Teraz jest 19 paź 2019, 10:10

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 cze 2011, 19:42 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lut 2009, 18:43
Posty: 162
Lokalizacja: Übertów
Ogłaszam drugi test Bf1947. Będzie to bardzo krótki test, a jego celem jest sprawdzenie czy serwer poradzi sobie z duża liczbą zniszczalnych budynków na mapie i czy nie zaczną się lagi.
Przygotowaliśmy specjalną, mocno odchudzoną instalkę modu (26 Mb) która zawiera tylko mapę do testu.
Aby sprawdzić czy nie pojawią się lagi, potrzebujemy jak najwięcej osób. Instalka waży bardzo mało, więc zapraszam wszystkich do wzięcia udziału. Choćby po to aby sobie polatać flettnerem lub Mi-1 i poniszczyć bunkry.

Czas: Piątek, 8 Lipca 2011, godz. 20:00
Mod: http://dzn.org.pl/download/bf1947t2.zip (26 Mb)
Serwer: 212.76.39.65 port 14567
TS: Brak

Wszyscy mile widziani!

edit: uściślając, serwer jeszcze nie "gra" naszego modu, zacznie dopiero o wyznaczonej przez nas porze, czyli w piątek ok. 20.

_________________
Obrazek
Przez te całe mody mam więcej godzin przegranych w BF1942 Debug niż w normalną wersję gry...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 lip 2011, 17:29 
Offline

Dołączył(a): 16 maja 2010, 10:45
Posty: 67
Nooo wkońcu! Moge sobie pograć w bf1947 ^^


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 lip 2011, 17:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lut 2009, 18:43
Posty: 162
Lokalizacja: Übertów
To jest bardziej takie demo, (100mb mniej niż normalna instalka,) ale parę nowych pojazdów będzie

_________________
Obrazek
Przez te całe mody mam więcej godzin przegranych w BF1942 Debug niż w normalną wersję gry...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 lip 2011, 15:03 
Offline

Dołączył(a): 16 maja 2010, 10:45
Posty: 67
A w tym nie ma żadnych map :/ Czy trzeba wejść na serwer żeby pograć?
Jakie jest hasło??


Ostatnio edytowano 2 lip 2011, 15:14 przez Koda007, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 lip 2011, 15:14 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lut 2009, 18:43
Posty: 162
Lokalizacja: Übertów
Możesz się pobawić na lokalu jak chcesz.
Ideą testu jest sprawdzić przy ilu graczach na tej mapie zaczną się lagi.
Dlatego też odchudziliśmy instalkę jak tylko się dało żeby przyszło jak najwięcej osób.

_________________
Obrazek
Przez te całe mody mam więcej godzin przegranych w BF1942 Debug niż w normalną wersję gry...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 lip 2011, 15:27 
Offline

Dołączył(a): 16 maja 2010, 10:45
Posty: 67
Tylko że się nie da, ponieważ nie ma żadnych wgranych map ^.^
Ogólnie to próbowałem zagrać ale w żadnej kategorii nie ma mapy do bf1942. Ani w conquest ani w TDM... nic


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 lip 2011, 15:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 gru 2008, 16:14
Posty: 251
Lokalizacja: Bydgoszcz
Jak to nie ma?! jest i nazywa się "stress" coś tam ^^


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 lip 2011, 15:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lut 2009, 18:43
Posty: 162
Lokalizacja: Übertów
uściślając, serwer jeszcze nie "gra" naszego modu, zacznie dopiero o wyznaczonej przez nas porze, czyli w piątek ok. 20.

_________________
Obrazek
Przez te całe mody mam więcej godzin przegranych w BF1942 Debug niż w normalną wersję gry...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 lip 2011, 19:31 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2010, 21:36
Posty: 734
Jeśli już graliście na lokalu to mile widziane komenty , co o tym sądzicie ;)

_________________
|i5-4670k|GTX770OC WF3 4GB|MSI G43 z87|16GB|OCZ 700W|SPC Fortis HE1225|Samsung F3 1TB 7200rpm|WD Green 3TB 5400rpm||DELL u2410f|


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 lip 2011, 20:03 
Offline

Dołączył(a): 16 maja 2010, 10:45
Posty: 67
Nie da się zagrać na lokalu. Przynajmniej u mnie. Wchodze w normalny BF, custom game i wchodze do tego modu 1947. Klikam multiplayer create game i chce wybrać tą mape ale gucio :/ Nie ma jej. A w folderze jest...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 lip 2011, 20:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lut 2009, 18:43
Posty: 162
Lokalizacja: Übertów
aj, to mały bug. Mapę można dalej odpalić przez Start 1942 albo przez inny launcher.

_________________
Obrazek
Przez te całe mody mam więcej godzin przegranych w BF1942 Debug niż w normalną wersję gry...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 lip 2011, 20:45 
Offline

Dołączył(a): 16 maja 2010, 10:45
Posty: 67
Jak klikam w ten link to ładuje się, i ładuje....


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 lip 2011, 21:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lut 2009, 18:43
Posty: 162
Lokalizacja: Übertów
Mapa się jednak pojawia, można grać w sinlgu :)
Obrazek

_________________
Obrazek
Przez te całe mody mam więcej godzin przegranych w BF1942 Debug niż w normalną wersję gry...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 lip 2011, 22:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 gru 2008, 16:14
Posty: 251
Lokalizacja: Bydgoszcz
No zagrałem i........ bede szczery Panowie szału to nie robi :/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 lip 2011, 23:02 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lut 2009, 18:43
Posty: 162
Lokalizacja: Übertów
Mapka jest zrobiona tylko i wyłącznie na ten test, a test ma tylko i wyłącznie sprawdzić czy przy rozsądnej liczbie graczy nie zacznie lagować.

Bylibyśmy bardzo wdzięczni gdybyś mimo to znalazł chwilę w następny piątek i dołączył do testu.

Oczywiście wersja testowa w żaden sposób nie przedstawia aktualnego stanu modu - wycięliśmy bardzo dużo aby otrzymać mały plik i zachęcić więc osób do wzięcia udziału.

_________________
Obrazek
Przez te całe mody mam więcej godzin przegranych w BF1942 Debug niż w normalną wersję gry...


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL