Mr. J napisał(a):
A jak to wogóle się skończyło? Przeprosili, sprostowali?
W telegraficznym skrócie: zrzucili wszystko na admina TDP jaki to zły i nie dobry. Z pomocą FHT (
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
) założyli PFC, po jakimś czasie wynieśli się od FHT bez słowa jeśli dobrze pamiętam (
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
). To nie są poważni ludzie, żeby nie powiedzieć złodzieje. Z grabbim miałem okazje rozmawiać na TSie - wydał mi się strasznym dzieciakiem. Z Kampfsau nie miałem okazji, bo angielskiego nie znał jeszcze wtedy, a mój niemiecki to tak tylko na papierze...
Dlatego byłem zdziwiony gdy napisałeś, że FHWS współpracuję z nimi. Co prawda nie jestem fanem tego mini-moda ale pracowaliśmy z nimi przy mapach do FHT i zrobili masę dobrej roboty - szkoda gby znów jakaś afera wynikła z grabbim i resztą.
Mr. J napisał(a):
Pozwól ze posłużę się twoim obrazkiem, umieszczając go tam.
Ciekawe jaką historyjkę wymyślą - google geodata i zły admin TDP już znam. Choć nie sądzę aby zrobiło to na nim jakieś wrażenie. Mapa o której piszesz to zdaje się Sector 318 z FH 0.7 (teren, tekstura terenu, konfiguracja oświetlenia i tekstura nieba) z dołożonymi obiektami statycznymi oraz nowymi pojazdami. Zatem wrócili do korzeni.