Teraz jest 10 gru 2019, 08:22

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 wrz 2013, 15:07 
Offline

Dołączył(a): 9 sie 2013, 20:40
Posty: 26
Witam. Od pewnego czasu zagrywam sie w bc 2 multiplayer, jednak dzisiaj po wybraniu zolnierza ukazal mi sie komunikat "failed to login soldier". Szukalem w internecie co to moze byc, ale nic nie znalazlem. Jakies sugestie?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 wrz 2013, 15:33 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
Nadal nie działa? I tylko dzisiaj? To chwilowe zapewnię, parę godzin temu nie mogłem grać w bf3 bo problemy były dziwne nie chciało się łączyć z originem czy coś, ale przeszło już :P

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 wrz 2013, 16:10 
Offline

Dołączył(a): 9 sie 2013, 20:40
Posty: 26
Ale na origin i bc2.pl moge sie normalnie logowac a w samej grze juz nie.. ;/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 wrz 2013, 23:38 
Offline

Dołączył(a): 14 wrz 2012, 19:14
Posty: 3
Lokalizacja: Bytom
Mam to samo, pewnie EA ma jakieś problemy z serwerami. Człowiek chciał się wieczorkiem zrelaksować po nauce do egzaminu a tu lipa ;d

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 wrz 2013, 19:15 
Offline

Dołączył(a): 9 sie 2013, 20:40
Posty: 26
Odswiezam ;/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 wrz 2013, 21:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 mar 2010, 21:26
Posty: 358
Lokalizacja: Białystok
Właśnie mam ten sam problem uruchomienia żołnierza, znajomy ma tak samo. Nie logowałem się w BC2 od wielu miesięcy (podobnie znajomy)więc możliwe że EA pokasowało nieużywane konta. Pomogło założenie nowego żołnierza, ale wiąże się to z zdobywaniem wszystkiego od nowa.

_________________
Obrazek
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 wrz 2013, 22:15 
Offline

Dołączył(a): 27 wrz 2007, 11:32
Posty: 1028
Lokalizacja: Bartoszyce
Fomas to raczej nie przez nieużywane konta. Grałem sobie jeszcze jakieś 2 tygodnie temu i wszystko śmigało. To coś ma związek z BF4 chyba. Wolę pograć w WOT`a lub F1 niż czekać, aż łaskawie naprawią :roll:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 wrz 2013, 16:49 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 mar 2010, 21:26
Posty: 358
Lokalizacja: Białystok
Jeśli już całkiem nie porzucili wsparcie BC2, to może naprawią. Wiem że to nie wszystkich spotkało i niektórzy normalnie używają swoich żołnierzy.

_________________
Obrazek
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 wrz 2013, 15:22 
Offline

Dołączył(a): 9 sie 2013, 20:40
Posty: 26
Co z tym ***** bo trace cierpliwosc, czlowiek placi i wymaga -,- jesli jest email do pomocy technicznej origin to prosze o podanie mi go.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 wrz 2013, 22:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
SimRiley01 napisał(a):
Co z tym ***** bo trace cierpliwosc, czlowiek placi i wymaga -,- jesli jest email do pomocy technicznej origin to prosze o podanie mi go.

Powinien być na końcu instrukcji. I tak livechat na http://help.ea.com/ miażdży wszystko.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 wrz 2013, 15:40 
Offline

Dołączył(a): 9 sie 2013, 20:40
Posty: 26
Odkryłem, że mozna normalnie swobodnie grac ale tylko jesli ma sie konto bez duzych liter O_o


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL