Teraz jest 1 gru 2024, 01:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 159 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 24 kwi 2010, 19:24 

nolft napisał(a):
Zuważyłem że M95 ma tak długie przeładowanie bo w pewnym momencie ręka sie "zawiesza".A po za tym po co brać do Snajperki lunete 4x czyli tą samą co można wziąć do np.karabinów maszynowych , szczególnie że M60 ma podobne statsy co wszystkie Snajpery.

np. po to: http://www.youtube.com/watch?v=EA7oTwDs9lQ :wink:

PostNapisane: 24 kwi 2010, 21:52 

Takie numery to ja z M60 umiem wykręcić.

PostNapisane: 24 kwi 2010, 22:18 

Z M60 każdy umie :roll: Sęk w tym żeby takie coś z snajperą zrobic mina tych z drugiej strony bezcenna :lol:

PostNapisane: 24 kwi 2010, 22:35 

Ja tak robiłem 2 złotą gwiazdkę M95 :D Tylko, że wg Mnie lepszy jest kolimator :)

PostNapisane: 25 kwi 2010, 01:10 

Jak dla mnie GOL wymiata mam 7 golda.. ;d

PostNapisane: 25 kwi 2010, 03:27 

nolft napisał(a):
Takie numery to ja z M60 umiem wykręcić.

:lol: :lol: :lol: :lol: - a teraz powiedz mi, kto niepotrafi takich rzeczy robic m60? :mrgreen:
kazdy moze latac z m60 - a poprobuj z m95...
zobaczymy jaka bedziesz mial mine, jak w magazynku bedzie 5naboi, a nie 100... i bedziesz MUSIAL trafic za pierwszym razem z bliska, inaczej gleba... :wink:

pelen "szacun" na osob "walacych" wyborowe "heady", przy pomocy m95... ja tym niepotrafie w stodole trafic... :shock:
(ledwo uciulalem setke trafien).

PostNapisane: 25 kwi 2010, 03:36 

Przeciez nigdzie na swiecie nie jest powiedziane, ze trzeba walic heady ??
Jak sie biega na krotki dystans to do 15-20 metrow walniesz w klate ( moze nie stodola,,ale zawsze troche wieksza niz glowa :D ) i masz fraga.
Chyba nie headshoty sie licza, tylko to ze gosc pada przed Toba :)

PostNapisane: 25 kwi 2010, 09:43 
Zbanowany

Okruch napisał(a):
nolft napisał(a):
pelen "szacun" na osob "walacych" wyborowe "heady", przy pomocy m95... ja tym niepotrafie w stodole trafic... :shock:
(ledwo uciulalem setke trafien).

ja oddalem z tego ustrojstwa okolo 90 strzalow/z czego okolo 45% celnych/ i jeden trup! walilem do gosci a oni nie padali :shock: <-to bylo dla mnie okrutne<-najczesciej konczylo sie moim zejsciem... :roll: sprawdze sobie co sie dzieje po paczu ;)

PostNapisane: 25 kwi 2010, 10:03 

Ja mojej M95 używam jako karabina szturmowego :D Dzisiaj powinna wpaśc platynka z celownikiem x4 zabawa przednia i snajperów można czasem ściągnąc :mrgreen:

PostNapisane: 25 kwi 2010, 20:16 

Mondello napisał(a):
Jak sie biega na krotki dystans to do 15-20 metrow walniesz w klate ( moze nie stodola,,ale zawsze troche wieksza niz glowa :D ) i masz fraga.

reconem zawsze siedze pod krzaczkiem, celujac w czaszke... wkoncu po to go wybieram :wink:
wiecej radochy mam z takich strzalow: Obrazek + cala runda bez zadnego zejscia, niz ilosci nabitych punktow/fragow.

zreszta, ostatnio zamienilem snajperke na uav... (jako ciekawostke dodam, ze jest sposob zeby widziec przez sciany przy pomocy uav.... :lol: ciekawe czy to bug, czy niedopracowanie silnika.... :mrgreen: ).

PostNapisane: 26 kwi 2010, 23:42 

Okruch napisał(a):
Mondello napisał(a):

reconem zawsze siedze pod krzaczkiem, celujac w czaszke... wkoncu po to go wybieram :wink:
wiecej radochy mam z takich strzalow: Obrazek + cala runda bez zadnego zejscia, niz ilosci nabitych punktow/fragow.

zreszta, ostatnio zamienilem snajperke na uav... (jako ciekawostke dodam, ze jest sposob zeby widziec przez sciany przy pomocy uav.... :lol: ciekawe czy to bug, czy niedopracowanie silnika.... :mrgreen: ).

