A ja powiem, że to narzekanie jest już męczące. Już jakiś czas od patcha minął, a ja odnoszę wrażenie, że jak tylko ktoś dostaje w dupę i staty już nie takie jak by się chciało to zamiast szukać winy w sobie i swoich umiejętnościach, doszukuje się ich w patchu i co on to złego nie zrobił. To naprawdę jest męczące tym bardziej, że ja jakiegoś załamania w swojej grze czy pogorszenia nie odczułem, a ratio nadal rośnie. Wiadomo że jest różnie i sam czasem nieźle oberwę, ale tak samo kiepsko mogło mi iść przed patchem jak i teraz. Więc uprzejmie wszystkich narzekających proszę - znajdźcie lepsze wymówki, bo nie ma dnia żeby ktoś na dowolnym serwerze nie rozpaczał z tego powodu
Co do FN2000 - osobiście nie znam się wybitnie na militariach i nie miałem okazji strzelać z owej broni na żywo, ale całe szczęście że zwiększyli obrażenia i celność. Do tej pory ta broń była wręcz śmieszna, taka terkocząca pukawka, którą czasem można było wystrzelać cały magazynek i nikogo nie zabić, bo duża szybkostrzelność + rozrzut + skubanie jak wiatrówka to kiepskie combo. Prawda jest taka, że dużo osób jak tylko dowiedziało się, że zwiększono moc i celność, bo faktycznie teraz ta broń daje nieźle popalić - zaczęła z nią biegać i na serwerach aż roi się od osób z FN2000 (i nie uważam tego za coś złego, bo przecież jak coś jest ******* to z tego korzystam a nie czekam na kolejnego patcha z nadzieją że może zrobią z tego jakiś bezużyteczny shit). Mimo to nie da się zaprzeczyć, że noobkom nawet FN2000 nie pomoże jeśli nie ogarniają gry (czasem aż żal mi zabijać osoby które wybiegają prosto na mnie, zatrzymują się w miejscu, zaczynają się kręcić i same nie wiedzą czy strzelać bo dopiero analizują czy to swój czy wróg
Tak samo sprawa low lv które myślą że zaszyją się w jakimś krzaku, albo staną na środku pustyni i myślą, że są nieśmiertelne).
Są rzeczy irytujące takie jak gracze, którzy żyją chyba z bolesną świadomością, że nie złapią fragów inaczej niż tylko z CG i to jest ich jedyna broń do czasu aż nie zginą. Albo C4 na piechocie. Niektóre serwery tego zabraniają, ale jeśli takich obostrzeń nie ma to jako że jest to część gry - nie trzeba takich osób od razu obrzucać wyzwiskami.
pozdro