Teraz jest 22 lis 2024, 23:13

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 185 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 lis 2010, 11:45 

BartM napisał(a):
@stickydude możesz jaśniej ?

W ostatniej tabelce przy wyborze klasy masz dodatki do wszelkich pojazdów.
Jednym z nich jest zasłona dymna (która faktycznie jest zasłoną z dymu np. w czołgach), jednak w helikopterach działa tak, że strzałka, którą właśnie ktoś Ci przylepił do tyłka "znika".

PostNapisane: 3 lis 2010, 14:06 
Zbanowany

czyli flara, ktora jest w uzytku, od poprzedniego patcha, czyli od bodajze 30 czerwca...

PostNapisane: 3 lis 2010, 14:21 

sidh77 napisał(a):
Raz też miałem dziwną sytuacje na mapie White Pass, podniosłem kit meda i akurat się złożyło że miał MG36, podczas celowania cała luneta mi się dodatkowo rozjaśniała co w praktyce uniemożliwiało mi skuteczne prowadzenie ognia. Wszędzie dookoła biało bo mapka jest zimowa, a jeszcze dodatkowo rozjaśnia się przy celowaniu. Kurczę ledwo czerwoną kropkę było widać, czułem jak by ktoś mi latarką w lunetę świecił. Miał ktoś podobną sytuację?

Też tak mam. Nie tylko na tej mapie, ale też np na Valparaiso. Właściwie to nie problem, bo świetnie strzela mi się chociażby z XM8 LMG + red dot.

PostNapisane: 3 lis 2010, 17:06 

stickydude napisał(a):
sidh77 napisał(a):
Raz też miałem dziwną sytuacje na mapie White Pass, podniosłem kit meda i akurat się złożyło że miał MG36, podczas celowania cała luneta mi się dodatkowo rozjaśniała co w praktyce uniemożliwiało mi skuteczne prowadzenie ognia. Wszędzie dookoła biało bo mapka jest zimowa, a jeszcze dodatkowo rozjaśnia się przy celowaniu. Kurczę ledwo czerwoną kropkę było widać, czułem jak by ktoś mi latarką w lunetę świecił. Miał ktoś podobną sytuację?

Też tak mam. Nie tylko na tej mapie, ale też np na Valparaiso. Właściwie to nie problem, bo świetnie strzela mi się chociażby z XM8 LMG + red dot.

To akurat już w poprzednim patchu było. Wygląda na to, że nie zostało to naprawione

PostNapisane: 3 lis 2010, 17:54 

dedoha napisał(a):
To akurat już w poprzednim patchu było. Wygląda na to, że nie zostało to naprawione

Ja tam dopiero teraz tak mam. Przed R9 takich jaj z celownikiem nie zauważyłem.

PostNapisane: 3 lis 2010, 19:09 

sidh77 napisał(a):
dedoha napisał(a):

Ja tam dopiero teraz tak mam. Przed R9 takich jaj z celownikiem nie zauważyłem.

Widocznie nigdy nie brałeś do mg36 perka powiększenia x4, a kit który podniosłeś taki miał.
Na zimowych mapach ten perk tak właśnie psuje zabawę z mg36.

PostNapisane: 3 lis 2010, 19:41 
Zbanowany

biala przelecz to polbiedy, nelson w podboju i lunetki to porazka...
do mg36 branie jakiegokolwiek dodatkowego perka z luneta to... glupota :D

PostNapisane: 4 lis 2010, 09:56 

Mi i tak się lepiej gra mg36 bez lunetki. :)
Częściej biorę więcej ammo, bo jak latam jak rambo, to często się kończy bez tego, jak nie ma asfalta pod ręką.

PostNapisane: 4 lis 2010, 10:42 
Zbanowany

mg36 ma wbudowana lunetke ;) pozostale bronie meda nie, w tym podobna pukawka: xm8 lmg ;)

PostNapisane: 4 lis 2010, 16:38 

Przecież wiem, ciekawie się tym gra.
Jakoś tak jak by odrzutu niemal nie było.
Wolę tą broń od xm8lmg, choć mówią, że ta druga jest lepsza...

