Teraz jest 22 lis 2024, 21:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2004, 13:05 

To między wódkę, a zakąskę ja się wtrącę, mimo że być może nie powinienem. Ale wtrącę się, żeby powiedzieć (napisać) jedno - bardzo lubie grać w Forgotten Hope, ale moja aktywność w tym dziale na forum jest niewielka.

Dlaczego? Bo co chwilę, jak tu zaglądam, widzę, że ktoś się z kimś żre.
Ludzie, dajcie spokój. Odpuśćcie - cokolwiek się dzieje złego, dotyczy to tylko gry i spraw z nią związanych - czy darcie kotów rzeczywiście ma sens? Raz jeszcze - to tylko gra... Co zrobicie, kiedy spotkaja was naprawdę poważne problemy w realu?

Z tego co pobieżnie przeczytałem Wypór zażartował i zrobiła się z tego wielka chryja nie wiadomo o co, chociaż już wcześniej dało się zauważyć szpileczki tu i ówdzie... Każdy z Was ma swoj zdanie w temacie i finał.

Skoro szpileczki są na tym forum zawsze, to przynajmniej z chryjami o byle co naprawdę moglibyście już przestać, bo tylko niesmak pozostaje, jak się tu wejdzie...

Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2004, 15:14 

Shelton napisał(a):
...Ludzie, dajcie spokój. Odpuśćcie - cokolwiek się dzieje złego, dotyczy to tylko gry i spraw z nią związanych - czy darcie kotów rzeczywiście ma sens? Raz jeszcze - to tylko gra... Co zrobicie, kiedy spotkaja was naprawdę poważne problemy w realu?...

Strasznie zbagatelizowałeś temat..., ja to traktuje "na spokojnie" z dystansem to tak a propo realu :wink:

Shelton napisał(a):
Z tego co pobieżnie przeczytałem Wypór zażartował i zrobiła się z tego wielka chryja nie wiadomo o co, chociaż już wcześniej dało się zauważyć szpileczki tu i ówdzie... Każdy z Was ma swoj zdanie w temacie i finał.

Znowu bagatelizujesz... to dotyczyło tylko Wypoora - nie przesadzajmy to nie trzecia wojna światowa... a co do sprawy to po prostu padły słowa które są obraźliwe dla mnie nawet jeśli miały być "pół-żartem, pół serio", pół w przypadku tych słów to za dużo...

Shelton napisał(a):
Skoro szpileczki są na tym forum zawsze, to przynajmniej z chryjami o byle co naprawdę moglibyście już przestać, bo tylko niesmak pozostaje, jak się tu wejdzie...

Bez przesady nie bądź taki "delikatny" :wink: po prostu to omiń :D , chyba uraz na psychice ci nie zostanie :lol: :wink:

Mahalo.

Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2004, 16:34 

Wszystko fajnie,ale chciałbym uprzejmie przypomnieć,że...coniektórzy zeszli z tematu,który dotyczy rekrutacji. Tak więc prosiłbym o umieszczanie postów zgodnych z tematem,za co z góry (pewnie przedwcześnie :P ) dziękuję :)

Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2004, 20:19 

Wypoor PL napisał(a):
Nie bierzcie Rustego bo to pozer i ściemniacz, po za tym już raz był w UKFie i podstępnie uciekł do SPQR, które totalnie olewa... :P btw - na miejscu EF FH i UKF FH nie kłóciłbym się tylko raze3m sparował, a nie z niemieckimi ... ekhmmm :roll: Z niektórymi z EF FH też da się pograć - Pozdro LeGion ;) Maciek nie bądź zazdrosny. :lol:

Wypoorku no co ty wiem że kochasz tylko Mnie :-)

Tytuł:
PostNapisane: 8 paź 2004, 09:45 

RustyNail napisał(a):
Strasznie zbagatelizowałeś temat...

Rzeczywiście - bagatelizuję. Bo i nie ma czego traktować ze śmiertelną powagą.
BTW - po Twoich odpowiedziach widać wyraźnie, że trafiłem w sedno. To mi wystarcza. A co do reszty - róbcie, jak chcecie.

Tyle z mojej strony w kwestii offtopa. Sorry za to i wcześniejsze, HamP.

Tytuł:
PostNapisane: 12 paź 2004, 23:38 

Shelton napisał(a):
RustyNail napisał(a):
Strasznie zbagatelizowałeś temat...

Rzeczywiście - bagatelizuję. Bo i nie ma czego traktować ze śmiertelną powagą.
BTW - po Twoich odpowiedziach widać wyraźnie, że trafiłem w sedno. To mi wystarcza. A co do reszty - róbcie, jak chcecie.

Tyle z mojej strony w kwestii offtopa. Sorry za to i wcześniejsze, HamP.

Ciesze się że ci wystarczyły moje odpowiedzi 8)

Mahalo.

Tytuł:
PostNapisane: 13 paź 2004, 20:57 

Tak tylko potem wysłuchiwałem 'Co to za koleś?' Dałem głowę i ją straciłem. Palców już nie oddam, bo mi skill spadnie. No cóż może jestem egoistą, który lubi się pośmiać ze swoich dowcipów... ale nie znoszę jak cheat'ów ludzi, którzy są niesłowni :P

Tytuł:
PostNapisane: 13 paź 2004, 22:13 

WOW no rzeczywiście ale się nasłuchałeś - uderzył cie ktoś ? zabrał ci pieniądzę ? spalił mieszkanie ? :lol: Co do słowności to zawsze staram się tak postępować ale to jest po prostu czasami niemożliwe żeby zawsze dotrzymywać słowa...(co nie tyczy się słowa danego przezemnie w realu w którym to nawet jak dałem słowo i miało by się komuś coś ZŁEGO stać to chociaż dostałbym w morde dosłownie to bym tego słowa nie złamał), są takie sytuacje jak np ta że to słowo zostaje złamane - nie ma nic na siłe... a po za tym ja nawet nie grałem u was jednego meczu ty to traktujesz jakby to był jakiś ciężki grzech , czy ja wyszedłem w "połowie jakiegokolwiek meczu" którego nawet nie grałem ? NIE, zrezygnowałem na samym początku. To tak jakbyś ściągnął demko jakiejś gry - zainstalowałeś, wypróbowałeś i podziękowałeś za pełną wersje - nic wielkiego i nie tylko Ty to powinieneś zrozumieć ale najwidoczniej osoba która ci te głowę ucięła w jakże strasznych boleściach że nawet dawno po śmierci lamentujesz jak stara baba :lol: .EOT.

Tytuł:
PostNapisane: 13 paź 2004, 23:27 

LUDZIE! Przestańcie już!! PROOOOSZĘ! :evil: (jeszcze raz przypominam,że już zbyt dużo postów nie tyczy się w ogóle tematu, więc jeśli chcecie sobie dalej "odbijać piłeczkę",to załóżcie inny temat i tam kontynuujcie, bądź załatwcie to na PRV!!)

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2004, 18:03 

Tak tylko odświeżam :) Ciągle szukamy ludzi do klanu!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2