Tym IP z Neo+ się nie przejmuj... Problemy z tym były tak naprawdę na początku, teraz większe się już nie zdarzają (nawet TePsa czasem coś potrafi pozytecznego zrobić).
Stronka pod tym adresem rzeczywiście leży, znajdziesz ją tutaj:
http://forgottenhope.bf1942files.com/
Aha i mam jedna sugestię!!
Koniecznie odinstaluj sterowniki w wersji 56.72. Pamiętam, że kiedy ja miałem swojego GF4 MX 440 było dużo szumu wokół tego, iż stery te mają mnóstwo bugów i akurat te modele GeForce'a bardzo na tym cierpią. I rzeczywiście miałem parę problemów wówczas - zainstalowanie starszych sterowników (45.*, albo jakoś tak, nie pamiętam cyferki) pomogło bardzo! Moze i tu mamy ten sam problem...
Stawiam na to! Zanim zaczniesz ściągać na nowo mod, spróbuj ze sterownikami. Może szkoda czasu i z twoją instalką wszystko jest OK.
EDIT.
Aha, no trzeba to też powiedzieć - cała Twoja konfiguracja nie jest już młoda. Na moje oko masz trochę za mało ramu, a i karta graficzna trąci myszką. Pamiętaj, że FH ma dużo większe wymagania, niż czysty BF classic. Zresztą prędzej, czy później i tak będziesz musiał stawić temu czoła - coraz mniej rzeczy będzie Ci chodzić (z pewnością prędzej, niż później).