Teraz jest 17 paź 2019, 15:12

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 24 sie 2015, 18:22 
Offline

Dołączył(a): 24 sie 2015, 18:17
Posty: 3
mianowiice wszystko mi dziala normalnie jak gram z botami, ale gdy probuje wejsc na serwer automatycznie wylacza mi gre.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 sie 2015, 18:31 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
Hi. Masz najnowszą łatkę?

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 sie 2015, 21:59 
Offline

Dołączył(a): 24 sie 2015, 18:17
Posty: 3
v1.5


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 sie 2015, 12:13 
Offline

Dołączył(a): 24 sie 2015, 18:17
Posty: 3
v1.5

EDIT:
jednak miales racje z wersja juz zrobilem dziala :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL