Teraz jest 17 wrz 2019, 00:56

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 gru 2013, 15:12 
Offline

Dołączył(a): 29 lis 2013, 18:46
Posty: 6
Nie chce mi się załączyć FH 2 po instlacji, pisze że brakuje NovintHFX.dll - sciagnalem ten plik, przekopiowalem do katalogu z grą i nadal nie rusza, chwile komp pomyśli i wywala do pulpitu. ktoś wie o co chodzi?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 gru 2013, 16:41 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 cze 2012, 11:58
Posty: 265
Może to coś jak u mnie. Miałem podobny problem, ale wyskoczył komunikat, że nie znaleziono Memory.dll. Zainstalowałeś do domyślnego katalogu?

_________________
,,Wbrew temu, co mówiła ci mama... przemoc rozwiązuje problemy." ~Ryan Job


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 gru 2013, 17:00 
Offline

Dołączył(a): 29 lis 2013, 18:46
Posty: 6
a do jakiego to trzeba wrzucić?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 gru 2013, 21:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 cze 2012, 11:58
Posty: 265
Ja wybierałem swój w folderze z grami, a potem się dowiedziałem, że trzeba wybrać domyślny,tzn jak już Ci wyskoczy okienko gdzie to zainstalować, to jedź dalej. Nie zmieniaj folderu.

_________________
,,Wbrew temu, co mówiła ci mama... przemoc rozwiązuje problemy." ~Ryan Job


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 gru 2013, 22:25 
Offline

Dołączył(a): 29 lis 2013, 18:46
Posty: 6
no to ja nie zmieniałem, dałem ten, który mi wyskoczył podczas instalacji, czyli coś mniej więcej c:\pliki programow\BF2


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 gru 2013, 22:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 cze 2012, 11:58
Posty: 265
W takim razie nie mogę Ci pomóc. :(

_________________
,,Wbrew temu, co mówiła ci mama... przemoc rozwiązuje problemy." ~Ryan Job


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 gru 2013, 22:26 
Offline

Dołączył(a): 29 lis 2013, 18:46
Posty: 6
ok, dzięki za starania, mam ten sam problem z FH do BF1942


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 gru 2013, 14:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 cze 2012, 11:58
Posty: 265
A powiedz jeszcze, skąd ściągnąłeś?

_________________
,,Wbrew temu, co mówiła ci mama... przemoc rozwiązuje problemy." ~Ryan Job


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 gru 2013, 14:43 
Offline

Dołączył(a): 29 lis 2013, 18:46
Posty: 6
ze strony oficjalnej patcha:
http://forgottenhope.warumdarum.de/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 gru 2013, 11:31 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 mar 2005, 17:50
Posty: 485
Lokalizacja: Grodzisk Maz.
Odpal grę w okienku (dodaj "+fullscreen 0" jako argument wywołania fh2.exe), wtedy powinien pojawić się error wyskakujący przy CTD.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL