Teraz jest 22 lis 2024, 21:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: HELP!!!
PostNapisane: 18 paź 2004, 14:53 

wlasnie sciagam sobie Fh glownie ze wzgledu na to ze jest tam mapka z moim miastem:) bo glownie gram w coda powiedzciue czy ten mod jest tylko na single playera czy na multi i co trzba miec zeby zagrac jakiegos seriala czy wystarczy stary bf1942 mam go od kumpla wiec pirat czy pojdzie? BlAgAM O SZYBKA POMOC

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2004, 15:29 

Na piracie po pierwsze nie pograsz, po drugie dopóki nie kupisz oryginału na tym forum nie proś o pomoc.
Ale mam też dobre wieści - oryginał kosztuje teraz w Media Markcie 35 zł, czyli tyle, co nic - a gra jest warta dużo większych pieniędzy. Biegnij do sklepu i nawróć się, naprawdę trudno o lepszy wydatek! ;)

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2004, 22:12 

niechcem kupowac tej gry nie podaba mi sie grafa muza itp. chcem tylko wiedziec co jest na mapie zielona gora i zagrac w singla moze jest lepszy od zwyklego bo glownei gram w coda i mowie wam grajcie w call of duty united offensive a nie w to cos

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2004, 22:13 

I jeszcze jedno 35 to drogo jak na taka marna gre lepiej dozbierac te pare zlotych i kupic hidden and dangerous 2 lub call of duty naturalnie:) wiec jak to da sie w singla tak czy nie?

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2004, 22:21 

Hahaha, krowy doić! I bana dla pana - tak, za wygłaszanie swoich poglądów na temat tej gry, Okota, plz, zajmij się delikwentem :wink: .

Słuchaj lamo! Ja wydałem 129 zł i masz wielkie szczęcie, ze możesz kupić grę takiego pokroju, za tak niską cenę. A na temat CoD:UO się nie wypowiem, bo nie grałem, mogę co najwyżej wyrazić opinie na temat trybu single CoD - badziew, znudziła mnie pod początek kampani sowieckiej, ale pewnie radość w CoD zaczyna się w trybie Multi...

A, bajdełej to słyszałem, że tam chyba nawet pojazdy macie jakieś czy cos :lol: Haha, niech się domyślę, Tiger'n'M10? :lol:

A jeśli tak bardzo chcesz zagrać sobie z głupimi botami a nie spotkać się z nami, z graczmi z krwi i kości to pożycz sobie tą pirackę wersję, nie gwarantuje działania :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2004, 22:37 

Sgt.Moody napisał(a):
niechcem kupowac tej gry nie podaba mi sie grafa muza itp. chcem tylko wiedziec co jest na mapie zielona gora i zagrac w singla moze jest lepszy od zwyklego bo glownei gram w coda i mowie wam grajcie w call of duty united offensive a nie w to cos

chłopie przestań bo ten temat był jush maglowany dawno temu(jakie to niby cod jest dobre)ta gra nie ma w sobie nic co by mnie do niej przyciągnęło na dłużej niż kilkanaście minut(tak samo UO)grałem w necie w coda i ta gra jakby żywcem przypomina CS-a w wersji z IIwojny :!: nic poza tym,o ciągłym kamperstwie i cziterstwie już nie wspomnę :twisted: w jednej mapce(chyba line18 się zwała)jest bug który umożliwia chodzenie pod texturami podłoża i swobodne wymiatanie stamtąd przeciwników...najlepiej będzie jak się przemilczy temat coda i multi w nim zawartego(aha pojazdy są w cod multi jako dekoracja,no żeczywiście to jest osiągnięcie)osobiście polecam tobie sims2 to jest dopiero hicior

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2004, 23:12 

W COD:UO wprowadzili pojazdy, a jest ich okolo po 2 do 3 na strone

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2004, 00:19 

HEHE przy tej cenie BF1942 jeszcze ktos piraci??
pozatym CoD na multi to syf, UO niewiele wiecej wnosi nowego, generalnie bylo to juz maglowane i nie ma co porownywac ;)
a ty jak chcesz zobaczyc jak wyglada twoje miasto to nie graj na kompie tylko sobie pospaceruj ;)

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2004, 09:46 

Panowie wybaczcie mu chłopczyk ma dopiero 14 lat więc jest zafascynowany wszystkim w co da się pograć na piracie, więc nie dacie rady przekonać go nad wyższością bf 42 nad cod, on dalej bedzie grał w to CODOWATE badziewie nie zauważając piękna bf 42 z dodatkiem forgotten hope...

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2004, 10:30 

Jak ktoś gra po to by ją obejrzeć, wprowadzić kody nieśmiertelności czy jakieś inne kraki, "przejść grę" a potem zrobić to z następną grą, to ciężko go namówić na zakup legala.

Ja też zaczynałem na piracie, na singlu jakieś dwa lata temu grając na laptopie na touch padzie, potem kupiłem legalny aby pograć na sieci (sieć też sobie podłączyłem aby grać w BF-a), a teraz niedawno kupiłem drugi zestaw za 39 PLN :D
Sprzęt cały mam w domu kupiony specjanie aby grać w BF-a, łącznie z komputerem, siecią, monitorem, myszą, pamięcią (do FH), nową kartą graficzną (do FH).

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2004, 12:54 

40zł to nic za tak zajebistą gre. Skąd się tacy ludzie biorą :?:

Tytuł:
PostNapisane: 20 paź 2004, 14:23 

pseplasam ale mom raka muzgu i mnie czasem odbija...
yyykk

Tytuł:
PostNapisane: 20 paź 2004, 15:10 
Moderator forum

Dajcie mu bananka.

Tytuł:
PostNapisane: 20 paź 2004, 15:53 

Zamknijcie go do czubków. Boże chroń nas przed dziećmi Czarnobyla, o matko on ma chyba 2 głowy! Okota, ratuj nas!!! :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2004, 07:33 

Widać, że Polska usiana jest głupimi dziećmi :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2