maciejek w komentarzach napisał(a):
Mam do was kilka pytan, sorki, ze jes tu umieszczam, ale wiecie, ze mam bana i nie moge pisac na forum
Jakim klawiszem korzysta sie z bagnetow? Po co stacjonarny mg34 i mg42 maja 2 widoki fpp,tak samo jak w samolocie mozna nacisnac 2 razy F9, w samolocie po jego nacisnieciu znika kokpit, w czolgu pojawia sie celownik, w legendarnym flaku 88 lufa jest tak uniesiona, ze umozliwia celowanie w niebo, ale w przypadku tyych dwoch km'o to nich nie daje, wiec po co?
Czy oprocz kampanii wrzesniowej sa jeszcze gdzies POlacy i gdzie jest zapowiadany od dawna pm "mors"?
FH 0.6 to miodzio. Te nowe textury i w ogole. Zeby vanilla tak wygladala od poczatku Ale, jak kazde wielkie dzielo ma kilka(nascie) mnie lub bardziej powaznych niedorobek,np.
Dlaczego niemcy na "Fall Weiss" maja nasz ppanc. karabin "urugwaj", i dlaczego on sie tak wolno przeladowuje na boga?
I najwieksza wpadka, teraz w FH zrobic beczke to prawie cud.Nawet jak ustawi sie mysz na najwieksza czulosc.samolot reaguje bardzo powoli. Sak samo slamazarnie obraca sie wieza w czolgu. A same czolgi jezdza 2x wolniej niz w vanilli.no to chyba na tyle, najwyzej pozniej se cos dopisze
Mysłę, że to ciekawe pytania.