Teraz jest 25 lis 2024, 01:03

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 336 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 23  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 mar 2010, 14:24 

Ozovich napisał(a):
bam napisał(a):
Nie rozumiem co masz na myśli mówiąc, że G3 jest bazą dla PSG1. H&K Wszystkie swoje bronie robili pod jeden kopyt zmieniając tylko przeznaczenie docelowe. Jeśli masz na myśli, że g3 jest praprzodkiem PSG1 to masz racje, ale ten karabin jest już całkiem inny.

A o G3SG1 słyszał?

A rozumiesz, że rozmawiamy o G3 a nie G3SG1
G3SG1 to G3 przystosowane dla snajperów
Nie rozumiem co to ma do mojej wypowiedzi ?
G3 i PSG1 to 2 różne przeznaczone do czego innego bronie.
G3 w grze to zwykły karabin piechoty ze snajperką nie mający nic wspólnego.

PostNapisane: 6 mar 2010, 21:56 

*mama zabroniła mi przeklinać* ***** EA !!!!1
to ten syf nie da sie grac

PostNapisane: 6 mar 2010, 22:54 
Zbanowany

I znów zdechło. :lol:

PostNapisane: 6 mar 2010, 22:56 

Wrażenie nie no zajebista gra wyłączają serwery kont około 22:00 SUPER tego było trzeba, cisza nocna i %@#$.

PostNapisane: 6 mar 2010, 23:01 

Chyba w EA na noc prąd wyłączają żeby zaoszczędzić xDDD Już szkoda nawet to komentować bo od kiedy pamięcią sięgam , żadna z moich gier nie była tak niedopracowana i tak wadliwa jak BC2 : D Jeszcze parę dni a EA będzie mogła już zwolnić połowę DICE tak jak to zrobiło Activision z Infinity Ward :D

@down
No dobra American's Army 3 po premierze miał więcej błędów niż cokolwiek co powstało na świecie jeżeli oto ci chodzi D: Tam w niektórych przypadkach w ogóle nic się nie dało robić xD Ale to gra za darmo D: A jeśli nie oto chodzi to pogrywałem czasami dla relaksu w 3 .

Ostatnio edytowano 6 mar 2010, 23:11 przez Wujek_WilQ, łącznie edytowano 3 razy

PostNapisane: 6 mar 2010, 23:07 

Pewnie sprzątaczka żeby podłączyć odkurzacz wyjęła wtyczkę z gniazdka.Wydałem 130zł i nawet sobie pograć wieczorem nie mogę.. .
Wujek_WilQ a w America`s Army grałeś?:)

edit:

Tak chodziło o bugi, AA3 to kompletny niewypał.

PostNapisane: 7 mar 2010, 01:08 
Zbanowany

Rano - nie mogę grać.
Popołudniu - chce zagrać, wchodzę na serva. 5 min - kick. Mówię OK RAZ MOŻE BYĆ. Wchodzę na inny serv (w ogóle wejść na jakiś server to tragedia nieraz) gram 10 min KICK. Myszka wędruje na najcześciej naciskany przycisk - WYJŚCIE Z GRY. Dziękuje.
Noc - ........=), tak to mogę napisać ;o

PostNapisane: 7 mar 2010, 04:51 

Odnosnie kickow to na glownym ekranie gry na dole leci text mowiacy by wyczyscic kompa z pozostalosciach po becie i recznie updateowac punkbuster'a.

PostNapisane: 7 mar 2010, 12:05 

Tak sobie myślę, DICE razem z EA nie spodziewało się takiej dużej sprzedaży BC2. Serwery nie wyrobiły natłoku graczy i dlatego się to wszystko tak sypie. Jeżeli sprzedali tyle kopii co CoD MW2, co uważam za możliwe, to w sumie nie ma się co dziwić. Nie byłbym zaskoczony gdyby się okazało, że w BC2 gra (lub próbuje grać) obecnie więcej ludzi niż w BF2 i BF2142 razem wziętych. Pozostaje się uzbroić w cierpliwość. I tak moim zdaniem jesteśmy lepiej traktowani niż gracze w MW2 gdzie właściwie nie wiadomo czy ktoś w ogóle się poważnie zajmuje błędami w grze.

