Ja to się w ogóle dziwię, że V1 i V2 pojawia się dopiero teraz, przecież "SW" heeloooł
podoba mi się bardzo rozwiązanie sterowania V1 zaproponowane przez Hansa, lepsze niż w podstawce BFSW gdzie, już nie pamiętam co (waserfall? rheintochter? rheinbote, czy co bądź) sterowane było telewizyjnie??znaczy w grze i ciężko trafić było

Ciekawym poza tym jak rozwiązana zostanie sprawa sterowania V2 ale podejrzewam, żę będzie to specjalny kit (rakietowca

)na zasadzie ostrzału artyleryjskiego i mam nadzieje, żę bedzie miało piewrdwolwnięcie jak w rzeczywistości i że nie będzie jej słychać podczas zbliżania do celu
Bardzo się cieszę, że mapy krócej ładowały się będą

A koza na koniec rzuciła mną o glebę

Sądzę, że oprócz niewątpliwych walorów transportowych, sprawdzi się przede wszystkim jako wysoce skuteczny anihilator wszystkiego co należy do wroga, wszak koza wchłania baaardzo skutecznie, kwestia tresury by wyeliminować friendly fire
Co do odyńców to Slobo i wszyscy zainteresowani powinni obejrzeć Kota w butach, gorąco polecam, mają ci łodyńce swoje 5 minut

I tak bajdełej to Slobo widziałem ostatnio jakieś Twoje alter ego na serwerze Slobodan_3 bodajże, to padawan twój był jaki mistrzu Jedi, czy spisek Łodyńców plugawy