Teraz jest 22 lis 2024, 21:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2005, 18:17 

Trigg napisał(a):
Info o realism patch na stronie glownej:
http://www.battlefield.pl

Imho jak kogos denerwuje ze ze wzgledu na poprawnosc polityczna w FH nie ma swastyk to moze sobie zapodac pacza ale w paczu nie tylko to jest.

na ale trze się rejestrować,może ktoś dać screeny jak wyglada ten mini modzik??flagi itd...

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2005, 22:18 

Gdzie w kopalni macie ten sprzęt dla oficera? ja obejrzałem całą i poza kilkoma kilofami nie znalazłem nic :P W ogóle to chodzi o kopalnię w górze koło windy do właściwej kopalni?

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2005, 22:18 

Wszystko fajnie cacy mam Fh 1 dzien i jescze nie do konca go kapuje. Ale co z wymaganiami? :D Doom3 Half2 chdozily ladnie a FH na nowych mapach szczegolnie tej estern blitz to laduje sie laduje a w trakcie tez ;D Jakie kompy trza miec by mofd ten chodzil plynnie? :D

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2005, 22:20 

Lailonn napisał(a):
Jakie kompy trza miec by mofd ten chodzil plynnie? :D

na to pytanie nie znają odpowiedzi nawet nastarsi górale

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2005, 10:25 

Na oficjalnym forum FH zostalo juz zapowiedziane ze w przyszlym patchu zostanie zmniejszona ilosc szczegolow na mapie Eastern Blitz, do tej pory jednak pozostanie to najbardziej chyba lagujaca mapa.

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2005, 15:22 

dulek000 napisał(a):
Gdzie w kopalni macie ten sprzęt dla oficera? ja obejrzałem całą i poza kilkoma kilofami nie znalazłem nic :P W ogóle to chodzi o kopalnię w górze koło windy do właściwej kopalni?

Ja znalazłem, ale jak grałem z botami. Respawn'owałem się (ciekawy słowotwór) w bazie niemieckiej tuż na przeciwko wejścia do kopalni. Poszedłem do przodu, później w prawo i chyba do dołu (już nie pamiętam). Na końcu jednego korytarza był officer pack ale tak jakoś zakamuflowany - dziwnie wyglądał.

LEĆ PRZEZ POLE!!!! WE WSI MOSKAL STOI!!!

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2005, 17:17 

MK "na to pytanie nie znają odpowiedzi nawet nastarsi górale"

Najstarsi Górale- To prawda nie wiemy :)

PIV 2.5 GHZ 1028 RAM RADEON 9700 PRO. 1024, max detale 100 % widoczności. tnie jak cholera na easter blitz.:)

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2005, 22:21 

Ja mam athlon 3.0 ghz 512 ram radeon 9800 pro, max detale i też mi przycina :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2005, 00:06 

fakt ..ta mapka jest zjechana,na2.4 bartku i 1GB ramu tnie sie...ogolnie FH wymaga wiecej ramu do grania niz goly bfv i bf1942...

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2005, 08:01 

legion serio juakby szybciej mi chodzilo, ciagle to "czuje" .
NA serverze Uni of tenessi (jakos tak) grajac na eastern blitzu znalazlem kit w kopalni (po prostu poszukaj- nie jest wielka). Jednakprzyjemnoisci z jazdy tankietka nie mialem , przy walka 2 vs 2 cielo sie HARDCORE'owo.. naprawde lepiej mi HL2 z 30 graczami chodzi. - HL2= ladniejsza grafika , rozdzialka to 1280x720, wszystko max, nawetr dzwiek i ALL CHODZI CACY.. bf jest jakos dziwnie napisana gra i tnie sie niemilosiernie(zwlaszcza BF) mimo 1,2gb ramu!!! Albo ja mam ciagle zle ustawiona karte albo naprawde kiepski sprzet, przez ta PIE*&^&% gre zainwestowale teraz w moj komp ok. 1500zl i CIAGLE ZLE CHODZI!!!!
PS: znawcow odsylam do mojego posta o kartach

