Teraz jest 17 cze 2019, 15:19

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 wrz 2009, 14:49 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 mar 2008, 22:46
Posty: 22
Lokalizacja: Polkowice
Mam pewne pytanie. Mój znajomy z klanu jak zainstalował FH2 to nie mógł grać potem w zwykłego BF'a. I czy wiadomo coś na temat tego jak można bez problemu włączać i grać w zwykłego BF'a 2. Mod zapowiada się całkiem świetnie z uwagi że lubię gry związane z WWII. A i czy wiadomo coś na temat rozwiązania problemu działania moda z wersją 1.5 BF2.

_________________
"Polish Team Brothers"
http://ptbclan.bnx.pl/
Rekrutacja do BF3 (wiek 16+)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 wrz 2009, 19:47 
Offline

Dołączył(a): 3 lut 2009, 15:21
Posty: 168
Lokalizacja: Pabianice
mam pytanko jest jakis torrent do FH2.2 ???

_________________
Obrazek
Obrazek

Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. UapaTwój Czerwony kolor Podpisu Mnie uraził więc go zmieniłem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 wrz 2009, 11:57 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 mar 2005, 17:50
Posty: 485
Lokalizacja: Grodzisk Maz.
RoSoMaK859 napisał(a):
mam pytanko jest jakis torrent do FH2.2 ???

http://www.warumdarum.de/torrent/fh2_2.2_pass.torrent

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2009, 00:41 
Offline

Dołączył(a): 3 lut 2009, 15:21
Posty: 168
Lokalizacja: Pabianice
to ma 2.61 GB a jak bym ściągał normalnie ze stronki to 2.2 GB
warto to ściągać ??

_________________
Obrazek
Obrazek

Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. UapaTwój Czerwony kolor Podpisu Mnie uraził więc go zmieniłem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2009, 11:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 gru 2008, 16:14
Posty: 251
Lokalizacja: Bydgoszcz
A dlaczego nie warto sciagac?Zreszta tak mi sie zdaje ze tak i siak FH 2.2 zajmuje te 2.61GB :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2009, 15:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 paź 2009, 14:34
Posty: 22
Lokalizacja: Tuchów
Oczywiście, że warto. Mimo tego, że dużo zajmuje to doskonały dodatek, który urzeczywistnia grę w BF. Po męce z pobieraniem jest doskonała zabawa sam zobaczysz! :o

_________________
http://www.moddb.com/mods/gloria-victis
http://www.facebook.com/Site.Forgotten.Hope
Polacy w FH 0.7 - Polish Fighting Team


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 lut 2010, 18:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 wrz 2009, 14:04
Posty: 3
To ja mam pytanka:
- jakie jest hasło do FH w wersji 2.2? Sciagnalem juz kiedyś i chciałem dziś zainstalować ale potrzebuje hasła. Na stronce FH nie mogę znaleźć.

- rozumiem, że po instalacji 2.2 wystarczy zainstalwoać jeszcze patcha 2.25? i już można grac?

pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 lut 2010, 18:54 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 sie 2005, 21:49
Posty: 785
Lokalizacja: nadbużańska dzicz
Renoirdaniel napisał(a):
To ja mam pytanka:
- jakie jest hasło do FH w wersji 2.2? Sciagnalem juz kiedyś i chciałem dziś zainstalować ale potrzebuje hasła. Na stronce FH nie mogę znaleźć.

- rozumiem, że po instalacji 2.2 wystarczy zainstalwoać jeszcze patcha 2.25? i już można grac?

pozdrawiam


http://www.battlefield.pl/news-2719-Forgotten_Hope_2_2_haslo

Instalujesz 2.2, potem jeszcze 2.25 i możesz już grać.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 paź 2011, 21:46 
Offline

Dołączył(a): 3 sty 2010, 02:38
Posty: 6
Czy, jeśli posiadam Forgotten Hope 2.2 spatchowane do 2.25.
Jak mogę spatchować do wersji 2.4, bądź 2.5 ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 sty 2017, 16:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 wrz 2003, 12:45
Posty: 527
Lokalizacja: Warszawa
mam problem z fh2 mam bf2 na originie, zainstalowalem tą aplikacje i odzyskałem konto i w zasadzie w BF2 mogę grać na serwerach ale jak odpalam FH2 wybieram swoje konto to wyskakuje info że user doesnt exist o_O stworzyć nowego też nie mogę :/ ktoś zna rozwiązanie problemu orazczy jest/była opcja przełączenia się z BF2 na FH2 z poziomu gry?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 sty 2017, 21:28 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
FH2 ma swój serwer główny i własny luncher: http://forgottenhope.warumdarum.de/fh2_downloads.php

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL