Teraz jest 18 sie 2017, 08:54

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 24 cze 2017, 21:15 
Offline

Dołączył(a): 24 cze 2017, 21:09
Posty: 1
Cześć proszę o szybką odpowiedź czy pójdzie mi battlefield 2

Mój sprzęt:
procesor: Intel(r) Pentium(r) CPU B960 @ 2.20ghz (2cpus)
model komputera: acer aspire e1-531G
Karta graficzna: Intel(R) HD Graphics
windows 7


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 cze 2017, 11:08 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1087
Hi, tutaj masz filmik https://youtu.be/NQYh87akUYg
Ścinki są ale jakoś da się grać

_________________
Obrazek
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lip 2017, 17:52 
Offline

Dołączył(a): 8 lip 2017, 12:53
Posty: 4
Grałem w BF BD 2 na gorszym sprzęcie i wszystko śmigało bez większych ścin.

Pozdrawiam

_________________
Błonnik witalny - stosowanie


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL