Teraz jest 1 gru 2024, 09:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 maja 2008, 20:42 

Zapraszamy do wzięcia udziału w drugiej kampanii ForgottenHonor w FH2. Jak to już tradycyjnie, bezie kompania polskojęzyczna, tym razem po stronie niemieckiej (podczas rejestracji wybierzcie Pionier-Bataillon 900). Wymagana znajomość jęz. angielskiego na poziomie bardzo podstawowym (tyle, żeby móc poruszać się po forum; w kompanii rozmawiamy oczywiście po polsku). Kampania rozgrywana będzie oczywiście na FH w wersji 2.1 :)

Czym, tak w skrócie, są kampanie ForgottenHonor? To zorganizowane, 6-godzinne bitwy 32 vs. 32, rozgrywane na customowych mapach, z odpowiednikami historycznych armii po obu stronach.
[F|H]dutch napisał(a):
the best fun you can get.

====================================================================================================================

Obrazek
Obrazek
On February 12th 1941 the German Afrikakorps arrived in Africa. They were led by general Erwin Rommel, who confindent after his successes in France, was sure he could beat the British in North Africa. The Afrikakorps joined up with the Italian forces in Libia and even though Rommels orders were to stop the British 8th Army's advance called Operation Crusader, he instead started a major counter offensive and began pushing the British back towards Egypt.

This was the beginning of a long and bloody engangement in Africa that would redefine the German Blitzkrieg.
Now you have the chance to take part of this great conflict. Either enlist with the British 7th Armoured Division, part of the 8th Army, and fight to protect British Egypt and push the germans back, or enlist with the 90. Leichte Afrika-Division, part of the Afrikakorps, and fight your way towards Cairo.

No matter who wins, the fighting in North Africa will prove to be "The End of the Begninning" of World War II.

Obrazek

Regardless of which side you choose to fight for, you will fight with honor on the battlefield and with your comrades beside you. You will feel the struggle and pressure veterans had to face. You will be propelled into battles you have never seen before. You will fight the way war is meant to be fought. You will fight the Forgotten Honor way.

Develop in real time as a soldier in the desert war, gain new friends, earn respect and promotions from your officers, and gain medals for your valiant efforts. Take part in the greatest military strategies in the desert war and deliver victory to your army.

Obrazek

"The End of the Beginning" will offer you:

* 32 vs 32 battles every Friday night.
* Team play on the highest possible level
* Two armies lead by experienced officer corp
* An original World War 2 chain of command with Generals giving orders to company officers and through them to every single soldier.
* Battles where first half is played on a European server and the second half is played on a American server
* Sunny Mediterranean beaches
* Unforgettable atmosphere created by very active and friendly community with people from all over the world.

Forgotten Honor - Best Forgotten Hope Tournament

Obrazek

====================================================================================================================

Wszelkie pytania można zadawać w tym wątku.

Moderatorów proszę o przyklejenie na czas trwania kampanii :)

Obrazek

PostNapisane: 21 maja 2008, 21:38 

oczywiście standardowo bitwy/treny zaczynają się o 22.00?

PostNapisane: 21 maja 2008, 21:43 

O 21.00 czasu polskiego (19 GMT).

PostNapisane: 21 maja 2008, 23:23 
Moderator forum

Panowie do zobaczenia na polu bitwy.

PostNapisane: 22 maja 2008, 00:17 
Redaktor Battlefield.pl

Mam nadzieje że jeszcze pamiętam to i owo 8)

Do zobaczenia :twisted:

PostNapisane: 22 maja 2008, 03:17 

zdrajcy, wszyscy poleźli do Niemców :) sam zostałem u Anglików i na domiar złego po patchu i nerfie Granta tak się wszyscy boją jeździć angielskimi tankami, że w 6RTR jestem tylko ja i Taz :D nic to Baśka, i tak was pojedziemy, jak tylko wrócę z wakacji :D

