Teraz jest 23 lis 2024, 02:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 sty 2005, 22:24 

Ja rozumiem, że to strona BFa, ale FH jak by nie było to mod, który bez BFa by nie działał. Wraz ze spadochroniarzami ;) EF jest w porządnej lidze, w której jest naprawde ciężko, mimo to chcemy jak najlepiej reprezentować Polske, więc czemu nikt o nas nie pisze na stronie!!
Pojawiają się informacje czasem tak nieciekawe, a czasem takie o których nikt nie ma pojęcia, ale ok, admin nasz pan, jednak czemu chociaż raz w miesiącu nikt nie przedstawi sytuacji w FH lidze wraz z jakimś mały screenem tabeli czy coś w tym stylu! Sądze, że 1SPDS też nas poprze, bo to dyskryminacja! Jeśli nikt nie wie o naszych zwycięstwach to po co wygrywać?

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2005, 23:58 

Jak najbardziej jestem za i mogę robić takie podsumowania (oczywiście wspólnie i w porozumieniu z Wami ) pod koniec każdego miesiąca,które następnie zamieszczałby na stronie głównej PPone lub Trigg.

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2005, 00:01 

1. SBS a nie 1SPDS :)
2.Przygotujcie newsa a ja go chetnie umiescze na stronie glownej.

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2005, 01:07 

Moja propozycja jest następująca: na początku każdego miesiąca EF-FH i SBS będą opracowywać podsumowanie poprzedniego, a następnie w news'e na stronie głównej będzie się umieszczać aktualną tabelę,a pod nią informacje o wynikach meczy. Gambit,co Ty na to?

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2005, 01:30 

3 razy na tak :D a sorki, że przekręciłem wasz tag, ale wy wciąż mi sie kojarzycie z Sosabowskim...

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2005, 01:40 

Ok,no to załatwione i proponuję zacząć od przyszłego miesiąca (umieszczając tabelę z pierwszych dni lutego,a podsumowanie będzie oczywiście ze stycznia)...

PS.Na razie jeszcze nie chciałbym umieszczać informacji,bo jeszcze nie jest załatwiona kwestia zmiany naszej nazwy z UKF na SBS w FH-Lidze (a coniektórzy z UKF mogliby się obrazić,że ten zastrzeży tag,jest dalej w użyciu przez naszą drużynę :lol: ) - niestety admini się grzebią,a ostatnio to w ogóle ich dorwać nie można :/ (na dodatek,nie mamy wpisanego ostatniego wyniku meczu...ech :( )

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2005, 15:35 

To pochwalcie się jak wam poszło? ;) My teraz trafiliśmy na ścianę, bo po wpsaniałych zwycięstwach znów będziemy musieli sobie przypomnieć jak się przegrywa...Na naszej drodze Sisu i Divs Thor :(

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2005, 16:08 

Chwalić się w sumie nie ma czym,bo...z DivS|Thor graliśmy i dzięki "wspaniałej" frekwencji w naszym klanie (a także problemom technicznym - stanowczo odradzam granie na serwerach FH-Ligi :/ Po prostu nas dojeżdżali niskim pingiem i brakiem lagów,na które niestety my narzekaliśmy przez całą grę :( Z drugiej strony,są bardzo dobrze zgrani...), przegraliśmy sromotnie. Następnie graliśmy z DivS|Odin,z którym wygraliśmy,aczkolwiek nie tak,jak można było tego dokonać (znów kiepska frekwencja dała się we znaki :/ ). W tej chwili nasza sytuacja wygląda następująco: 3 wygrane i 3 porażki, a suma punktów = 7 (niestety tabela FHL jeszcze nie jest zaktualizowana z powodów,o których wspomniałem w poprzednim postcie). I to tyle z podsumowania stycznia (przy czym czeka nas jeszcze mecz z ESF - w środę 26 stycznia).
BTW,z SISU też gramy (w lutym),a z tego co widać,od momentu,gdy pierwszy raz z nimi graliśmy jakieś 8 miesięcy temu (jeśli dobrze liczę),to teraz niesamowicie dobrze grają - same zwycięstwa,ani jednej porażki i 4 punkty przewagi w stosunku do FtN'u...hmm...coś mi tu nie pasuje ;)

PostNapisane: 21 sty 2005, 18:50 

Gambit napisał(a):
w której jest naprawde ciężko, mimo to chcemy jak najlepiej reprezentować Polske, więc czemu nikt o nas nie pisze na stronie!!

Zdaje sie ze ktos z tego forum ma admina Prone? Jesli nie to Ty mozesz poprosic o adminke na newsmana i pisac o Waszych osiagnieciach. Nie pisza bo po rpostu sie tym nie interesuja i nie wiedza np. ze gracie. Ktos kto jest w temacie powienien o tym napisac, czyli np. Ty.

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2005, 19:46 

CloneTrooper - poczytałbyś sobie kolejne posty,a nie tylko pierwszy i zobaczyłbyś,że wszystko jest już ustalone. Tak więc - trochę nietrafiony post :P

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2005, 23:05 

HamP napisał(a):
. Następnie graliśmy z DivS|Odin,z którym wygraliśmy,aczkolwiek nie tak,jak można było tego dokonać

No właśnie. Dlaczego nie ma wyniku w tabeli?

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2005, 23:06 

Znowu się siebie czepiacie nawzajem?
Myślałem, że ten temat już skończony.

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2005, 23:10 

Bez żadnych podtekstów i czepiania się. Po prostu jestem ciekaw dlaczego nie ma wyniku w tabeli. Normalnie powinien być tego samego dnia lub następnego.

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2005, 23:20 

Ja niewidze żeby ktoś się czepiał...co wiecej, tak dobrych sosunków z współgraczami z byłego UKF to chyba nigdy nie mieliśmy ;)

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2005, 23:28 

jurgens - przeczytaj 3 mojego posta od góry,to będziesz wiedział,dlaczego nie ma wyniku.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2