Teraz jest 22 lis 2024, 16:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 109 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 mar 2006, 12:59 

Obrazek

Kampania #4 "frozen Iron" Zapisz sie teraz!

Rozpoczynamy zapisy do NOWEJ, EKSCYTUJACEJ kampanii, tym razem w surowych stepach Matki Rosji. Niemcy posuwaja sie w kierunku serca naszej radzieckiej ojczyzny ale tym razem wyjatkowo dobrze wyposarzona Soviecka armia ma szanse zepchnac niemcow zdala od serca rosji.
Wiec czy bedziesz stal z boku i biernie przygladal sie wydarzeniom? Czy staniesz na wyskosci zadania i zrobisz co nalezy aby po latach moc spojrzec w oczy swoim wnukom i powiedziec:

TAK, BYLEM TAM, WALCZYLEM JAK MESZCZYZNA!

Nie wahaj sie.
Staniesz sie niezbednym trybem w ogromnej machinie wojennej. Doswiadczysz niewiarygodnie wyskiego poziomu wspolpracy na kazdym szczeblu armii. Poznasz ciekawych ludzi tak samo zdeterminmowanych i zadnych zwyciestwa jak ty sam. Nawet niscy ranga zołnierze moga zostac bohaterami stajac do walki ramie w ramie ze swymi poprzednikami.

Garsc faktow:
- Szesciogodzinne bitwy 32 vs 32 kazdego tygodnia
- Zupelnie nowe mapy kazdego tygodnia
- 2 druzyny, 2 armie, podzielone na kompanie, tuziny niezwyklych graczy
- Bardzo rozbudowany system rang i awansow, jeszcze bardziej urealniajacy rozgrywke
- Calkowicie darmowa zabawa dla kazdego bez wzgledu na poziom umiejetnosci
- Gracze z calego swiata, nigdy nie bedziesz sam, bez wzgledu na to gdzie jestes

A to jeszcze nie wszystko. To zaledwie ulamek mozliwosci.

Ciagle malo?

- Przyjazna spolecznosc i tetniace zyciem forum
- Prawdziwa komunikacja pomiedzy graczami poprzez Teamspeak
- Graj na wspanialych serwerach publicznych kiedy tylko zechcesz
- Poznaj otwartych luidzi w turnieju robionym PRZEZ graczy i DLA graczy
- I wszystko to za darmo. TAK zupełnie za darmo!

Wiec na co czekasz?
Dolacz do kampanii juz teraz i zostan czescia tej epickiej bitwy o przetrwanie. Od piekla Stalingradu do mroznych pustkowii stepow, zaciekle bitwy o przyszlosc Rosji i Niemiec. Zaciagnij sie by jako czerwonoarmista z bojowym okrzykiem sarzowac na niemieckie okopy w obronie Mateczki ROsji, albo jako Nazistowski szturmowiec rzucac na wiatr slogany w obronie ukochanego Fuhrera.

Zaciagnij sie teraz! Kazdy jest mile widziany, zobacz jak to jest byc w swiecie krwi, w swiecie akcji, w swiecie FORGOTTEN HONOR! Twoja przyszlosc jest w twoich rekach, czy podejmiesz wyzwanie? Chwala i przyszlosc ktora wykujesz wlasnymi rekoma!
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 13:58 

Świetna robota ganz! ale należy dodać, że konieczna jest znajomość języka angielskiego na poziomie przynajmniej dobrym.

WuWu, zapisałeś się już? gdzie? 8)

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 15:19 
Redaktor Battlefield.pl

Tak, oczywiście w Axis. Wahałem się w wyborze kompani grenadierów pancernych. Zostałem więc przydzielony do 101 pułku grenadierów pancernych i tutaj chyba pozostanę. Niestety weekend to jedyny czas kiedy mogę odwiedzić rodzinę, czy podjąć jakaś pracę, więc niestety nie będę mógł wziąć udział w wszystkich bitwach.

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 15:44 

Dzieki Arjen:) Plakaty propagandowe zrobilismy w 10 (dziesieciu!) jezykach wiec calkiem niezle.
Jak widac jestem Czerwonoarmistą w 175 Zmotoryzowanej Kompani Strzelcow, 1 Zmotoryzowanej Dywizji Piechoty
A wiec zabawa zaczyna sie na nowo!

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 22:37 

to Czerwonoarmiści mieli dywizje zmechanizowane ;)
Co do kampanii: czy gracze zmianiają się w jakiś sposób przez te 6h ? Bo 32 graczy nie zaspokoi potrzeb każdego na raz. Co do " ataków " np. czołgowych czy są w jakiś sposób bardzej zgrane z np. piechotą czy każdy jedzie w swoją stronę ( wiem że jest umawianie się i ustalanie taktyk ale zawsze znajdą się delikwenci udający Wittmana i czy po ich rajdach dalej są przypisani do poszczególnych pojazdów ? ) i najciekawszy aspekt, czyli lotnictwo :) Czy " skrzydła " latają razem na wyznacdzone miejsca czy znowu jest free play ? Może głupie pytania ale bardzo mnie interesuje ten temat związany z kampanią. ( P.S. czy będą jakieś raporty od Was na temat zmagań wojennych ? )

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2006, 00:22 

hehe, dyscyplina jest jeżeli o to chodzi.
Spróbuj tylko odejść za daleko miejsca w którym miałeś być a posłuchasz sobie krzyków na TS :)

Lotnictwo- wystarczy powiedzieć lotnikom na TS gdzie znajduje się przeciwnik a ci już nadlatują.

Ganz => uważaj z tą sygnaturą bo niestety bf.pl to nie forum forgotten honor i tutaj czepiają się za dużych :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2006, 01:18 

Posiadasz może zrzuty z ekranu za poprzednich kampanii ? Z chęcią popatrzę jak to wszystko wygląda :)

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2006, 02:30 

Ok, skasowalem emblemat skoro to zabronione tutaj, szacunek.
Specyfik ---> bywa tak ze chetnych jest zbyt wielu i wowczas konieczne sa zmiany, od tego jest Wainting Room na Teamspeaku, d-ca kompanii decyduje kogo i kiedy zmienic ale zawsze staraja sie aby kazdy mial szanse pograc i nikt nie narzekal
Jak napisał Arjen koordynacja i dyscyplina jest najwazniejsza (do tego mozna by tez dodac komunikacje) sytuacje w stylu Rambo sa calkowicie zabronione i szczerze mowiac to jeszcze nie bylem swiadkiem takiego zdarzenia, kazda kompania ma swoje zadania i do d-cy nalezy zadbanie o ich wypelnienie. Dobry dowodca np.Chopper, przez bitwa dokladnie oglada mape ustala taktyke i wszystkie detale operacji, przydziela kazdemu pokomendnemu konkretny pojazd i bron(nie zawsze) i pilnuje zeby wszyscy wiedzieli co maja robic.
NAJWAZNIEJSZE jest meldowanie o sytuacji, tj. aktywnosci wroga - do tego wlasnie najbardziej potrzebny jest angielski...

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2006, 15:03 

kurde zagrał bym sobie ale własnie ten angielski :?
i w jakich godzinach jest to grane?

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2006, 15:06 
Redaktor Battlefield.pl

Dodałem newsa na stronie głównej – może ktoś się skusi, a nie wszyscy zaglądają na forum FH.

Specyfik jednostki zmotoryzowane, to nie to samo co zmechanizowane. Po za tym nie marudź, tylko się zapisuj. Po stronie Axis jest już Arien w PzG Abteilung "Freiwilligen Bestrafer" i ja w drugiej jednostce grenadierów pancernych - 101st Panzer Grenadier Regiment.

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2006, 16:43 

nie mam classica ale chciałem kupić dla fh i chyba tak zrobie :) tylko nie wiem gdzie zmieszcze classica fh i bf2 na moim dysku :)

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2006, 18:54 

WuWu chciałbym ci zwrócić uwagę na to, że nazwałeś w newsie tournament Forgotten Heroes podczas gdy nazywa się on Forgotten Honor.

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2006, 19:07 
Redaktor Battlefield.pl

:oops:
Dzięki PotulnY – pomieszało mi się z FH League. Już poprawione.
Ostatnio widziałem Cię z tagiem F|H, bierzesz także udział w turnieju?

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2006, 20:10 

Tak od połowy 3 kampanii w lotnictwie aliantow teraz także zostaje w red air force :)

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2006, 09:54 

Informuje tylko, że w ten piątek pierwsza okazja do zdobycia kilku/nastu/set fragów!
Pierwsza mapka na jakiej przyjdzie nam grać to Kanev.

Po południu postaram się znaleść jakieś sceenshoty z ostatniej kampanii i dać na forum.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 109 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2