Swojego czasu ktoś mi zarzucał antypolskośc.
Dzisiaj mam dowód na to, że jestem patriotą.
Dowodem jest BAN na TDP.
Co to ma wspólnego z Polakami?
Już tłumacze.
Wczoraj wyszedł nowy map pack 2 TDP, który zawiera kradzioną mapę z vanili MONTE CASSINO. O tyle o ile w Vanili były protesty polskie, przeciw francuzom, o tyle dziś TDP wrzucił dumnie amerykanów do potyczki.
Czekałem cały dzień na te mape tylko po to, by wyrazic moją niechec co do ich zachowania. Kiedy w końcu się doczekałem, napisalem kilka zdań w stylu, że to przekłamanie historyczne, że zabrali nam jedno z naszych największych zwycięstw, że takie dzieciaki co tu grają, wchodzą i potem będą myslały, ze jak zwykle to Amerykanie dali łupnia Niemcom.
Ku mojemu zdziwieniu, zamiast dyskusji na ten temat, rozpętała się fala wrzut nawet nie na mnie ( gram pod niemieckim nickiem ), ale na Polskę.
Usłyszałem, że Polska to gówno, bo broniła się 18 dni. Że Niemcy ją zmietli a śmierdzące Polaki pewnie stały przy garkuchni pod Monte Cassino. I tysiące podobnych zdań, których nie ma sensu cytowac.
Napisałem, że jest to przekłamanie historyczne i przez takie rzeczy, młodzi idioci uczą się w szkołąch, że Polacy palili żydów w Oświeciumiu.
Przezyłem jeszcze większy shock, gdy usłyszałem, że Polacy musieli się godzic na Oświęcim, bo inaczej Niemcy by go tam nie wybudowali.
Dalej rozpętała się burza słow z kolenymi obelgami w kierunku Polski, po czym dostałem kicka.
Natychmiast wróciłem i napisałem, że jestem Polakiem i jestem dumnyz historii naszego narodu i jest to normalne, że będe jej bronic. Dodałem też że cżłowiek który mieni się Adminem (cały skład TDP był na tej mapie ) jest żałosny, gdyż pozwala na rasistowskie wyzwiska w kierunku mojego nardou, a mnie kickuje za to, że staram się bronic prawdy.
Nie zdążyłem nic przeczytac więcej, gdyż od razu dostałem bana.
Jesli ktoś skomentuje ten post, to proszę, nie piszcie już o mnie, tylko przeanalizujcie całą sytuację. Gdybym kłamał to bym tego nie pisał. Mam drugiego BFa i leje na tego bana. Chce wam tylku uzmysłowic, jakie to szmaty tam grają. Był taki moment, że ostro mi wrzucali od Polskich świń i podludzi....pomyślałem wtedy, że 60 lat nic nie zmieniło w ich mentalności.
_________________ ![Obrazek](http://img100.imageshack.us/img100/2337/yyyynx2.jpg)
|