Zauważyłem, że ostatnio dzieją się różne dziwne rzeczy w polskim "community" FH. Znikają gdzieś starzy wyjadacze, pojawiają się odgrzane twarze przeszłości, jak grzyby po deszczu wyrastają klany na kilka dni/tygodni. Dlatego chciałbym, żeby wpisali się w tym temacie wszyscy, którzy w miarę regularnie grają w FH, napisali ewentualnie parę zdań na temat tego kiedy zaczęli, czy grali w klanach, a jeśli to w jakich no i co planują na najbliższą przyszłość - zwłaszcza w kontekście zbliżającej się premiery FH2.
Wypada chyba, żebym zaczął:
W FH gram od wersji 0.5, kiedy to podczas gry w Vanillę ktoś zwrócił mi uwagę, że jako Polak powinienem zainteresować się jedynym modem przedstawiającym kampanię wrześniową. Od zawsze występowałem pod nickiem Greyman, czasem Greyman_PL. Szybko zostałem zauważony przez któregoś ze współtwórców Elite Force, czyli >EF-FH<, niestety nie pamiętam przez którego. Zaczęła się "błyskotliwa kariera" "od zera do VCL-a"
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Klan rozleciał się z powodu Lineage'a, przez jakiś czas grałem niezrzeszenie, potem pojawił się na krótko Nuclear outsidE (pozdro dla wszyskich z Nuclear), miałem krótki epizod w Team 'eXavs podczas jednego z turniejów, a jakiś czas temu razem z LegiOnem założyliśmy 10 Brygadę Kawalerii, czyli quasi-klan grający teamplay'a na publicznych serwerach (przy okazji zapraszam, siedzimy zawsze na oficjalnym TSie FH). Aktualnie czekam tylko na premierę "dwójki" żeby móc wrócić do tworzenia filmów, które zawsze były moją pasją podczas grania z >EF-FH<. Później mogę załączyć linki do tych 'megaprodukcji"
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Oczywiście przy okazji szczere podziękowania dla wszystkich, bez których filmy te by nie powstały, zwłaszcza Gambita aka. Reinerta, naszego CLa oraz Gruppenfuhrera, który załatwił serwer.
To było by na tyle, teraz wasza kolej.