Teraz jest 22 lis 2024, 16:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 mar 2005, 17:10 

Zaczynają się tworzyć mini mody do Fh. O norwegach, holendrach, węgrach...a co z nami? JEst nas więcej niż takich np. holendrów:) a czy gorsi? Mamy już armię polską w FH.. ale tylko 2 mapy. a co z westerplatte, bzurą i innymi? Czy nie można by zebrać ludzi i stworzyć coś. przecież jesteście zdolni czyż nie?:) mówię Wy bo ja nie potrafię tworzyć map. jedynie to na nich grać ale wysuwam taką koncepcję..co Wy na to?
HOOAH

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2005, 17:28 
Oldboy Battlefield.pl

w zasadzie potrzebujemy tylko map...
Clone? 8)
aha wypoor jak tam twoje Westerplatte?

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2005, 19:03 

no wsasadzie parę pojazdów jeszcze by się przydało. I nowe głosy!!!!!no nie? 8)

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2005, 19:20 

glosy juz sa przeciez

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2005, 19:20 

no strasznie super. np F1 F1 w ogóle nie rozumiem. wszystko jakieś ciche i nie da się nic zrozumieć..może ja poprostu nie mówię po polsku co?:D

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2005, 19:27 

no bo Ty Poznaniak jestes :P

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2005, 20:07 

lol. no to jak takiś mądry to co mówi f1 f1 lub jak wyjdziesz za pole walki? ja mówię serio o tym mini modzie a Wy se jaja robicie:P

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2005, 20:07 

Masz coś do poznaniaków nigga? :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2005, 20:16 

MacGyver napisał(a):
no wsasadzie parę pojazdów jeszcze by się przydało. I nowe głosy!!!!!no nie? 8)

Sęk w tym,że w tamtych czasach Polska armia nie dysponowała dużą ilością pojazdów.Większość z nich jest już w FH.Robiąc mini-moda czy nowe mapy można byłoby dodać jedynie francuskie Renault FT-17 i R-35,a także brytyjskiego Vickersa E.Różnice między nimi byłyby jednak nieznaczne gdyż wszystkie z nich są czołgami lekkimi o prawie takim samym uzbrojeniu.Ja chętnie ujżałbym powstańczego Kubusia,a co się z tym wiąże mapke Powstanie Warszawskie 1944 :)

Jeśli chodzi o polskie głosy to żeczywiście można byłoby je zmodyfikować bo żeczywiście są zleksza niewyraźne.

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2005, 20:22 

no a prototyp 10tp? czołg średni jeżęli dobrze pamiętam. no i mapy duużo map z polską armią...nawet nie musi to być nowy mod uruchamiany z innego exe ..chociaż jak głosy by miały być inne.....rzeczywiście tak na marginesie
to co panowie. Kto się na to pisze?

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2005, 21:01 
Moderator forum

Było jeszcze kilka rodzajów samochodów pancernych (wz.28 wz.29 wz.34) z różnym uzbrojeniem i nie pancernych (PF-508 Łazik), Sokoły, TKD i TKS-D... Troche samolotów (Karaś obowiązkowo). Ewentualnie można by włączyć projektowane właśnie maszyny jak Wilk czy Jastrząb. Ale to mażenia, bo nikt i tak się za taki ogrom roboty nie weźmie :D

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2005, 21:17 

nawet jakby to miałby być najpierw mod singleplayer to potem jeżeli byłby dobry myślę,że FH DEV team zainteresował by sie nim...ale gdyby babcia miała wąsy to byłaby dziadkiem więc koniec gadania
szukajcie osób zdolnych utalentowanych z dużą wiedzą o fall weissie ( a może i zrobić działania polaków we włoszech francji i afryce:) ) i chociaż spróbujmy cośtam zrobić:) na samym gadaniu daleko nie zajedziemy

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2005, 21:45 

Mysle, ze znajda sie tez tacy co by sie interesowali tym ale nie ma info o robieniu map pod FH. Takiego w jezyku polskim a nie na oficjalnej stronie moda

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2005, 21:56 

Ehh, ja zabrałem się za tworzenie map... Zrobiłem sobie terenik pod mapę... Chcę ustawiac drużyny... NIE MA POLAKÓW!!! Potem nastąpiło drobne kombinowanie, przeglądanie forów, itp., aber nic z tego nie wynikło. A problem polega na tym, że korzystam z BC42, a pliki do FH, jakie do niego znalazłem są mocno niekompletne => nie mogę zrobic żadnej mapy, jako że nie znam się na tym szicie i nie potrafię sam stworzyc odpowiedniego pliku. Ale gdyby ktoś dopomógł oplikowaniem, chętnie zabiorę się do produkcji mapek. A kilka pomysłów mam (jak chociażby obrona Helu).
A polski mini-mod? Moim zdaniem szkoda czasu. Lepiej porposic panów z timu FH o dodanie trochę duperel dla Polaków, przesłac im własną wersję polskich voice commandów (a co mają się wysilac? chcemy miec pożądne dźwięki, to je zróbmy!), zrobic dla nich kilka modeli (jeśli ktoś umie), etc. No i of koz stale zaopatrywac ich w pomysły odnośnie Polaków. Bo niby skąd mają wiedziec, że wystarczyłoby zmienic nazwę Colta 1911 na ViS i dac Polakom, a bilibyśmy zadowoleni (oczywiście, że powinni zrobic cały nowy model, textury, etc. ale na razie Colt podpisany ViS to i tak lepiej niż No2 :))

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2005, 22:03 

Rzućcie okiem na to:http://mailer.fsu.edu/~akirk/tanks/pol/OtherPolish.htm.Kilka ciekawych sprzętów.Trzeba się jednak zastanowić jakie miałyby zastosowanie bo nie sztuką władować na mape 10 samochodów do transportu piechoty....

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2