Bolo napisał(a):
Mam juz wszystko, z kompa mi sie juz przestalo dymic wiec zainstalowalem FH w/g zalecen. Main 0.5B 1of 2, potem MapPack 0.5B 2of 2, B do C, C do D i na koncu Hotfix. Przy instalacji MAIN PACK zawiesil mi sie na 10 min przy 59% (przepisowo)

i wszystko wrzucilem do glownego katalogu BF1942.
A teraz mam pytanie: CO NOWEGO WNOSI FH ?
Czytalem READ ME przy instalacji kazdej czesci i byla tam dluuuuuuuuuuga lista nowosci, ktorych niestety nie widze. Czytalem nawet ze sa nowe mapki ale ich tez nie ma. A Ruscy jak gonili z "pepesza" tak gonia nadal czy Japonce z tym "rogalem" w Assault. Pojazdy takie same, samoloty takie same, bron tez. Wiec co to daje? Powiedzcie mi pls, co nowego powinienem odrazu zobaczyc jak uruchomie BF po instalacji FH?
A tak na mardinesie to DC dopiero wprowadza zmiany. Ale wiem ze to jaet odrebna sprawa.

eeeee - niepanikuj

Więc tak - czy ty grasz przez MP? czy tylko próbowałeś SP? Bo właśnie tak mi coś mówi,że nawet niepróbowałeś pograć przez neta

Czemu? A ponieważ,faktycznie,sam grałem w SP i niebyło tych wszystkich zmian...więc...dont panic ! Znajdź serwer i sprawdź czy to co mówie to prawda...
Jeżeli nie to "LINCH ME ! LINCH ME ! FOR THAT WHAT MY PEOPLE DONE TO UR PEOPLE ! "
Pozdro,W!di