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2005, 11:40 

Stormtrooper[PL] napisał(a):
legion serio juakby szybciej mi chodzilo, ciagle to "czuje" .
NA serverze Uni of tenessi (jakos tak) grajac na eastern blitzu znalazlem kit w kopalni (po prostu poszukaj- nie jest wielka). Jednakprzyjemnoisci z jazdy tankietka nie mialem , przy walka 2 vs 2 cielo sie HARDCORE'owo.. naprawde lepiej mi HL2 z 30 graczami chodzi. - HL2= ladniejsza grafika , rozdzialka to 1280x720, wszystko max, nawetr dzwiek i ALL CHODZI CACY.. bf jest jakos dziwnie napisana gra i tnie sie niemilosiernie(zwlaszcza BF) mimo 1,2gb ramu!!! Albo ja mam ciagle zle ustawiona karte albo naprawde kiepski sprzet, przez ta PIE*&^&% gre zainwestowale teraz w moj komp ok. 1500zl i CIAGLE ZLE CHODZI!!!!
PS: znawcow odsylam do mojego posta o kartach

U mnie działają wszystkie mapy z FH normalnie (tak jak classic) w 1280 x 960 z detalami na maximum prócz jednej mapy - "Eastern Blitz" - na tej o to mapie potrafi przyciąć od czasu do czasu :evil: - naszczęście jest to tylko ta jedna mapa ...

P.S. Bartek2500@3100, 1 GB Ram (189 FSB, 2/3/3/ 8 ), Radek 9800 PRO 128 MB (rdzeń na default, pamieć @710)

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2005, 16:20 

No tak narzekacie na Eastern Blitza, ale jakos nikt nie zauwazyl, ze na tej sporej mapie jest ogrom obiektow. Co z tego, ze komus HL-2 czy Doom3 bedzie chodzil szybciej, jesli mapy tam sa o wiele mniejsze, mniej przestronne i z mniejsza iloscia obiektow.
Jak narazie to najbardziej pamieciozerne byly Orel, Prokhorovka, no i teraz Eastern Blitz. Z czego to wynika? Ano na forum FH wyszlo, ze najbardziej pamiec zjadaja drzewa i "ozdobniki" (pomijajac wielkosc map), a to dzieki nim mapy zyskuja charakter i szczypte realnosci.
Silnika BFa jest jaki jest... lepszego narazie nie ma.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2005, 16:23 

o dziwo orel mi chodzi dobrze, jak gram na czyms malym gdzie jest scisk to dopiero zaczyna sie dyskoteka... ALe musi byc konkretny scisk

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2005, 16:48 

Dlatego wole mapy na pacyfiku tam masz same morze i jakies wysepki. Drzewa tesh tam sa ale jakos i tak mi nie przycinaja.

Mi najbardziej przycinaja sie mapy pustynne(niektóre) np. destert rose i jeszcze jakas była co sa tam tory i miasto na górce.

A co do prokhorovki i eastern blitz oraz orel'a to wszystko chodzi mi pieknie. Moze dlatego ze mam płyte i pamiec taktowana na 400? Sprawdzcie jakie wy macie.
Jak miałem gf4 MX to tesh mki sie wieszało ale tylko wtedy jak kilka czołgów waliło naraz albo jakponski pancernik strzelał z tych karabinów ale tylko przy wiekszej ilosci graczy tak było ok. A detale miałem 800x600@85 medium oba suwaki teksture quality na 40% i widocznosc 100%.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2005, 17:02 

Bluesky napisał(a):
A co do prokhorovki i eastern blitz oraz orel'a to wszystko chodzi mi pieknie.Moze dlatego ze mam płyte i pamiec taktowana na 400? Sprawdzcie jakie wy macie

pudło to niema nic do rzeczy,mam ddr400 1gb ram i non stop dogrania,musisz mieć hiper sprzęt jak ci świetnie chodzi,nie wiem co rozumiesz przez słowo "świetnie" ale na pewno nie bez dograń,po więcej info zapraszam na stronke FH i problemu z mapką eastern blitz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2