PostNapisane: 4 lis 2010, 22:15 

Ten patch to jakiś epic fail. Gdy wszedłem na serwer poczułem się tak samo gdy grałem pierwszą godzinę w multi. Chociaż gdy odległość od wroga wynosi około 20-30 metrów trzema pociskami ściągam typa nawet AKS-em.

PostNapisane: 5 lis 2010, 09:42 
Zbanowany

Obrazek
Jak widac: czesc tylna, atakowanego medyka jest czerwona, jego pasek zycia pokazuje 100%, po trafieniach 30 pociskami, no moze 28 pociskami z f2000, noz tez nie pomogl... To przyklad, gdy mowie, ze nic mi nie wchodzi, bo przeciwnicy staja sie dla mnie niesmiertelni... Po tym przypadku, zrobilem reset kompa i bylo lepiej... :lol:

PostNapisane: 5 lis 2010, 10:59 

jakoś dziwnie się gra ,i dzięki ea/dice za to ,że znów trzeba się przyzwyczajać do nowych hit boxów ;/

PostNapisane: 5 lis 2010, 11:42 

Po przeczytaniu kilku stron i masy narzekań powiem ze bugi po nowych paczach to pikuś w porównaniu z BF2

PostNapisane: 5 lis 2010, 12:16 

A ja powiem, że to narzekanie jest już męczące. Już jakiś czas od patcha minął, a ja odnoszę wrażenie, że jak tylko ktoś dostaje w dupę i staty już nie takie jak by się chciało to zamiast szukać winy w sobie i swoich umiejętnościach, doszukuje się ich w patchu i co on to złego nie zrobił. To naprawdę jest męczące tym bardziej, że ja jakiegoś załamania w swojej grze czy pogorszenia nie odczułem, a ratio nadal rośnie. Wiadomo że jest różnie i sam czasem nieźle oberwę, ale tak samo kiepsko mogło mi iść przed patchem jak i teraz. Więc uprzejmie wszystkich narzekających proszę - znajdźcie lepsze wymówki, bo nie ma dnia żeby ktoś na dowolnym serwerze nie rozpaczał z tego powodu :)
Co do FN2000 - osobiście nie znam się wybitnie na militariach i nie miałem okazji strzelać z owej broni na żywo, ale całe szczęście że zwiększyli obrażenia i celność. Do tej pory ta broń była wręcz śmieszna, taka terkocząca pukawka, którą czasem można było wystrzelać cały magazynek i nikogo nie zabić, bo duża szybkostrzelność + rozrzut + skubanie jak wiatrówka to kiepskie combo. Prawda jest taka, że dużo osób jak tylko dowiedziało się, że zwiększono moc i celność, bo faktycznie teraz ta broń daje nieźle popalić - zaczęła z nią biegać i na serwerach aż roi się od osób z FN2000 (i nie uważam tego za coś złego, bo przecież jak coś jest ******* to z tego korzystam a nie czekam na kolejnego patcha z nadzieją że może zrobią z tego jakiś bezużyteczny shit). Mimo to nie da się zaprzeczyć, że noobkom nawet FN2000 nie pomoże jeśli nie ogarniają gry (czasem aż żal mi zabijać osoby które wybiegają prosto na mnie, zatrzymują się w miejscu, zaczynają się kręcić i same nie wiedzą czy strzelać bo dopiero analizują czy to swój czy wróg :lol: Tak samo sprawa low lv które myślą że zaszyją się w jakimś krzaku, albo staną na środku pustyni i myślą, że są nieśmiertelne).
Są rzeczy irytujące takie jak gracze, którzy żyją chyba z bolesną świadomością, że nie złapią fragów inaczej niż tylko z CG i to jest ich jedyna broń do czasu aż nie zginą. Albo C4 na piechocie. Niektóre serwery tego zabraniają, ale jeśli takich obostrzeń nie ma to jako że jest to część gry - nie trzeba takich osób od razu obrzucać wyzwiskami.
pozdro

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 185 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2