Teraz jest 21 lut 2025, 11:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 lut 2008, 23:34 

Podczas grania ....no nie narzekam.... gra mi się wiesza.... <lagi przy singlu>
:? :?
ale to nie jest moim tematem
Zastanawiam się dla czego <ściągałem wg wskazówek w wyżej zamieszczonym temacie> po ściągnięciu wszystkich części moda niektóre pojazdy są szare podobnie jak bronie a celownik w czołgu jest cały zamazany i to jest własnie największy problem .... nie mam jak strzelać z czołgu...no chyba ze na oko .....
Prosiłbym o odpowiedz.....jak na szybciej jeśli to możliwe bo w tym miesiącu chciałbym sobie polanić z kolegami ;D

Z góry dziękuje :D

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2008, 00:31 

Jeżeli nie masz patcha 1.41 to się w niego zaopatrz. Jeżeli nie zadziała to zrób reistall gry i moda. Jeżeli i to nie pomoże spróbuj ściągnąć FH2 od nowa (może masz jakieś wybrakowane archiwum, bez niektórych tekstur)

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2008, 01:26 

Danexis pisze chyba o Forgotten Hope (ten pod BF1942) a tam obowiązuje patch 1.61b (jeśli nie masz to zainstaluj).

Battlefield 1942: Full Client Patch (1.6): http://battlefield2.filefront.com/file/ ... atch;23189
+BF1942 Client Patch 1.6 to 1.61b: http://battlefield2.filefront.com/file/ ... 161b;33702

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2008, 10:30 

No, teraz tak się mówi o FH2, że nawet ja (który gra jeszcze w BF42) myślałem, że to o nim :D .
Ale celowanie na oko nie jest złe, kiedyś nie wiedziałem, że ten drugi widok z czołgu jest przydatny, to trochę porzeźniłem bez celownika (celowałem metodą prób i błędów - "O, trochę wyżej trzeba..." itd.) :D

PostNapisane: 7 lut 2008, 10:51 

Danexis napisał(a):
Podczas grania ....no nie narzekam.... gra mi się wiesza.... <lagi przy singlu>
:? :?
ale to nie jest moim tematem
Zastanawiam się dla czego <ściągałem wg wskazówek w wyżej zamieszczonym temacie> po ściągnięciu wszystkich części moda niektóre pojazdy są szare podobnie jak bronie a celownik w czołgu jest cały zamazany i to jest własnie największy problem .... nie mam jak strzelać z czołgu...no chyba ze na oko .....
Prosiłbym o odpowiedz.....jak na szybciej jeśli to możliwe bo w tym miesiącu chciałbym sobie polanić z kolegami ;D

Z góry dziękuje :D

Żebyśmy nie musieli się domyślać może napisz o jaki mod chodzi FH1 czy FH2 ? Napisz jakiego kompa używasz grafa procek ram itp.. Jednym słowem rozjaśnij temat i ktoś napewno znajdzie rozwiązanie.

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2008, 18:01 

:oops: :oops: sooorki nie zauważyłem ze nie napisałem ze jest do BF 42 czyli FH1 .....
Tego patcha mam ale spróbuję reinstalować grę
Może pomoże
A swoją drogą celowanie bez celownika jest ciekawsze... trudniej trafić i gra staje się lepsza ;p noo ale trzeba sobie ułatwiać ;p
Little Harrison Treba porostu to załapać i wtedy można na niedaleki dystanse trafić z pierwszym razem ;p

aa dooobra podam to co mam w kąpie... tylko proszę się nie śmiać 8)

System: Xp profesjonal ;]
Procesor: Pentium IV
Pamięć: 512
Grafa: NVidia 5200
Dźwięk i Direx się zgadzają z grą ....

......a właściwie to po co to............piszę .... :P ... znaczy to co mam w kąpie ;p

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2008, 19:56 

Danexis napisał(a):
:oops: :oops: sooorki nie zauważyłem ze nie napisałem ze jest do BF 42 czyli FH1 .....
Tego patcha mam ale spróbuję reinstalować grę
Może pomoże
A swoją drogą celowanie bez celownika jest ciekawsze... trudniej trafić i gra staje się lepsza ;p noo ale trzeba sobie ułatwiać ;p
Little Harrison Treba porostu to załapać i wtedy można na niedaleki dystanse trafić z pierwszym razem ;p

aa dooobra podam to co mam w kąpie... tylko proszę się nie śmiać 8)

System: Xp profesjonal ;]
Procesor: Pentium IV
Pamięć: 512
Grafa: NVidia 5200
Dźwięk i Direx się zgadzają z grą ....

