Teraz jest 31 lip 2025, 14:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 119 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 lip 2011, 15:42 

Właściwie to największym problemem jak dla mnie to jest taki strzał znikąd (za dużo się dzieje po prostu w jednym momencie), tak jak ktoś już napisał te smugacze do niektórych broni maszynowych maszynowych by się przydały, a no i marzy mi się te spowolnienie rozgrywki - IMO takie jak w PR (tu chciałbym ogółem zmiany balistyki broni - czyli celniejsze strzały z biodra i dopracowanie tych strzałów z karabinu snajperskiego). Oczywiście jeśli to byłoby do wykonania to te MG przenoszone przez żołnierzy (Browning i MG34/42) powinny się jeszcze rozstawiać i strzelać z postawy kucającej (jak mamy na przykład na Hurtgen Forest te okopy i gdzie właśnie można to zastosować).

PostNapisane: 20 lip 2011, 17:58 
Redaktor Battlefield.pl

skalpel93 napisał(a):
marzy mi się te spowolnienie rozgrywki - IMO takie jak w PR

Nie no bez przesady, jakby chciał, żeby było takie jak w PR, to bym grał w PR po prostu :)

"Nogi bolą" :wink:

PostNapisane: 20 lip 2011, 18:17 

Ale na szczęście nie grasz ;D, posumując można uznać albo się spodziewać że w następnej wersji moda dodadzą lepszą balastykę, i nowe snajperki, oraz fajną mapę z wieżami dla snajperów. Np: Stalingrad, bo kto by nie chciał upolować więcej szwabów ze snajpy niż Wasilij Zajcew ;D

PostNapisane: 20 lip 2011, 19:16 

KaZe703PL napisał(a):
Ale na szczęście nie grasz ;D, posumując można uznać albo się spodziewać że w następnej wersji moda dodadzą lepszą balastykę, i nowe snajperki, oraz fajną mapę z wieżami dla snajperów. Np: Stalingrad, bo kto by nie chciał upolować więcej szwabów ze snajpy niż Wasilij Zajcew ;D

A ja nie zdziwiłbym się, gdybyśmy Finów z Sowietami najpierw ujrzeli. W końcu Finowie potrzebują tylko jednego narodowego karabinu (Suomi), a reszta to niemiecki i sowiecki sprzęt.

PostNapisane: 20 lip 2011, 20:24 
Redaktor Battlefield.pl

Co jest nie tak z karabinami wyborowymi?

PostNapisane: 20 lip 2011, 21:42 

WuWu84 napisał(a):
Co jest nie tak z karabinami wyborowymi?

Niem wiem co on mial na mysli. Ja juz z snipami biegalem, strzela sie normalnie.

PostNapisane: 20 lip 2011, 22:04 

Fakt, ale przyznacie mało jest mapek na których można się pobawić.

PostNapisane: 20 lip 2011, 22:10 
Redaktor Battlefield.pl

Zajcewów też tak znowu dużo nie było :wink:

PostNapisane: 21 lip 2011, 00:25 

Mi brakuje tego systemu podpierania broni co jest w Red Orchesta, ale silnik BF'a pewnie nie pozwala na użycie takiego systemu podpierania.

PostNapisane: 21 lip 2011, 08:55 

Primo, Stalingradu i Finów w najbliższym "paczu" nie będzie. Front Wschodni będzie z okresu 43/44, ergo Kursk i tego typu cuda. Lepiej przygotować się na nielimitowany kit z PPSh dla Sowietów.
Secundo, uber-pancerne Crusadery w Afryce dalej są normą. 3 podkalibrowe z długiej 50 i dalej na chodzie.
Tertio, usunięcie smugaczy z kmów. Genialny pomysł, bez ogarniętego zespołu jeden koleś z MG 42, ba nawet z MG 26(t) może wybić spokojnie całą drużynę wroga bez demaskowania pozycji.
Quatro, Hetzer i Kaczka Guderiana.. Hetzer pęka praktycznie od wszystkiego, czy to Zooka z przodu czy to M8 z boku. Kaczusia natomiast, jak na działo KwK 42 (Z Panterki) to dość mierne osiągi ma.
Quinto, grafika i dźwięki. Cud, miód i orzeszki. Mogli dodać nowe dźwięki dla Włochów, ale już nie będę się czepiał.

Ps. Pozdrowienia od komendanta z hslana, WuWu ^^

PostNapisane: 21 lip 2011, 09:10 
Redaktor Battlefield.pl

Nie widziałem poprzednio problemu z Crusaderami - zwłaszcza, że sporo nimi jeździłem i boleśnie odczułem jak łatwo padają od 50, ale wczoraj na Gazali faktycznie miałem z nimi problem. Nie chodzi mi o to, że podkalibrowe zadają za małe uszkodzenia - miałem rykoszet za rykoszetem na dużych dystansach. Oni mnie zresztą też mogli cmoknąć w pompę. Wygląda na to, że jak w FH 0.7 (np cuda z M10 - bardziej opłacało się stanąć na skos niż frontem) engine ma największe problemy z modelami czołgów o pochylonych płaszczyznach pancerza.

Za to artylerie komendanta faktycznie wreszcie czuć, no i dopiero teraz odczułem jak brakowało mi eksplozji HE: 150th Box pod ostrzałem artylerii i czołgów - coś pięknego :D

PostNapisane: 21 lip 2011, 15:49 

Rąbać crusadery, lepsze Shermany ;D

PostNapisane: 21 lip 2011, 15:55 

Zależy pod jakim względem pancerz i działo jak najbardziej ale tylko to :)Krusiek jest niski i szybki co czyni go jak dla mnie ciekawszym czołgiem :)

PostNapisane: 21 lip 2011, 16:52 

No ale co z Panzer III ? Szybki jako tako i działo nie takie sobie.

PostNapisane: 22 lip 2011, 12:17 

Jak PzIII to tylko Ausf J.Late chociaż i one nie radzą sobie z Shermanami.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 119 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2