PostNapisane: 7 mar 2010, 12:30 

Mayek napisał(a):
dekard napisał(a):
Satyr napisał(a):
Może mnie ktoś oświecić? Wprowadziłem kod który dostałem na AKsu i sie nie odblokował. To znaczy wyskoczyl napis ze kod jest ok a zawartość gotowa do pobrania. Co dalej?

jak rozpoczniesz rozgrywkę to będzie widoczny.

mnie dziwi dlaczego nie widać spawarki mechanika (już po odblokowaniu) w arsenale (okno wybory przed wejściem do rozgrywki). Na szczęście jest dostępna pod "3" (też tak macie).

Tak ma byc. Nie widac jej, jest dostepna dopiero w akcji :)

PS. Wojtas Ty zyjesz???? :shock:

Mayek Ty żyjesz ? :D Tylko czekać aż Holman wparuje :D

Ja na razie jestem średnio zadowolony z tego co zobaczyłem. Jak ktoś ma assualta to robi artylerie z granatnika i wysadza pół mapy. Snajperzy mnie dobijają, zatrzymasz się na chwilę i nie żyjesz. Medyk to jakaś pomyłka, bo dostał pkm'a którym grać nie zamierzam. Co najmniej bezsensem jest, że wyskakuje na typka i ładuje mu 30 pocisków w czapę z AK, a ten mnie na stojaka podskakując zabija z pkm'a. Gra mogłaby być ciekawa gdyby liczba granatników była mniejsza lub były słabsze na piechotę. Liczba snajperów też powinna być ograniczona jak w którejś tam części COD.
Wielka szkoda też, że mało jest sprzętu. Co to za battlefield jak gra nie opiera się na sprzęcie? Jak mam ochotę na infantry to BF jest jedną z ostatnich gier jaką bym włączył.

Dziś pogram trochę więcej. Póki co miałem bardzo pozytywne pierwsze wrażenie, po tym jak pograłem nieco to zmieniłem zdanie.

PostNapisane: 7 mar 2010, 12:37 

Myślę że z czasem będą serwery z limitowaniem klas i materiałów wybuchowych tak jak w DOD.

PostNapisane: 7 mar 2010, 14:58 
Zbanowany

Byłoby dobrze bo ilości bezużytecznych dla zespołu idiotów w ghillie przekraczają masę krytyczną.

PostNapisane: 7 mar 2010, 15:09 

ZzackK napisał(a):
z limitowaniem klas.

myślałem że odrazu tak zrobią , żeby nie wychodziły takie idiotyzmy z 4 sniperami w drużynie

PostNapisane: 7 mar 2010, 15:29 

Gra sama w sobie jest dobra, ale te wszystkie problemy techniczne psuja dobre wrazenie.

PostNapisane: 7 mar 2010, 16:06 

Adasi napisał(a):
Jak ktoś ma assualta to robi artylerie z granatnika i wysadza pół mapy. Snajperzy mnie dobijają, zatrzymasz się na chwilę i nie żyjesz. Medyk to jakaś pomyłka, bo dostał pkm'a którym grać nie zamierzam. Co najmniej bezsensem jest, że wyskakuje na typka i ładuje mu 30 pocisków w czapę z AK, a ten mnie na stojaka podskakując zabija z pkm'a. Gra mogłaby być ciekawa gdyby liczba granatników była mniejsza lub były słabsze na piechotę. Liczba snajperów też powinna być ograniczona jak w którejś tam części COD.

Widze, ze skrytykowales kazda klase oprocz enga - czyli pewnie nim grasz, ale mniejsza z tym. Dodam tylko od siebie, ze inz lataja z bazookami, ktorych uzywaja praktycznie tyko przeciwko piechocie ;-). Co do medykow, to sie jak najbardziej zgadzam. PKM to jeszcze nic, ale M60 to jest jakas pomylka; dostajesz 2 strzaly i padasz ... Aha, ograniczenia powinny byc, tez myslalem, ze nad tym popracuja. W ogole nieco irytujace jest to, ze ludzie nie wspolpracuja, graja tylko dla statow, np. jakis pacan podnosi mnie, kiedy jestesmy ostrzeliwani przez czolg, apc i heli.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 336 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2