Teraz jest 16 lut 2025, 19:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 134 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2006, 01:17 

Zgadzam sie panowie, WuWu, Arjen niech ci którym F|H jest na miesiac/tydzien zabawy sami odejdą bo to przykre usuwać siłą graczy(nawet nieaktywnych), a wiec panowie niesnaski na bok, dzisiaj my wygralismy jutro nic nie wiadomo, dziekuję za dobrą grę i masę fragów polakom na mnie zdobytych. Dużo jeszcze sie zmieni, u will see...

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2006, 01:18 
Redaktor Battlefield.pl

Nie przejmowałbym się tym tak. Wole mieć 15 ludzi na których mogę polegać, zgranych ze sobą i z nimi się dobrze bawić. A niżeli mieć 40 osobową kompanie dobrze prezentująca się jedynie w statystykach.

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2006, 01:41 

WuWu84 napisał(a):
Nie przejmowałbym się tym tak. Wole mieć 15 ludzi na których mogę polegać, zgranych ze sobą i z nimi się dobrze bawić. A niżeli mieć 40 osobową kompanie dobrze prezentująca się jedynie w statystykach.

Ja lubie oba :lol: kto na TS zarzucił do mnie "Hi slut !" :lol: :lol:

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2006, 08:44 

Aha, co to jest za n00bek ten Robsinho?
Wbił się na nasz trening i zaczął nas masakrować kiedy omawialiśmy taktyke :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2006, 00:02 

No prosze i kto mi nie powie ze Polska to potęga... hę?

http://www.forgottenhonor.com/modules.p ... ampaign=15

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2006, 00:41 

heh nie 14 a 16 naszych jest w allied,bo dwóch nie ma wpisanego kraju :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2006, 08:12 

Niestety niedługo będę musiał zrezygnować z pozycji NCO a może nawet z całej kampanii... a szkoda.

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2006, 12:21 

hehe nasz dywizja sama moze walczyć w czasie kampani :D[/list]

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2006, 18:19 

No tym razem bomba. Widzialem na stronie F|H człowieka(oczywista z Polandii) o wszystko mówiącym nicku Czolgista!
BRAWO! Myśle ze łatwiejszego nicka wymyslec sie nie dało, gratuluje przyjacielu i zycze wielu sukcesów w ANGLOJĘZYCZNYM turnieju F|H.
btw. taki cytat mi sie przypomniał z Deep Purple... "sometimes i feel like screaming!"

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2006, 20:47 

Też mi problem, będzie "tanker" :lol:

Znacznie to lepsze niż "slut" :lol: (bez obrazy :wink: )

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2006, 15:05 

Hetzer raz sprobowal to przeczytac. Jak sie mozna domyslic nie wyszlo mu najlepiej.
Wyjasnilismy jak to sie czytac powinno.
Hetzer: "OH, MY GOD..."
:]

GG tak przy okazji panowie axis. Dobra zacieta bitwa.

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2006, 22:12 

HAHA! Do przewidzenia....
btw zaczynam miec dosyc tego turnieju, sam nie wiem czemu chyba jakos nie pasuje mi ta moja kompania, rozważam transfer do innej druzyny sam jeszcze nie wiem, moze troche odpoczne od tego
a moze by tak przestac pic?? no zobaczymy

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2006, 08:11 

A co Ci nie pasuje w tej kompanii? Klimat? ludzie?

Swoją drogą, niech mi jakiś francuzik wytłumaczy co się stało, że dutch jest teraz dowódcą polaków a WuWu zdegradowali i przenieśli :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2006, 12:14 
Redaktor Battlefield.pl

Najlepiej jeśli wypowie się sam zainteresowany. ;)
Nie było mnie na ostatniej bitwie i z tego co widzę z nieprzygotowanymi do bitwy oficerami moja kompani najwyraźniej się nie popisała. Więc Dutch "wspaniałomyślnie" zaoferował że przez 2 tygodnie będzie prowadził Czarną Brygadę do "poziomu" MC i 22. Wszyscy w HQ przyklasnęli (nie żebym był tym zdziwiony, Dutch'owi się dla świętego spokoju nie odmawia). Mi natomiast ten pomysł zupełnie się nie spodobał. Raz że decyzją zapadłą po bitwie w której nie brałem udziału (a ni też w przygotowaniach do niej) i to po poprzedniej bitwie, w której ja i moi oficerowie zostali odznaczeni za skuteczność w obronie powierzonej nam flagi. Dwa że w brew temu co myśli Dutch nie uważam że wszystkiego czego on się dotknie zamienia się w złoto i jeśli mam dowodzić kompanią - co łatwe dla mnie nie jest, bo robie to po raz pierwszy. Wypadało by, abym się tego uczył i sam wypracował metody prowadzące do skutecznego jej przewodzeni, a nie powierzać to zadanie na określony czas komuś innemu. Po trzecie nie darze Dutcha sympatią (ze wzajemnością resztą) i nie zamierzam mu przytakiwać gdy mam odmienne zdanie. Z racji zaistniałej sytuacji dyskusja z nim jest bezcelowa - uważa mnie za aroganckiego (i tu parę innych epitetów, które nie do końca zrozumiałem z racji jego akcentu - aczkolwiek na pewno nie było to nic miłego) Polaczka. A że nie jestem w tym turnieju dla zabawy nie zamierzam sobie psuć humoru nieustanną walką z Dutchem, oraz to że zbiegło sięto z moim nagminym brakim wolnego czasu z powodu uczelniano-zawodowych, poprosiłem HerrKreissa o degradacje mnie do cywila (z chęcią zmienił bym stronę, ale to było by moim zdaniem chamskie w obecnej sytuacji). HerrKreiss natomiast zaproponował mi ciepła posadkę podporucznika w nowo tworzonej kompani czołgistów (najprawdopodobniej 29 pułk dragonów) pod dowództwem Zapaty, którego zapewne pamiętacie z ostatniej kampanii. Są już z nami tacy świetni gracze jak Turbomursu i MK, postaram się aby podobni im gracze w niej pozostali. Tak wiec robie teraz to co najbardziej lubię - szukam informacji o historii naszego pułku (lub też innej jednostki jeśli będzie ciekawsza) jak to robiłem przy powstawaniu 10 brygady i której to baraki są przez wielu uznawane za najciekawsze. Pojeżdżę sobie od czasu do czasu czołgiem, z wyłączonym Commanders Channel jeśli to możliwe i tyle.
Trochę szkoda mi zostawiać kompanie w którą włożyłem jednak trochę wysiłku i której nieliczne sukcesy sprawiły mi na prawdę sporo satysfakcji. Ale cóż... jeśli ktoś grał po stronie Axis w ostatniej kampanii może sobie wyobrazić sytuacje po stronie allied obecnie - jest bardzo podobna pod pewnymi względami.

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2006, 13:13 

właśnie tak wczoraj czytałem forum kompanii i na początku byłem przekonany że Dutch bredzi albo pomylił fora :shock: chyba z cztery razy czytałem jego post że przejmuje dowodzenie itd :shock: ,tak sobie myślałem że musiało coś się wydażyć że nagle WuWu zmienił plany,szkoda bo 10 Brygada którą tworzyłeś grała coraz lepiej z każdą bitwą,ludzie się coraz bardziej docierali :(

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 134 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2