To znaczy wiesz, ja klan mam znowu. EF-FH się rozpadło głównie przez Lineage'a. Niestety nie moge powiedziec, że żałuje bo to co przeżyłem przez 3 lata w L2, to się opisac nie da. Teraz jednak, żeby było śmieszniej cały mój klan składa się z graczy Lineage. Potrzebowałem 3 lat żeby każdego z nich nakłonic do kupna oryginału BFa - i się udało xD
Niestety jest to dywizja rekonstrukcyjna, ale NIEMIECKA. - Przecież nie będe robił klanu na dwie mapy =D
Poza tym zależało mi na jakim podziale kompanii, rang, awansów i oczywiście zapleczu historycznym.
Dla przykładu powiem tylko, ze dzisiaj spędziliśmy 2 godziny na Remell Nevill ( chyba dobrze napisałem ) i powiem wam, że odkryłem te mape na nowo. Graliśmy 2 na 2 i takiej super infantry fight to dawnu już nie widziałem. Pół godziny leżałem za wrakiem kubla zanim mój kompan ściągnał snajpera
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Anyway - ci dwaj "wrogowie" grali jako amerykanie, więc sami widzicie, że nie jesteśmy jakimiś fanatykami nazistowskimi ( no może troche ja tylko
), ale to nie zmienia faktu, że a) klan jest, b) gra się świetnie c) everyone is invited. BTW ==> Gacek już się do nas zapisał z tydzien temu, ale na niego zawsze mogłem liczyc w kwestii pro niemieckiej
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Tych co są zainteresowani zapraszam na:
http://www.10SS.p2a.pl
Dużo tam jeszcze pustek, bo zwyczajnie nie ma kiedy uzupełniac, jak się cały czas gra. Link na ventrilo jest i konfiguracja też, wiec jak ktos będzie chciał to może do nas zajrzec pogadac. Ogólnie gramy tylko na naszym servie ( do 16 slotów - chyba że będzie więcej ludzi w klanie, to kupimy taki z prawdziwego zdarzenia ). Dlaczego na naszym ? Bo admini z AK to [cenzura] i prędzej kickną za zgłoszenie team killera niż jego samego. TDP tak samo zachowują się jak panienki i kazde słowo, nawet "damn" obraża ich uczucia religijne i każde inne dostępne. hslan gra nonstop stare mapy vanila, które już każdemu bokiem wychodza a na 7tdr gra zwykle po 5 osób. Odpowiedz ? ==> join 11.SS abtailung Frundsberg - public.
Aha i jeszcze jedno co na pewno wywoła kilka komentarzy. Wymyśliliśmy taką jazdę w FH, ze się opisac nie da. Oczywiście jak powiem to nie będzie to takie fajne jak to gdy się zobaczy. Tak więc jak mamy nie do pary skład to gramy DEAThMATCH. Na czym polega ? Wybieramy jakąś mapkę z dużą bazą np.Alpenfestung czy Prkhoravka, gdzie jest dużo sprzętu do wyboru, nie tylko pancernego i zaczyna się ostra [cenzura]. Każdy na każdego TK, ale siłą rzeczy zawsze będzie sam ten kto wsiądzie do najlepszego sprzętu. Wszystkie sprzęty dozwolone, łącznie z samolotami ( o ile wystarują ;] ). Tylko jedna zasada ==> zakaz niszczenia sprzętu, jeśli nikogo w nim nie ma. Wygyrwa ten kto po godzinie ma największy score na minus. Spawn trwa 20 sekund wiec nikt nie chce ginąc, natomiast fakt, że wszyscy są w jednej drużynie zapobiega szukaniu się po mapie
Jeśli ktos ma ochote sprobowac to zapraszam na nasz server.
[cenzura] by Lailonn