gadas napisał(a):
Teraz komisję sejmową trzeba będzie powołać, żeby zająć się udowadnianiem, że gadas pieprzy od rzeczy.
Nie ma sensu. Jak nie wierzycie to trudno - po prostu zapomnijcie o temacie.
Wygląda na to, że forum niepotrzebne, bo już z góry wszystko wszystkim wiadomo.
Przepraszam, że śmiałem podważyć kanony wydajności. Niepotrzebnie się w ogóle odezwałem.
I pozdrawiam serdecznie mimo wszystko.
p.s. i żeby nie było niedomówień. Tego o co prosicie nie prześlę nie dlatego, że chcę się z Wami podroczyć, tylko dlatego, że nie wiem jak to zrobić. A moja wypowiedź od początku miała charakter subiektywnego odczucia i określenia zadowolenia oraz komfortu grania.
Nie jestem taki szpec jak Wy.
Najprościej się obrazić: nie wierzycie na słowo, że w Wylatowie UFO wylądowało to nie!
To nie jest droga do dyskusji w takim temacie, wypadałoby podać jakieś parametry gry, jaką rozdzielczość uzyskujesz, ile FPSów masz na niej, a nie określenie: mam laptopa i na full super mi się gra... ok, super się gra to gra, ale nie ma sensu mieszać tu w temacie nie uzasadniając to jakimiś danymi i mieszać nowym osobom mającym laptopy, że na pewno im też na takim sprzęcie będzie się pięknie grało.
Wklepałeś tyle tekstu o UFO, zamiast w to miejsce dać jakieś dowody, parametry, screen, może wpisać liczbowo jak to się utrzymuje...