......a właściwie to po co to............piszę .... :P ... znaczy to co mam w kąpie ;p

A czy kolega próbował instalowac najnowsze sterowniki do grafiki ze strony nvidi ? jeżeli nie to proszę spróbować i przeinstalowac grę. Kiedys miałem podobny problem iaktualizacja sterów i reinstal pomógł, ale miałem lepsza grafę od twojej. Możesz zamieścic screena jak to wyglada w grze?

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2008, 23:56 

Co mnie tak cytujecie co ja jakiś ksiądz ;p ale do rzeczy
Mam zainstalowane najnowsze stery ale zrobiłem tak jak wyżej napisałem czyli reinstalowałem grę na nowo wgrałem patche i działa ;D

Dzięki za wszystko i z szybką odpowiedz....
Nie wiedziałem nawet ze w to tyle osób gra......
Pozdro :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2008, 00:33 

Jednaka nie jest tak różowo ..... Przepraszam ale naprawdę nie wiem co z tym jest mam wersję Forgotten Hope V0.70 i na przykład kiedy włączam mapkę Bitwa o Midłey:
a)ładuje się do połowy i wywala z gry....reset czasami kąpa też przy tym jest
b)włączam mapkę i kiedy wybiorę postać albo poczekam 10 s .. roki to co wyżej napisałem

Przepraszam ze was tak zanudzam ale to trochę denerwujące..... mogę grać tylko podstawowe mapki ale bez walk z Japończykami oraz Rosjanami.....

A wersja tego patcha się zgadza ... robiłem wszystko co napisane w wyżej zamieszczonym temacie
ściągałem pokoleji.... <bez pachy bo mam już>
Forgotten_Hope_V0.70_1_of_3
Forgotten_Hope_V0.70_2_of_3
Forgotten_Hope_V0.70_3_of_3
i nie wim co mam dalej sciągać....

P.S.
wszystko sciągnołem z tej strony , musze coś jeszcze cy co.... naprawdę proszę o pomoc
http://search.filefront.com/Forgotten_Hope_V0.70_2_of_3

Jeszcze raz z góry dziękuje :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2008, 10:49 

Słuchaj, a masz problemy z jakimikolwiek innymi problemami?

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2008, 12:55 

Mr. J napisał(a):
Słuchaj, a masz problemy z jakimikolwiek innymi problemami?

Jakbyś chciał wiedzieć to tak............. :evil:
:P Nie mogę dużo szukał rozwiązanie ponieważ mam ważniejsze zajęcia
dlatego pomyślałem ze są tu osoby które miały podobny problemik i mogły by powiedzieć jak go rozwiązać ......

....a.... poza tym może powiedział byś coś mądrego a nie .... gadał o bele czym........ :roll:

P.S.
Myślę ze te forum i ta strona powstała po to by omawiać takie problemy oraz inne np konkursy....czy zawody....
P.S.2
I o ile się orientuję to jest prawda....w zasadach pisania postów nic nie widziałem o pisaniu dużej ilości problemów.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2008, 15:35 

Big LOL, kurde, chyba byłem albo niewyspany albo pijany jak pisałem mojego powyższego posta :P:P

Chodziło mi o to czy masz problemy z innymi grami lub programami :0

<rotfl>

Sorki

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2008, 22:28 

Mr. J napisał(a):
Big LOL, kurde, chyba byłem albo niewyspany albo pijany jak pisałem mojego powyższego posta :P:P
i

Aaa.... nic się nie stało :D
Musiałem tylko jeszcze raz pierwszą cześć moda ściągnąć bo była uszkodzona.... :roll: a mimo to zainstalowała sie..... <ciekawe>

:twisted: Chyba za dużo się wypiło :p ...... oj... znam takie uczucie.... mówisz wtedy o bele czym.....i nic z tego nie wiesz :roll:

PostNapisane: 10 lut 2008, 22:34 

No tak czasami bywa bywa...

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2008, 19:17 

Witam, ja mam inny problem z FH2. Instaluje i odpala mi się normalnie, łączy z serwerem a gdy chce wejsc do gry wyświetla mi komunikat, że musze przywrócić gre do wersji pierwotnej. Mam zainstalowane BF2, patch 1.41 i dodatek SF, w tej kolejności.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2