Po pierwsze, Headshot bądź łaskaw nieco wyluzować i przestań w końcu odświeżać stare tematy. To dość wkurzające dla pozostałych użytkowników.
Po drugie - nie bój się tak tego Forgotten Hope. To, że raz zdarzył ci się problem, nie oznacza, że pojawi się ponownie (btw. powodów tego, że wówczas BF ci "padł" mogło być mnóstwo i niekoniecznie związanych z FH - naprawdę mnóstwo ludzi ściągnęło, gra i tylko tobie "cały BF padł". Być może miałeś po prostu pecha.)
Po trzecie mapy z FH nie mają nic do DC. Ale też nie do końca rozumiem co chciałbyś zrobić?! Zainstalować FH tak, żeby ci chodziła tylko mapa Zielona Góra?? Aaale o so chozi...?
Po czwarte nie wahaj się, ściągaj FH i instaluj. Skoro dotąd tego nie zrobiłeś, naprawdę bardzo wiele tracisz. Oczywiście, jeśli IIWŚ to jest to, co lubisz w BF. Ja też długo się wahałem, ale odkąd zainstalowałem, praktycznie nie gram w classica. Który, jak już pisałem w innym topicu, w mojej ocenie od początku powinien wyglądać tak, jak FH... To tak, jakbyś przesiadł się z pierwszych "Commandosów" od razu na "Soldiersów"