Teraz jest 22 lis 2024, 22:02

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2004, 13:28 
Moderator forum

juz sciagam :D za godzinke bedzie wiec odrazu przetestuje 8)

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2004, 13:50 

dajcie dobry link bo ja znalazłęm tylko z czekaniem albo rejestracja

EDit: znalazłem nie trzeba czekac ciagne max

http://www.forgottenhonor.com/modules.p ... etit&lid=6

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2004, 14:59 

To nie jest zadna wersja 6.6!!! Ta wersja to 0.66.

Linki do sciagania na http://www.battlefield1942.pl , osobiscie polecam torrenta.

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2004, 15:19 

:evil: :evil: :evil: :evil: Ku#@$!! jak narazie to mnie juz 2 razy rozlaczalo raz przy 53% drugi raz przy 26% ********* :evil: :evil: ale dre od poczatku :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2004, 15:29 

:D
Super! Co prawda mapa z polskimi oddziałami - Eastern Blitz - wgrywała mi się 6 minut (na AMD 2500mhz 512mb ram) ! a podczas gry (na razie z botami) cięła się dogrywając kolejne elementy. Mapa jest bardzo dobrze zrobiona - polskie oddziały mają Tankietki (Tankette) i traktor artyleryjski (do końca nie wiem co to, ale przewozi 6 osób i ma gąsienice, ale żadnej broni).
Na mapie jest nawet mała kopalnia po stronie niemieckiej w której tunelach można znaleźć kilka fajnych rzeczy -m.in rewelacyjne wyposażenie oficera - lornetka z namiarem dla bombowców - wybiera się cel, naciska LMB i... nagle się przenosi do lecącego HE111 na stanowisko bombardiera!
Super!!
Więcej wiadomości z pola bitwy wkrótce!

LEĆ PRZEZ POLE!!!! WE WSI MOSKAL STOI!!!

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2004, 16:24 

Z moich na razie wczesnych spostrzeżeń:

-chyba ciut naprawili samoloty (tzn.takie odniosłem wrażenie,że trudniej się lata...)
-zwiększyli splash damage (tonówka zrzucona ze Stukasa w takiej odległości,jak poprzednio, zabiera ze sobą w zaświaty również samą Stukę,ale to dobrze )
-już się nie porządzi Tygrysem - dwa strzały w bok i...buziaczki na do widzenia Za to zrobili fajną rzecz - strzelanie do Tygrysa od przodu całkowicie mija się z celem - po prostu pociski się odbijają (słychać całkiem sympatyczny rykoszecik ) - oczywiście mam na myśli korpus,nie wieżyczkę
-zmienili odgłos wystrzału z Shermana,a także Panzerów - teraz ma większą głębię
-no i na koniec...WYBUCHY! Po prostu miodzio! Nie chodzi o same dźwięki (choć i te są świetne),ale o te efekty ognia,dymu i odprysków,mmm :)zczególnie,gdy się trafi w ścianę budynku :D )

PS.Ogólnie, już nie będzie akcji w stylu jeden bohater jedzie Tygrysem i rozwala pół miasta,aż go zdejmą - teraz Teamplay,teamplay i jeszcze raz,teamplay,a więc...prawidłowo moim zdaniem :)

PS2.Odnośnie tej mapy Eastern Blitz,to jest trochę przesadzona,jeśli chodzi o wymagania - nawet na 1GB potrafi przyciąć i to mocniej niż Prokhorovka :/

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2004, 17:07 
Moderator forum

w skrocie wypas :D good job :!:

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2004, 17:28 

Dokładnie,postarali się i to widać (w tej chwili FH w stosunku do BF'a wygląda tak,jak np.Sin do Quake 2 - jeśli ktoś jeszcze pamięta te gierki :P )

PS.Dla informacji, Sin był na engine Q2 - to tak dla nie wiedzących ;)

Ostatnio edytowano 30 gru 2004, 17:49 przez HamP, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2004, 17:32 

Na Eastern Blitz coby zrobić sobie Łosie, trzeba przejąć flagi w miasteczku - wystarczą chyba 3. I już na lotnisku mamy 2 Łosie i jedną 11stkę. PZL-37 wygląda bardzo dobrze ale wyszczuplić by mogli trochę PZL-11 i poprawić malowanie szachownic.

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2004, 18:29 

eastern blitz mocno swappuje z hdd,grałem z kilkoma typami a dogrania spore były(na 1gb ram)podobnie druga mapka kasserine pass,długo się ładuje(jak będzie więcej ludu to dogrania będą),mam odczucie że jeepy są wolniejsze(ale może mi się wydaje)na razie tylko te dwie mapki online testowałem

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2004, 18:44 

No ja tesh sądze ze ta gra to full wypas. Poprawili nawet te nieszczesne karabiny w samolotach (zwłasza te w b17). Podobaja mi sie te eksplozje pocisków które wzniecaja płomienie.

PS.Może mi ktos wyjaśnić oco chodzi z tym bombardowaniem? Jakiś widok z bombowca jest i lata sie na boki ale nie wiem czy trzba znaleźć specjalny strój (z lornetką) czy mozna tesh normalnie to wzywac. A i jak sa stroje to gdzie.

PS2. Najlepsze sa banzaiharge :wink: . :twisted: :evil: :twisted: :evil: :D 8)

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2004, 20:01 

Do bombardowania znajdujesz specjalny plecak (klase oficera). Jak skierujesz lornetkę na cel i naciśniesz lewy klawisz myszy, to przenosisz sie do bombowca, ktory zdaje sie ze nadlatuje nad cel. Tylko nie zaczynaj za wczesnie bombardowac, bo ja siebie samego (stojacego na ziemi z lornetka) zbombardowalem, bedac jednoczesnie w bombowcu. Ciut skomplikowane i nierealne, ale efektowne :)
A jeepy rzeczywiście są wolniejsze. No i strasznie dlugo sie mapy laduja :(

LEĆ PRZEZ POLE!!!! WE WSI MOSKAL STOI!!!

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2004, 21:02 

B-17 jest na midway (:twisted: chyba do niszczenia statków) i chyba nigdzie indziej wszedzie powsadzali zamiast niego b25 (na zdjeciu w podpisie).

A jeszcz esie zapytam czy ten plecak oficera musi byc znaleziony czy to moze byc taki który mozna wybrac na spawnie.

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2004, 21:52 

Miotacze płomieni są na Iwo Jimie. Naprawdę się przydają przy oczyszczaniu bunkrów.

Easter Blitz strasznie laguje, a po za tym jest mnóstwo bugów. Spróbujcie np. wjechać czołgiem do tunelu i wysiąść.

Moim zdaniem znacznie wzrośnie znaczenie supporterów, bo RKMy mniej się rozjeżdzają niż w 65.

Fajnie teraz wygląda tobruk z lotnictwem i marynarką. W końcu załapałem, że to port, bo brytyjczycy mają statek desantowy. No i antitank z termosami.

Jagdpanter widziałem na Arnhem i poprawione Pantery - wyglądają naprawde zarypiaście.

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2004, 22:26 

ok wiec tak - moje odczucia:
- samoloty: sa zwrotniejsze,bomby mocniejsze,dzialka wiecej damage zadaja -ogolnie fajnie (jak sie chowa klapy w tym samolocie z kaserine? :/)
-czolgi:szybciej strzelaja,ladniejsze teksturki,fajniejszy odglos karabinow u aliantow - polska tankietka rulez!Zonk:jak trafie w czolg to wydobywa sie dziwny metaliczny i denerwujacy odglos ktory nie ustaje :/bug?a moze wada mojej karty muzycznej?
-piechota:fajnie fajnie, sporo rusznic przeciwczolgowych zamiast bazuk,wrocily miny,kamikaze jest fajny -ma nawet katane ,zmniejszony rozrzut broni i chyba celowniczki szybciej sie zjezdzaja,
-mapy: nowe sa cool,szczegolnie kaserine,battle isle i ta polska, stare mocno zmodyfikowane szczegolnie orel na ktorym dodano armaty przy bazach,niemcy maja panterke i jednego zwyklego panzera + maly czolg zamiast jeepa (ale jest za to amfibia),ruscy zamiast bazook maja rusznice :/,dodano kv zamiast 85 i su75 oraz iła z 6 bombami - u niemcow nie ma bf109 ale stuka m 3 bomby
-statki: cool teraz niszczyciel ma rozpryskowe pociski w tylnim stanowisku.

Ogolnie ok tylko te dzwieki mnie dobijaja - ten metaliczny odglos mnie wykonczy, poprobuje w innych konfiguracjach dzwieku.

A i ******* sa wybuchy - szczegolnie jak sie leci samolotem i strzela z dzialek w ziemie

Over

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2