I dlatego ludzie tacy jak ty mnie irytują a swój ranking w majty możesz sobie wsadzić bo na rushu się atakuje pozycje jako atakujący a nie kisi całą rundę na drzewku i ciesząc się jaki to ja jestem pro-_-. Niestety nie ma na serwerach takich zasad by kamperów pousuwać;/.

Co do snajperek. IMO najlepszy jest SW. Świetnie się nim celuje i jest szybki. SWU jest też dobry, ale na HC. Natomiast ten następny automat jest boski na x4. Nieziemska zabawka, ale na HC;).

PostNapisane: 27 kwi 2010, 00:28 

bla bla bla... duzo gadasz, ale oprucz tego niewidac nic :lol:
sprawdz sobie moje staty, a bedziesz wiedziec jaki ze mnie camper... :wink:

moze pokazesz swoje dokonania? :roll:

ps. "bo na rushu się atakuje pozycje jako atakujący" - powaga? :lol:
grajac reconem - lubie patrzec, jak banda trepow nazeka na mnie, zebym zmienil klase i lecial z nimi - leca wysadzic com`a, a tam czeka kolo z CG... po 10sec, przebiegaja obok mnie... :lol: (a czasem nawet ktorys sie nawroci, proszac o to zeby oslaniac ich...). :mrgreen:

PostNapisane: 27 kwi 2010, 06:01 

XerxesPL napisał(a):
GOL jest prawie doskonały jedyna wada-zdrowego przeciwnika nie zabijesz jednym strzałem,ja przy GOLu biore możliwość dłuższego ostrzegania[symbol lunety z antenką] (dłużej pokazuje przeciwnika i działa na dalekie odległości,bez tego na dalekie odległości nie chce pokazać przeciwnika) ,za to M95 z amunicją magnum zabija jednym strzałem,ale na większej odległości trzeba celować nad głowe przeciwnika,ma długie przeładowanie i jest strasznie głośny
przy GOLu jak jest samotny przeciwnik to go dobijam rewolwerem,więc przy GOLu trzeba celować w głowe :P

całkowicie się z tobą zgadzam. Moim zdaniem najlepszy jest GOL z tego co jest w ekwipunku snajpera moim zdaniem nie ma nic lepszego. Ja też miałem problemy na początku gry ale człowiek uczy się na błędach (chodzi o celowanie) trafienie w głowę gracza w biegu nie stanowi dla mnie problemu trzeba tylko wziąć poprawkę na ruch gracza i strzelać minimalnie przed nim efekt murowany Pozdrawiam jednookich

PostNapisane: 27 kwi 2010, 07:44 
Zbanowany

hmmmmmmmmmmmm, od wczoraj naparzam m95 -> jest to duza zmiana po ponad tysiacu fragow na m24 -> ale jednak strzela sie niezle , ->jedynie halas tej armaty odstrasza mnie... i dlaczego trafiam ludka /nie head shot -> plerki np/, a ten nic, dalej nasuwa?!

ps jaki jest zasieg mortara?

Ostatnio edytowano 27 kwi 2010, 07:46 przez [Yossarian], łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 27 kwi 2010, 07:45 

Czy pojął ktoś technikę Drag Shooting ?? zaciekawiło mnie to ale ni cholery trafić w nic nie mogę :D
Ostatnio próbowałem trochę postrzelać GOLem i... 10 strzałów 1 trafienie i to wszystko w jednego typa :) myślę, że pojęcia takie jak "ta snajpa jest najlepsza" jest pojęciem względnym. To zależy tylko i wyłącznie od strzelca. Jeden lubi szybką bardzo celną (podobno ;) ) GOL a drugi woli walić działem M95 zabijając przez ściany :) Ja ostatnio na HC próbuję swoich sił z VSSem... niezła zabawa.
No właśnie...ZABAWA !! Panie Sabakino. Sam Pan niedawno płakał, że nie może w nikogo trafić i szukał porad u forumowych snajperów. Teraz brak umiejętności zmienił się w irytację. Zapomniał Pan dodać, że na Rushu także się broni pozycji jako obrońca :roll:
Jadąc po czyichś statach może wypadałoby się swoimi pochwalić ?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 159 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2