Teraz jest 30 lis 2024, 21:24

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 kwi 2010, 18:01 

sidh77 napisał(a):
Może Ty grasz ze zgranymi ale ja (i nie tyko ja) gram z tymi co akurat są na serwerze i nie ode mnie zależy czy ktoś jest zgrany czy nie.

Ja tak samo tylko że akurat nigdy mi się tak stało.Może to plaga "PC Gustav" a nie "Konsole Gustav"

PostNapisane: 9 kwi 2010, 22:00 

Jako mechanik min nie używam w ogóle, zdecydowanie wolę połazić z ręczna wyrzutnią. Jako broń główna AKS-74 u lub UMP-45, trudno mi wybrać pomiędzy nimi, jednak z AKS bardzo dobrze wchodzą headshoty, sam nie wiem, dlaczego.
Dobór wyrzutni zależy od tego, czy chcemy kosić piechotę i snajperów siedzących w budynkach, czy pojazdy i snajperów siedzących na wzgórzach. Pierwszy wariant to zdecydowanie Carl Gustav, drugi M136 AT4, nie gram z RPG-7, bo wydaje mi się, że pociski wystrzelone z niej opadają bardziej niż z pozostałych wyrzutni. Ogólnie fajna klasa, można niezłe k/d ratio wyciągnąć.

PostNapisane: 9 kwi 2010, 22:18 

rpg-7 chyba najwolniej lata;]

PostNapisane: 9 kwi 2010, 22:40 

Konr_EMG napisał(a):
Jako mechanik min nie używam w ogóle, zdecydowanie wolę połazić z ręczna wyrzutnią.

To blad. Po pierwsze, miny nie znikaja, gdy zmienisz je na wyrzutnie po smierci. Po drugie, zawsze moga dac fragi i wyeliminowac cenny pojazd przeciwnika.

Ja zawsze na poczatku rundy biore miny + zwiekszenie ich ilosci + zwiekszenie sily wybuchow, rozkladam je w newralgicznych punktach mapy w "paczkach" po 2, jednak nie moga to byc jakos specjalnie zaludnione miejsca, bo wiadomo - przypadkowy wybuch granatu i po minach. Potem zmieniam na wyrzutnie i poluje na pojazdy i piechote. Zazwyczaj jest tak, ze z wylozonych 6 min "przezywaja" do spotkania z pojazdem 2 lub 4. Zawsze cos.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2