Teraz jest 28 lis 2024, 17:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 218 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2007, 20:11 

sorka za OT ale mam pytanko skad moge sciagnac FHSW

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2007, 21:05 

Jeśli mapa jest wyważona i cały czas się na niej coś dzieje to zaprawdę można się w kółko zagrywać aż do upadłego. Przykładem takiej jest tzw. Most (Bridge) w America's Army. Gracze potrafią na okrągło przez kilka godzin ją "męczyć", a to dzięki temu, że rozgrywki z żywymi są zawsze nieliniowe. Większość bowiem w rozgrywce zależy od graczy, mniejszość od mapy, choć ta daje im podstawę.

FHSW? Forgotten Hope Secret Weapons? Skoro już prosisz o pomoc, racz rozwinąć skrót... Pierwsze słyszę o FHSW.

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2007, 22:06 
Moderator forum

Mapka mapce nierówna. Co do FH to na większości bawiłem się znakomicie godzinami. Cały czas gram w Classica bez specjalnego znudzenia, a mapy z FH są 10x bardziej ciekawe + obłożone masą sprzętu.

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2007, 13:23 

Ja ujmę to tak - nie miałbym nic przeciwko graniu w FH na okrągło na powiedzmy 5 mapach: Valirisk, Battle of Britain, Fall Weiss, El Alamein i nowe Midway. Fakt, że zdecydowana większość reszty też jest wspaniała, ale jakoś na tych pięciu gra mi się najlepiej. Oczywiście zależnie od humoru, bo np czasem mam ochotę pobawić się w Quake'a w domu Pawłowa (czytaj pobiegać nieco z PTRS i postrzelać do biednych niemiaszków :twisted: ) albo pomęczyć nieco amerykańców na Bulge, ale ogólnie mi wystarczy kilka dobrych map. Dlatego wolałbym najpierw zobaczyć malutki preview, coś jak demo, z jedną albo dwoma mapami do FH2, a dopiero potem pełnego release'a FH2 Africa z dajmy na to 10 mapami z kampanii Afrykańskiej. Btw fajnie by było, gdyby następne kampanie dodawali chronologicznie, czyli potem Włochy, Normandię i na końcu Niemcy Zachodnie, a potem np. następną kampanię: Front Wschodni, następną Front Dalekowschodni, następną Kampania Wrześniowa, itd...

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2007, 14:35 

IMO uważam, że FH2 będzie świetny, ale nie tak jak byśmy sobie tego życzyli. Jak na TAK DŁUGIE czekanie jakość będzie nie współmierna. :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2007, 15:00 

ETCS Uncle Blues napisał(a):
IMO uważam, że FH2 będzie świetny, ale nie tak jak byśmy sobie tego życzyli. Jak na TAK DŁUGIE czekanie jakość będzie nie współmierna. :roll:

Ale bez dwóch zdań, będzie to najlepszy mod do BF2. Błagam! żeby tylko ruszył na moim kompie :!:

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2007, 15:27 

no i w tym cała zabawa w przepowiednie..dopracowany może będzie(FH1 też nie był skopany pierwsza wersja ale tez nie był jakos super dopracowany,lepiej był dopracowany battlegroup pierwsza wersja niz FH)ale wymagania co do ramu mnie interesują,skoro potrafili wprowadzić do gry mappack który wymaga chyba 2Gb ramu ale mapki nie docinały cały czas,to boję się że z FH2 zaszaleją na maxa :)

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2007, 15:41 

Arjen7 napisał(a):
Ale bez dwóch zdań, będzie to najlepszy mod do BF2.

Tu się nie zgodzę. FH2 nie dorośnie do pięt Project Reality! :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2007, 15:51 

Arjen7 napisał(a):
Ale bez dwóch zdań, będzie to najlepszy mod do BF2.

Bzdura :lol: Robimy zakład? :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2007, 15:55 

taa odezwał się fanatyk PR,ale ja dopiero zaszczelę :) Uncla i powiem że FH2 spokojnie pobije wszystkie brothersy in armsy jakie wyjdą :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2007, 20:45 
Moderator forum

Też mam taką nadzieje. Poza tym latanie F-15 to nie to samo co Swordfishem :)

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2007, 23:40 

Tia...LOOOOOOOOL.Tylko dziwnym trafem w PR masz na każdą stronę:1(słownie JEDEN) Czołg,1 transporter,1 Śmigłowiec bojowy i jeden transportowy :D.ahh..No i normalnie broni tyle do wyboru,że hoho...M14...i hmm.....Kałah...iii....eee...jakieś tam brytyjskie badziewie :wink: .I nie zapomnijmy o ciagle jednak "Ultra Vaniliowym"stylu walki(chociaż tu zbyt wielkich zastrzeżeń niemam).Zresztą co ty wogóle mi tu rozmawiasz,GTFO z mojego FH Forum :twisted: .

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2007, 12:50 

Arjen7 napisał(a):
Robimy zakład?

Robimy :P

=LegiOn= napisał(a):
I nie zapomnijmy o ciagle jednak "Ultra Vaniliowym"stylu walki

Tu to juz przesadziłeś. Największą siłą PR'a to właśnie gameplay, ktory z vBf2 nie ma nic współnego. Nie wspominając o całym "legionie" różnych innowacji i nowych broni pojazdów - dla KAŻDEJ z SZEŚCIU stron konfliktu. Ale to form chyba o FH2, nie? Prosze się tylko powstrzymać od komentarzy, że FH2 będzie NAJLEPSZY. Powiecie to, ALBO NIE :twisted: jak już wyjdzie FH2. :lol:

Też mam duże nadzieje związane z FH2, ale nie oszukujmy się - co będzie takiego rewolucyjnego w FH2, czego nie ma w jakiejś postaci w PR lub w innych modach?
FH2 to będzie BARDZO DOBRY mod, ale nie rewolucyjny jakiś. :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2007, 12:58 

ale nie oszukujmy się - co będzie takiego rewolucyjnego w FH2, czego nie ma w jakiejś postaci w PR lub w innych modach?

klimat IIwojny na nowym enginie a co za tym idzie nowe możliwości to mi wystarczy 8)

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2007, 13:27 

To będzie po prostu FH z nowymi możliwosciami i ulepszoną grafiką. Mi w wersji pod BF1942 szczególnie brakowało szaleńczych rajdów w Jeepach i Kubelwagenach, a to ze względu na fakt, że pasażer nie mógł strzelać ze swojej własnej broni [kto grał w Call of Duty wie o jakie rajdy mi chodzi(mam świadomość, iż tam było wszystko reżyserowane)]. Poza tym model jazdy w BF2 jest o niebo bardziej dynamiczny. Sprint także może mieć istotny wpływ na rozgrywkę.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 218 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2