużą przewagą tego drugiego :wink: . To by było na tyle hehe...

P.S> wypoor - nie nazywaj mnie więcej "pozerem i ściemniaczem" bo nim nie jestem :evil: i sobie nie życze takich chamskim tekstów i pustych słów które nijak się nie mają do rzeczywistości, zdaje ci się że coś o mnie wiesz ? to się mnie najpierw spytaj i upewnij czy to prawda a nie wyjeżdżasz z takim kłamstwem na forum afujjj ...
Mahalo.

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2004, 22:55 

Urzekła mnie Twoja historia... :lol:
A poważnie,to jak jurgens wyżej napisał - nie ma słuchawek z mikrofonem, nie ma członkostwa w sekcji, a to dlatego, że samymi komendami radiowymi meczy się nie wygra :P (a szczegółowa informacja o poczynaniach przeciwnika, podana szybko,a więc przez TS, jest jedną z ważniejszych rzeczy potrzebnych do zwycięstwa w meczu)

Wypoor - my się nie kłócimy z EF-FH, może były kiedyś pewne nieporozumienia, ale zostało wszystko wyjaśnione.

Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2004, 00:21 

Muszę powiedzieć, że udało nam się w naszej sekcji utrzymać skłąd przez całe wakacje - graliśmy 2 sparingi tygodniowo i jeden meczyk ligowy.

Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2004, 07:34 

HamP napisał(a):
Urzekła mnie Twoja historia... :lol:
A poważnie,to jak jurgens wyżej napisał - nie ma słuchawek z mikrofonem, nie ma członkostwa w sekcji, a to dlatego, że samymi komendami radiowymi meczy się nie wygra :P (a szczegółowa informacja o poczynaniach przeciwnika, podana szybko,a więc przez TS, jest jedną z ważniejszych rzeczy potrzebnych do zwycięstwa w meczu)

Wypoor - my się nie kłócimy z EF-FH, może były kiedyś pewne nieporozumienia, ale zostało wszystko wyjaśnione.

Szkoda... niemniej jednak słyszałem że da się grać z powodzeniem bez mikrofonu (biorąc pod uwagę że tylko jedna osoba nie miała by mikrofonu) przykład Raklez z enclave - grał w klanie przez dość długi okres czasu właśnie bez mikro :D , ostatecznie po jakimś czasie dopiero zdobył się na mikrofon :wink: a przez ten czas było spoko 8), no ale zasady zasadami :wink:

Mahalo.

Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2004, 11:54 

Napisałem tylko tak jak było naprawę. Tak twój zapał, dwa dni szalał, kiedy gramy, kiedy gramy, ja jak głupi szukałem dobrawka i bcj, i jak załatwiłem mu juz członkostwo 'po znajomości' to jego zapał trochę osłabł i poszedł bez słowa do SPQR. I wcale Cię nie obrażam ty słowa były mówione raczej półserio, ale cóż... tacy są polacy :P

Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2004, 12:57 

Wypoor PL napisał(a):
Napisałem tylko tak jak było naprawę. Tak twój zapał, dwa dni szalał, kiedy gramy, kiedy gramy, ja jak głupi szukałem dobrawka i bcj, i jak załatwiłem mu juz członkostwo 'po znajomości' to jego zapał trochę osłabł i poszedł bez słowa do SPQR. I wcale Cię nie obrażam ty słowa były mówione raczej półserio, ale cóż... tacy są polacy :P

Ojjojo się narobiło "latałeś i załatwiałeś jak głupi" - no rzeczywiście sprawa życia i śmierci, robiłeś to chyba dla mnie a nie dla siebie echh.... mój zapał dwa dni ? chyba żartujesz, przeczytaj uważnie temten post... Co do tych słów to... dobieraj je uważnie na przyszłość, pozatym co znaczy pół serio w tym przypadku i raczej ? te słowa nie powinny wogóle zaistnieć i na dodatek jak rozmwiałem o FH - wtrącasz się między vódke a zakąske :evil: ...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2