Idąc za przykładem amerykanów ( World at War) klan Elite Force postanowił porwać się z motyką na słońce i stworzyć bardzo ambitny pomysł kampanii w grze Forgotten Hope zatytułowanej: World War Campain in Europe. Wziąć w niej udział będą mogli wszyscy, gdyż do niczego nie zobowiązuje i nie ważne czy ktoś gra w klanie czy nie, a przede wszystkim jest w pełnie bezpłatna. Grać będziemy dwa razy w tygodniu na mapch do których wcześniej zostanie napisany nie- skomplikowany scenariusz. Będziecie mogli zapisać się do jednej z 7 armii, które wezmą udział w bitwach na mapach ułożonych w chronologicznym porządku od Polski zaczynając a na Alpenfestung kończąc. Nie jestem w stanie dzisiaj podać daty rozpoczęcia kampanii, gdyż cały czas pracujemy nad dedykowanym serverem mogącym pomieścić większą liczbe graczy.
To by było wszystko co mogę na dziś powiedzieć. Wszystkie pozostałe informacje znajdziecie u nas na forum
http://rozek.pnth.net/bmm/index.php?opt ... forum&f=24
Już dziś możecie się zapisywać do armii.
Wkrótce wypromujemy jakiś króciutki trailer i kilka screenów, a póki co życzcie nam duuuuuuuużo powodzenia, bo wiem, że sama idea jest niezwykle ciężka do realizacji, acz kolwiek do odważnych świat należy!!
Wszystkich chętnych do pomocy przy tym projekcie: wizjonerów, specjalistów od propagandy i ludzi którzy mają doświadczenie w tych sprawach prosze o pomoc. Znajdziecie mnie na GG pod numerem:9256406