Sokar44 napisał(a):
Zauważyłem ale ustalenia były inne ... Ekipa ForumBF nigdy nie miała być reprezentacją portalu Battlefield.pl a wyszło jak wyszło.
Śledziłem wątek o ForumBF od początku, także wiem, że jest to zwykła grupa grająca ze sobą, żadna reprezentacja forum, ale tak czy inaczej przyznasz, że brak zorganizowania ze strony teamu z tego forum był widoczny. Nie wiem czy to wina tego, że gracze są nieodpowiedzialni i po prostu olali to że są zapisani na listę i istnieją pewne zasady, czy może po prostu ASMODATH sobie nie poradził, aczkolwiek nie wiem czy Yoss by coś zmienił.
Gdybym w tym momencie miał sprzęt, grałbym na 100%, lecz nie mam więc nie mogę
Seffik napisał(a):
po prostu g4g podeszlo do sprawy powaznie Asmodath...
http://g4g.pl/g4gpl-vs-battlefieldpl-podejscie-drugie tutaj masz jakie kryteria byly brane pod uwage...a ze nie umiecie uzbierac porzadnej ekipy ergo nie podchodzicie powaznie nawet do 4fun to juz nie g4g problem...
wlasciwie z kim my do cholery gralismy? umie ktos odp. na to pytanie? czy juz wogole zero ogarniecie?
Nie bywam na forum g4g, ale zapewniam Cię, że gdyby to był mecz przeciwko battlefield.pl (nie ForumBF) szanse byłyby równe.
Imho ludzie którzy zapisali się, a na meczu ich nie było powinni zostać nagrodzeni warnami.
[Yossarian] napisał(a):
a za zglaszanie sie i nie dotrzymanie slowa powinno byc karane banem na serwie i warnem na forum...