PostNapisane: 22 maja 2008, 08:35 

Tym, którzy maja szybsze łącza, zalecam obejrzenie w high quality:

http://pl.youtube.com/watch?v=DHvmT7LdSl8

PostNapisane: 22 maja 2008, 12:13 
Redaktor Battlefield.pl

Seraphim napisał(a):
zdrajcy, wszyscy poleźli do Niemców :) sam zostałem u Anglików i na domiar złego po patchu i nerfie Granta tak się wszyscy boją jeździć angielskimi tankami, że w 6RTR jestem tylko ja i Taz :D nic to Baśka, i tak was pojedziemy, jak tylko wrócę z wakacji :D

Ja jeszcze nie wiem gdzie będę grać - nie zauważyłem że mam Deeka w kompanii :>

PostNapisane: 22 maja 2008, 13:30 

buhaha koniec jest zarąbisty...miszcz miszczów dutch :lol:

hmm chyba czas pokazać frycom,jak Polacy walczyli pod Tobrukiem,czy El Alamein :P

kto jest w allied i czy tam tez jest "Polska" dywizja?czy dołączajac trzeba grać pod skrzydłami dutcha czy innego speca i słuchac jego cholendersko-angielskiego?

PostNapisane: 22 maja 2008, 15:01 

u Alliesów nie ma polskiego oddziału, ale jest prawie polski regiment pancerny :) choć dziwnie flagę mi wyświetla jako ukraińską :D dowodzi bardzo fajny Kanadyjczyk, Taz, WuWu może potwierdzić, że to w porządku gość. Dutch nie będzie się ciepał z adminką, bo robi za trepa w jednej z kompanii piechoty. Jeżeli jakoś ścierpisz konieczność wożenia się trumienkami Crusaderami czy Grantami przez połowę kampanii zanim dostaniemy Shermany i Crusadery MkIII, to zapraszam :)

WuWu---> no, uśmiałem się wczoraj, jak zobaczyłem że macie Deeka :D niekłamaną przyjemnosć sprawi mi strzelanie do niego :D i wyobrażanie sobie jak klnie tym falsecikiem na TSie :D

PostNapisane: 22 maja 2008, 15:24 

no chciałbym do allied dołączyć ale nie uśmiecha mi się gadać i słuchać angielskiego,myślałem że jest polskie dowództwo itp

co crusader to czołg one shot one kill,czyli obojętnie z czego dostaniesz to prawie zawsze giniesz :P

PostNapisane: 22 maja 2008, 16:20 

MK napisał(a):
nie uśmiecha mi się gadać i słuchać angielskiego,myślałem że jest polskie dowództwo itp

takie rzeczy to tylko w Erze :D i w kompani Darkiego u Niemców :)

PostNapisane: 22 maja 2008, 16:28 

szkoda,chętnie bym powalczył po polskim dowództwem u allied

PostNapisane: 23 maja 2008, 13:40 
Redaktor Battlefield.pl

MK napisał(a):
szkoda,chętnie bym powalczył po polskim dowództwem u allied

Spóźniłeś się o jedną kampanie.

Ja za to za bardzo się pośpieszyłem - tłoczno się zaczyna robić w kompani pancernej u Niemców. Nie dość że będę raczej rzadkim gościem na bitwach to i tak sobie za bardzo nie pojeżdżę.

Ale nic to. Mam nadzieje że sobie to odbije na SQW jako odwód polskiej kompanii - tęsknie już za moją Sticky Bomb :mrgreen:

PostNapisane: 23 maja 2008, 17:00 

WuWu84 napisał(a):
Ja za to za bardzo się pośpieszyłem - tłoczno się zaczyna robić w kompani pancernej u Niemców. Nie dość że będę raczej rzadkim gościem na bitwach to i tak sobie za bardzo nie pojeżdżę.

a my na razie mamy tylko pięciu tankistów :) ale będzie dobrze, oby tylko z turnieju wywalili Aberdeen i te nowe customy porobili 1942-43, żeby już Shermanki były :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2