Teraz jest 22 lis 2024, 21:05

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2004, 16:55 

będzie działał juz zapowiedziano że wersja 0.62 jest ostatnia do BF'a 1942 a teraz przechodza na silnik z Bf'a Vietnam :P troszkę szkoda że wszyscy twórcy modów przechodza na Vietnam a może to i lepiej z tym że wiadomo większe wymagania sprzetowe znowu wszystkich walną po kieszeni :(

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2004, 17:48 

To jestem naprawdę ciekaw jak rozwiążą problem ze zmianą magazynka :lol: !

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2004, 18:56 

Jakby tak wszyscy narzekali na wymagania sprzętowe, to do dzisiaj gralibyśmy w PacMana lub odbijali piłeczkę na ekranie telewizora.

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2004, 13:02 

Właśnie! Niech tylko spróbują to przenieść na Vietnam! Rzoumiem że kleją rzeczy jest fakt iż enginy się starzeją i trzeba ja jakby upgradować przenosząc na nowsze silniki, ale ja nie nawidze Vietnama i nie mam zamiaru wyrzucać 100zł tylko dlatego, że mój ulubiony mod tam przeniosą, a poza tym to ma wyjśc battlefield II i na pewno będzie miał 100 razy lepszą grafikę niż Vietnam i co wtedy?- wtedy wszyscy miłośnicy FH wywalą kolejne 100zł bo komuś sie zachciało znowu przebosić gre ( a o wymaganiach sprzętowych to już nie wspomne!).

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2004, 18:11 

Zgadzam sie z Gambit'em to jest takie przenoszenie z jednego na drugie
w takiej filozofi "ok BF 1942 sie postarzał... O! wyszedł Vietnam no to przeżucam" rok później... "no Vietnam się postarzał... O! wyszedł BF 2 no to przenosimy" i tak wkółko aż seria się nieskończy :P czy to nie jest irytujące? :? a pozatym to troche dziwne przenosić moda o WW2 z gry o WW2 do tematyki Vietnam'a :?

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2004, 19:58 

Gambit - tak właśnie jest. Od czasu jak kupiłem pierwszy komp (prawie 20 lat temu), to cały czas trzeba coś rozszerzać, wymieniać itd itp. To już zupełnie inna kwestia, czy zatrzymać postęp cywilizacyjny, czy nie, ale jak na razie będzie ciągle trzeba ładować kasę.
Pamiętam jak się kiedyś ekscytowałem wspaniałym symulatorem helikoptera na Atari 800.

Zresztą - przenoszenie FH na silnik Vietnama zajmie z pół roku - takie tempo mają koledzy z FH.

Grabol - silnik to tylko silnik. Tak samo dziwne jest przenoszenie moda WW2 do Vietnama czy BF2, jak isnienie modów EOD i DC na silniku gry WW2.

[/quote]

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2004, 20:30 

Ale po pierwsze nie wszyscy pracują już by mieć pieniądze na ciągłe unowocześnianie swoich kompów a po drugie z chwilą gdy wychodze ze sklepu z nową częścią to jest ona już przestarzała,a to mnie już irytuje, mnie nie przeszkadza grafika w FH i jak dla mnie to taka może zostać, jak sobie jeszcze ramów dokupie to będzię super, a na silniku Vietnama to niech se grają ci co im nie szkoda było pieniędzy na tę gre, a później na zakup sprzętu by sprostać jej wymaganiom, a battlefield potrzebuje jeszcze ładnych kilku lat by dopisać go do gir klasyczny jak Duke Nuken czy Quke II, więc narazie postaram się to wybić z głowy twórcom FH z którymi ostatnio bardzo często koresponduje na forum u nich na stronie...zapraszam też wszystkich innych, którze chcieli by dodać coś od siebie w nadchodzącej wersji.

Dla tych co nie wiedzą mam kilka wiadomości apropo patcha 0.62 i dalszych.
W najbliższych wersjach FH możemy zapomniec o froncie wschodnim i zachodnim. Główny nacisk zostanie postawiony na mapy rozgrywające się na Pacyfiku i w Afryce, gdyż jak jednogłośnie twierdzi drużyna FH te teatry wojenne zostały bardzo słabo dopracowane-jednakże mam też i dobrą wiadomość wkrótce możemy ujrzeć kolejne mapy z udziałem Polaków, gdyż drużyna FH stwierdziła, że skoro mają już Polskie komendy to można to wykorzystać. Ja starałem sie nakłonić ich do stowrzenia mapy powstania warszawskiego...ale czy zaaprobują ten pomysł pokaże czas. Poki co czekają nas zmagania Africka Korps z generałem Romlem na czele przeciw Alianckiej armi gen. Montgomerego.

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2004, 11:45 

Dobra HamP -> http://www.fhmod.com

Ostatnio edytowano 12 maja 2004, 12:36 przez M.I.S.I.E.K, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2004, 12:21 

Oki,dzięki za zmianę :)
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2004, 19:57 

Są nowe zdjęcia na stronie głównej FH, w tym nareszcie przerobionego bf'owego mausera, jakoś mi się stary nie podobał :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 cze 2004, 10:31 

He he a my sie postaramy, aby jednak FH przeniesiono na Vietnamik ;) To chyba normalna ewolucja. Jak ktos nie ma kaski na updejt sprzętu to niestety nie musi grać. Gry to w tej chwili luksus nie ukrywajmy.

Tytuł:
PostNapisane: 2 cze 2004, 10:34 

ShaggY napisał(a):
He he a my sie postaramy, aby jednak FH przeniesiono na Vietnamik ;)

tak ci się tylko zdaje;) na vietnam to niech robią star warsy i tym podobne :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2 cze 2004, 16:02 

założymy się ;) ?

Tytuł:
PostNapisane: 2 cze 2004, 16:11 

jest mocne lobby BF-owe,nie dopuści do tego:)

Tytuł:
PostNapisane: 2 cze 2004, 17:12 

Quake-Cong + FH = ???????? :|

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2