jurgens napisał tak,a nie inaczej z uwagi na to,że naprawdę jesteśmy zapracowani - co drugi dzień(czasem dwa dni pod rząd) mamy sparingi, ponadto również mamy meczyki w FH-Lidze, no i jeszcze treningi,aby się do nich przygotować, a dni w tygodniu jest tylko 7 :/ Nie zmienia to jednak postaci rzeczy,że po prostu takie sparki z Wami byłyby (i na pewno będą) bardzo sympatyczne,a co do ich przeprowadzania,to proponuję olać jakieś zapisywanie się i po prostu działać spontanicznie - zbiorą się u Was ludzie,to daj mi znać na gg ( 1966830 ) - oczywiście nie gwarantuję,że od razu u nas będą ludziska,no ale ogłoszę pospolite ruszenie

i mam nadzieję,że stawi się wystarczająca ilość osób. Jeśli u nas się zbiorą (bo często gramy na freeplay'u - tzn.ostatnio troszkę rzadziej z uwagi na inne rzeczy...),to ja dam Tobie znać na gg (tylko prośba o numerek

). Już w składach powiedzmy 6na6 można coś sobie rozegrać (z udziałem nie tylko Assaultów,ale i sprzętu pancernego/latającego

) Jeśli chodzi o godziny,to tutaj tylko w grę wchodzą wieczorne (czyli po 20). Podsumowując: do zobaczenia i do pogrania razem,co mam nadzieję nastąpi na dniach
Pozdrawiam serdecznie
PS.Gwoli wyjaśnienia - nie gramy w CB,a w FH-Lidze (
http://www.fh-liga.net ). CB jest do "cztery literki" przy takiej ilości składów (i z ich beznadziejnymi zasadami tyczącymi się rozgrywki - np.basecamping jest dozwolony,itp)