Teraz jest 27 cze 2019, 06:28

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 91 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 sie 2011, 15:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwi 2011, 22:52
Posty: 142
Ja tez czekam na tego moda bo jednak, przynajmniej na razie tworzenie wlasnej mapy mnie troche przerasta. :oops:

_________________
VaU
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 paź 2011, 12:02 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2010, 21:36
Posty: 734
Zagląda tutaj ktoś jeszcze, bo chwilowo mamy mały przestój ;)
Obiecuję ze za niedługo coś się pojawi

_________________
|i5-4670k|GTX770OC WF3 4GB|MSI G43 z87|16GB|OCZ 700W|SPC Fortis HE1225|Samsung F3 1TB 7200rpm|WD Green 3TB 5400rpm||DELL u2410f|


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 paź 2011, 17:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lis 2010, 13:02
Posty: 421
Lokalizacja: fotel przed komputerem
ja zaglądam

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 gru 2011, 19:16 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lut 2009, 18:43
Posty: 162
Lokalizacja: Übertów
Zagadka:
Obrazek

Pytanie: co to za samolot i co w nim jest takiego wyjątkowego?

_________________
Obrazek
Przez te całe mody mam więcej godzin przegranych w BF1942 Debug niż w normalną wersję gry...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 gru 2011, 20:16 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 maja 2010, 02:46
Posty: 551
http://pl.wikipedia.org/wiki/I-250

Wyjątkowy był napęd, śmigłowo-odrzutowy


p.s. następnym razem pamiętaj o zmianie nazwy pliku obrazka :P


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 gru 2011, 23:46 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2010, 21:36
Posty: 734
Gratulacje obejścia zagadki i zarazem pomysłowości ;)
zapomnieliśmy tym razem o zmianie nazwy pliku, no ale cóż zdarza się.
Mig jest już testowany w nowym środowisku, jesteśmy na etapie regulacji ciągu, zwrotności i innych historycznych parametrów.
Jak można na wikipedii wyczytać, ten gratis konstruktorów w postaci turbiny działał tylko przez chwilę i był połączony z silnikiem tłokowym,
w BF'ie owa chwila wystarczy aby uciec bandycie który siedzi nam na ogonie. Można tym samym szybciej doganiać wrogie bombowce, zanim te zrzucą swój śmiercionośny ładunek.
O ile dzięki temu będziemy "lepsi" od wrogich samolotów śmigłowych to przy przeciwniku wyposażonym w napęd odrzutowy to....

...może być mały problem z wymanewrowaniem 8)

A oto lista map* które znajdą się w modzie po ich odpicowaniu:

--Battle Of Britain
--Cuban Revolution
--El-Alamein
--Highway Tampa
--Battle of Midway
--Snatching the Atom

*mapy mogą się zmienić, dojść nowe, lub któreś będą wymienione
----
Krótkie podsumowanie:
prace trwają, mod powstaje, będzie pierwsze wydanie, będą nowości, i miejmy nadzieję będą gracze

_________________
|i5-4670k|GTX770OC WF3 4GB|MSI G43 z87|16GB|OCZ 700W|SPC Fortis HE1225|Samsung F3 1TB 7200rpm|WD Green 3TB 5400rpm||DELL u2410f|


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 sty 2012, 00:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 paź 2006, 15:05
Posty: 560
To czas najwyższy odkurzyć staruszka i wybudzić go z letargu. Zapowiada się bardzo ciekawy mod, nawet mnie zaciekawił. ;D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 sty 2012, 14:37 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lip 2010, 15:16
Posty: 189
chlopaki wy też nie możecie wejść na nasze forum DZN?
Bo ja nie mogę


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 sty 2012, 01:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lut 2009, 18:43
Posty: 162
Lokalizacja: Übertów
http://dznmods.tk
Nowy adres strony

_________________
Obrazek
Przez te całe mody mam więcej godzin przegranych w BF1942 Debug niż w normalną wersję gry...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 mar 2012, 12:19 
Offline

Dołączył(a): 16 maja 2010, 10:45
Posty: 67
ale cicho....


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 mar 2012, 20:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lis 2010, 13:02
Posty: 421
Lokalizacja: fotel przed komputerem
ale dalej pracujemy, będzie wersja 0.1, przewidujemy ją w niedługim czasie

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 kwi 2012, 12:45 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lip 2010, 15:16
Posty: 189
chłopaki mam problem z nowym adresem naszej strony
jak go włączam to avast mi świruje a strona się nie włącza
o co chodzi?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 kwi 2012, 14:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sie 2006, 16:09
Posty: 1457
Lokalizacja: Kielce
Są pewne problemy z domeną. Na razie możecie użyć 83.143.139.128

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 kwi 2012, 15:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lis 2010, 13:02
Posty: 421
Lokalizacja: fotel przed komputerem
Po prostu domenę nam zaje...

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 kwi 2012, 19:17 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
uu what a shame ;)

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 91 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL