Jeśli byś wykazał choć troche dobrej woli i przyjrzał się naszemu logo to byś zauważył wielkiego powstańczego orła na wierzy co sugerowało by, że jest to jedna z powstańczych panter przechwyconych przez polaków w 1944r ( chyba wiadmo gdzie). Pantera ta jest symbolem wielkiej odwagi i poświęcenia obrońców Warszawy!! Co do Tygrysa w sygnaturze to jest on tylko znaczkiem tego, że jestem w dywizji pancernej mojego klanu, a jak wiadomo tygrysy do pewnego okresu wojny były najlepszymi czołgami no i ta siła ( przecież nie damy TKS!!). A co do Niemca w moim awatarku to nawet nie wiem co pod nim jest napisane, ale bardzo lubie grać niemcami i wogule fascynuje się historią III Rzeszy i wszystkim co z tym związane, najchętniej bym tam walnął flage kriegsmarine- nie dlatego, że jestem neonazistą ( niech Bóg bronii!!) tylko graficznie uważam ją za jedną z najpiękniejszych flag jakie stworzył człowiek i nie dziwie się dlaczego budziła respekt ( w sumie niemcy nie byli tacy groźni, ale robili wszystko by czuć do nich respekt, te czaszki SS, ogromne budowle i czołgi, wspaniałe mundury- na początku nawet ja bym pomyślał, że to moze rasa panów, ale potem
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
...) Tak czy inaczej nie szukaj dziury w całym, bo ja miałem na myśli tylko to, że w FHL jest bardzo dużo niemieckich klanów i wszystkie mogły by wreszcie usłyszeć o Polsce w FH!!