Ja kiedyś na hslanie (jedynym pełnym serwerze w wersji 2.15) miałem ping w okolicach 40-50 ale, że mi się nudziły mapy więc zrobiłem sobie przerwę w graniu w FH. Gdy wróciłem pograć jeszcze w wersji 2.15 okazuje się że teraz ping jest w okolicach 150

. Bardzo lubiłem ten serwer ale odkąd jest taki ping już tam nie zaglądam i to raczej nie jest wina mojego internetu bo nic się w nim nie zmieniało tylko wina serwera. Z tego co wiem to nie tylko mi się zmienił ping na taki wysoki na hslanie, czy ktoś ma pojęcie dlaczego ? I żeby nie było z tego offtopu to powiem, że tym razem to się postarali z mapami ale moimi faworytami są Point Du Hoc i Purple Heart Lane. Praktycznie zawsze gram aliantami bo uwielbiam Garanda

. Mogli by coś zrobić z wyrzutniami typu bazooka, panzershreck, panzerfaust bo wydaje się że mają jakby za mały zasięg (szczególnie panzerfaust który po wystrzeleniu zaraz leci w dół co zmusza do strzelania zaraz obok czołgu), przykładowo na przyrządach celowniczych jest zasięg 100m ale jak się strzela na te 100m według przyrządów to pocisk uderza w ziemię znacznie bliżej

. No i raz mi się zdarzyło na PDH że niemcy mogli się spawnować na plaży a amerykanie nie mieli spawnu po zajęciu pierwszej flagi przy plaży i nawet na G4 w tym kąciku także cała rozgrywka była do niczego bo nic nie mogliśmy zrobić.