tybet2 napisał(a):
Jak już było mówione - każdy ustawia sobie tak jak mu pasuje. Ja wolę czuć aima i nie być niczym ograniczony, gdy trzeba np. wykonać obrót o 180 stopni. Po prostu zrobię to szybciej niż inni, a dzięki akceleracji na niskim sensie bez przełączania niczego mogę na dalekich dystansach przesuwać myszkę co do pixela, a na bliskich nie mam problemu z obrotami. Jak dla mnie możesz sobie grać bez akceleracji. W moim przypadku nie masz racji, bo lepsze efekty osiągam grając z akceleracją. Tylko trzeba się nauczyć i dostosować mózg do zmiennej prędkości. A jak już się komuś uda tego nauczyć to celowanie jest zupełnie inną bajką. Koleś się pytał co to jest to mu odpisałem. Nie musisz mi tłumaczyć co jest lepsze bo przez lata to testowałem i jestem w pełni świadomy co jak działa i co jest dla mnie skuteczniejsze.
Później odchodzą takie akcje, że dzieci kupują jakieś badziewne słuchawki dla graczy typu SS 5h albo myszki, które dla nich wcale nie są wygodne lub ściągają sobie cfg znanych graczy, kupują sprzęt za kilka stów, a i tak nie umieją go wykorzystać nawet w 1/4, po czym grają nadal jak boty.
Zostaw ustawienia innych graczy w spokoju. Kto ma trochę oleju w głowie to sam sobie wszystko poustawia, a kto jest jeszcze mądrzejszy to będzie próbował różnych ustawień, aby było idealnie
hahah casual player ftw!!
teraz wiem co wypiera scene klanowa w seriach BFa
DreamerMann napisał(a):
Inny komfort gry jest jak gra się na dobrej myszce i podkladce. Sam wcześniej 3 lata grałem bez podkladki i jakąś tam myszką logitecha. Przerzuciłem się na Razer DeathAdder i Razer Destructor i jest dużo lepiej - wrażenia po 2 latach gry, ale np. takiej Mamby bym na pewno nie kupił
mialem mambe...ta mysz to syf!! sterowniki i ogolnie to jak dzialala...zmienilem na logitecha G9x...jednak co logitech to logitech mialem g7 i zwykla g9 i nigdy nie zawiodle sie na tych myszkach...razer robi przereklamowane myszki z ladnymi podswietleniami,skusilem sie na nia jedynie dlatego ze oferowala 5600dpi a ja gram low sens i potrzebowalem takiego sensora bo 3200 nie stykalo