Teraz jest 20 wrz 2019, 22:59

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1024 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 65, 66, 67, 68, 69  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 wrz 2014, 18:42 
Offline

Dołączył(a): 1 sie 2006, 17:06
Posty: 639
Wyszedł drugi Hotfix, z oznaczeniem 0.552
Link: https://www.sugarsync.com/pf/D1189383_73020398_6100697
Procedura taka sama jak przy pierwszym hotfixie. Do wglądu w pierwszym poście.

_________________
Obrazek
fhsw-europ.ucoz.de - Strona domowa europejskiej społeczności FHSW
FHSW na Facebooku


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 wrz 2014, 22:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwi 2011, 22:52
Posty: 142
:D :D :D Jak zwykle niezawodny Mr.J rady skutecznej udzielił :) wszystko znów pięknie śmiga :D :D dzięki zatem boć grać mogę :D :D co tam z komendami Nasz ulubiony El Commandante? :) Bedo? :?: :?:

Niech mnie kto mundry tu oświeci: dlaczego się nie da się ani lokalnie gry ustawić by rekreacyjnie okolicę pozwiedzać, ani w multipleju ani w trybie campaign co siem dzieje, że wywala do pulpitu i to w znacznie pomniejszonej rozdzielczości :twisted:
Jedyne co działa (i to i dobrze :D ) to skrót do serwera i mapy online...a reszta nie? nie działa? by sobie pośmigać tak bez botów/graczy? e? pomoże kto?

A i jeszcze jedno. Zaszedłem sobie przed chwilą na nasz serwer by po Berlin Outskirts pobiegać i mi wywaliło map not found. Skoro jest na serwerze to ja mając wszystkie łatki czemu jej nie mam? Skąd wziąć ją mam? Odpowie ktoś na moje egzystencjalne pytania? :wink:

_________________
VaU
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 sty 2015, 17:41 
Offline

Dołączył(a): 1 sie 2006, 17:06
Posty: 639
UWAGA
Zmienił się adres IP serwera: 5.9.54.21:14567
Stało się tak ponieważ, od nowego roku został wynajęty nowocześniejszy serwer u innego dostawcy.
TEAMSPEAK 3 IP: 5.9.54.21:9987
TEAMSPEAK 3 hasło: horse

Przełożyło się to mn. na:
- 3x szybsze ładowanie map po stronie serwera
- zwiększoną stabilność działania
- możliwość stawiania dodatkowych serwerów i usług w razie potrzeby
- 3TB własnej przestrzeni dyskowej

Stary serwer zostanie wyłączony 11 Stycznia

Przy okazji event, "Bitwy o przeprawy mostowe"
Obrazek

_________________
Obrazek
fhsw-europ.ucoz.de - Strona domowa europejskiej społeczności FHSW
FHSW na Facebooku


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 mar 2015, 23:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwi 2011, 22:52
Posty: 142
Jakiś upgrade był bo mi mapy ocean town znaleźć nie chce i z serwera wywala? :shock:

_________________
VaU
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 cze 2015, 21:58 
Offline

Dołączył(a): 29 cze 2015, 21:46
Posty: 2
Witam potrzebuje informacji co do tworzenia własnego moda, mam kilka pomysłów ale jestem kompletnie zielony a te pliki co zostały wrzucone w temacie viewtopic.php?f=3&t=36651 spleśniały albo przeglądarka strzela focha , ma ktoś z Was kontakt z chłopakami z BG42 ? bo całkowicie zapomnieli o Polskiej Armii tak na marginesie czyżby to byli niemcy ? również mam pare pytań odnośnie FH i FHSW tylko nie wiem czy ktoś tutaj modyfikuje. dzięki


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 mar 2016, 13:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 sty 2008, 14:08
Posty: 35
Lokalizacja: Bydgoszcz
Czołem chłopaki. Zainstalowałem BF'a na sprzęcie z Win10 i każdorazowo wywala mi podczas gry ,,black screen,, po którym przywrócenie do normalnego funkcjonowania komputera konieczny jest restart systemu. Jedyne porady w necie jaki znalazłem to spaczowanie - 1.61, 1.61b i ustawienie trybu zgodności do Win XP. Nie pomogło. Próbowałem też różnych ustawień rozdzielczości w kompie i grze, bez efektu. Czy ktoś z was śmiga na Win 10?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 mar 2016, 21:08 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
Cześć. Spróbuj tego: viewtopic.php?f=1&t=51103

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 mar 2016, 10:31 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 sty 2008, 14:08
Posty: 35
Lokalizacja: Bydgoszcz
Niestety nie pomogło Szymon. Dodam jeszcze że problem dotyczy trybu multiplayer jak i singleplayer. Przy najniższych ustawieniach grafiki gra się nie zawiesiła.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 mar 2016, 14:00 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
Co masz na myśli black screen? Możesz zrobić zdjęcie/zrzut?

PS Dzieje się tak tylko na fh lub fhsw?

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 mar 2016, 21:28 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 sty 2008, 14:08
Posty: 35
Lokalizacja: Bydgoszcz
Gra się zawiesza i towarzyszy temu czarny ekran. Słychać ostatni dźwięk jak miał miejsce w grze. Ctrl-Alt-Del uruchamia menedżer zadań i widać proces BF1942 z statusem ,,brak odpowiedzi,,. Kiedy tylko kliknę na ekran znowu ekran robi się czarny i nic nie pozostaje poza restartem. Dzieje się tak przy BF1942, FH i FHSW. Zauważyłem jednak że im niższe ustawienia grafiki tym rzadziej się zawiesza. Przykładowo na minimalnych nie zawiesił się ani razu. Karta to: GeForce GTX 960M.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 mar 2016, 19:40 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 lis 2003, 12:50
Posty: 2112
Lokalizacja: Bartoszyce i Poznań
Gdzie można jeszcze kupić BF 2 ? Chcę pograć w tego moda.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 sie 2016, 13:05 
Offline

Dołączył(a): 13 lut 2014, 19:28
Posty: 5
Jest jeszcze ktoś?
Jest problem bo nie mogę za nic pobrać FH 0.7 (wszystkie mirrory siadły).

EDIT
Już nieaktualne, pobrałem z oficjalnej strony moda pod wersje na Origin (tylko ten mirror działał), a reszty poszukałem po internecie.
Btw jeśli zainstaluje normalnie bf'a z płyty i aktualizuje to mogę użyć wersji moda pod Origin? Nie wiem czym one się od siebie różnią.
Te mirrory możecie w 1. poście odświeżyć.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 sie 2016, 10:41 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
Wersja FH 0.7 dla Origin działa z wersją CD.

PS Odświeżyłem kilka linków z 1 postu.

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 sie 2016, 19:52 
Offline

Dołączył(a): 13 lut 2014, 19:28
Posty: 5
Ok, dzięki wielkie :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 sty 2017, 20:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 wrz 2003, 12:45
Posty: 527
Lokalizacja: Warszawa
Siema nie było mnie tu miliard lat, mam BF1942 origin zamieniłem plik exe wieć mogę odpalić bez włączania origin, czy jak pobiorę to fh 0.7 to więcej robić nie muszę?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1024 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 65, 66, 67, 68, 69  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL