@up:
gra na koniec rundy nic nie pokazuje...
jedynie na serwerach gdzie jest wlaczona opcja longest kill i longest hs na ekranie jest info, oczywiscie z nieprzekraczalna granica 500m.
btw na duzej ilosci serwow z wlaczonymi w/w funkacjami, czesto owe info sa bledne: kill z bliska moze zostac policzony zamiast z 18m jako z 118m...
chlopcy ja sie nie denerwuje - jedynie wasza niewiedza mnie bawi... bo staracie sie wym0ndzyc ale brak wam elementarnej wiedzy o podstawach gry...
jesli nie wiemy najlepiej nie odpowiadajmy...
ps:
widze, ze przed moja odpowiedzia zmieniles swoja...
krzysztofer24 napisał(a):
chłopie ja nie wiem dlaczego ty jesteś taki nie miły... Więc się da... I o to mi właśnie chodziło a ty cały czas tylko te punkty i punkty... Mylisz się bo gra na konciec rundy pokazuje najdalej oddany strzał który śmiercił przeciwnika... Więc zapisuje więcej niż 500m... Tylko nie można zdobyć więcej niż 500pkt.
A spamer to jesteś ty bo zarejestrowałes się w 2010 i nabiles już tyle tych głupot że głową boli. Dziękuję, Dobranoc.
@krzysztofer24:
druga strone pisze do ciebie to samo: czy strzelisz na 500m czy na 505m czy na 2900m dostaniesz info o strzale na 500m...
jesli tlumaczenie tak inteligentnym ludzikom jak ty uwazasz za spam - skup sie na zrozumieniu tekstu przez ciebie czytanego, przestan zadawac w kolko to samo pytanie - unikniesz odpowiedzi przerastajacych twoje kumanie - czyli dla ciebie spamu i glupot...
a od 2008 roku bedac forumowiczem nie skumales jak ma wygladac poprawny podpis - wyglada na to, ze faktycznie, wymagam od ciebie za duzo...
edit:http://www.youtube.com/watch?v=jTa7dvrKxHQ