Teraz jest 1 gru 2024, 01:14

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 159 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 mar 2010, 20:50 

Tak, GOL'em nie zabijesz jednym strzałem, ale M95 też nie zabija jednym strzałem, (chyba że trafisz w głowę, jak i z tej snajperki jak i z drugiej), nawet z amunicją magnum, więc XerxesPL, nie wprowadzaj ludzi w błąd :wink: , każda snajperka powtarzalna, która się trafi w głowę przeciwnika zabija. Jako że to jest temat o snajperkach to polecam GOL magnum i SW-98 :wink: .

PostNapisane: 20 mar 2010, 21:25 

chyba kazda sniperka powtarzana zabija jednym strzalem w glowe, inaczej nie.

PostNapisane: 20 mar 2010, 22:15 

osobiscie tylko GOL - po pewnym czasie nie przeszkadza brak podzialki, bo poprostu wyuczysz sie... :) (no chyba ze pojawiaja sie smiglowce, wtedy m95+mag ).

tak zastanawiam sie, podpowiedziec na jakich mapach walic na 250-300 marksman point's, czy niech chlopak przetestuje wszystkie? :?:

PostNapisane: 20 mar 2010, 22:22 

shooter_ napisał(a):
Tak, GOL'em nie zabijesz jednym strzałem, ale M95 też nie zabija jednym strzałem, (chyba że trafisz w głowę, jak i z tej snajperki jak i z drugiej), nawet z amunicją magnum, więc XerxesPL, nie wprowadzaj ludzi w błąd :wink: , każda snajperka powtarzalna, która się trafi w głowę przeciwnika zabija. Jako że to jest temat o snajperkach to polecam GOL magnum i SW-98 :wink: .

M95 zabija jednym strzalem - jednak gdy przeciwnik jest stosunkowo blisko. Na dalsze odleglosci dalej potrzebne sa dwa strzaly w korpus.

PostNapisane: 20 mar 2010, 22:35 

ashlon napisał(a):
shooter_ napisał(a):

M95 zabija jednym strzalem - jednak gdy przeciwnik jest stosunkowo blisko. Na dalsze odleglosci dalej potrzebne sa dwa strzaly w korpus.

Było jakiś tam tabelkach, od jakiej odległości snajperki zabijają pierwszym strzałem, jak pamiętam GOL zabija jednym strzałem w klatę do 5 metrów, zaś M95 do 10 metrów, różnica jest mała, ale jak kto woli.

PostNapisane: 20 mar 2010, 22:48 

czesto strzelasz do kogos z 5-10metrow snajperka? :D
bo jakos na taka odleglosc, wieksze zaufanie mam do m1911 :wink:

PostNapisane: 20 mar 2010, 23:38 

Czasami zdarza mi się kogoś ustrzelić z mniej niż 5 metrów :D . Lubie tak komuś przystawić lufę karabinu do głowy xD a zwłaszcza lufę z karabinu snajperskiego, a zaufanie mam do swojej broni którą akurat mam wyciągniętą, chyba że zabrakło amunicji to wyciągam Rex'a :D.

PostNapisane: 21 mar 2010, 00:11 

Ja gram reconem i jak musze "zejsc na ziemie" to biore w lape karabinek "VSS SPECJALNA SNAJPERSKAJA" z luneta ktora jest po srodku albo ta do karabinkow szturnowych i daje to naprawde zdumiewajacy efekt polecam , nie wazne wtedy czy widzisz kolesia 2 metry przed toba czy on stoi troche dalej (lecz odpada strzelanie na dalekie dystanse xD) a tak to latam z M95 albo golem a 2 bron to taki pistolet co brustem strzela (skleroza) xD

PostNapisane: 21 mar 2010, 00:22 

VSS z celownikiem ACOG robi sieczkę na serwerach hardcore, wczoraj tak z ciekawości wziąłem VSS z ACOG'iem, nie sądziłem że takie połączenie daje tyle zabawy :) . Jednak ja pozostanę przy GOL'u, co do pistoletu który strzela burstem to chyba jest M93R, odkąd odblokowałem m93r nie umiem go ogarnąć, straszne bydle dla mnie :D

PostNapisane: 21 mar 2010, 00:52 

moze vss jest na serwerach HC niezle, ale na normalnych....? 8)
wczoraj trafilem na kolesia ktory tym walil z ukrycia - skonczylo sie polowaniem na niego przez pol gry :lol:

PostNapisane: 21 mar 2010, 01:13 

VSS jest może i dobre, ale raczej na bliskie dystanse, na dalsze lepiej już wziąć chociażby M24 8)

PostNapisane: 21 mar 2010, 15:23 

Lubię M24 bo zapewnia mi "mobilność", szybko się z niego strzela, ma szybki reload i przyjemny celownik, z którego ładnie wchodzą banie. W dodatku po dłuższym graniu ogarniam jak zabijać na dystans (ile trzeba podnieść celownik w górę). Jedynie co wolę bardziej (no zależy od sytuacji, czasem M24>M95, czasem na odwrót) to M95, bo z bliska zabija jednym pociskiem, a dodatkowo mogę ustrzelić heli.

Najlepszą metodą jest pogranie chwilę wszystkim po trochu i wybranie najlepszej broni pod siebie. No i przydaje się po strzale przytrzymać czasem jeszcze LPM żeby zobaczyć gdzie pocisk poleciał.

http://www.youtube.com/user/Wschood

Zapraszam!

PostNapisane: 21 mar 2010, 17:16 

a ja nadal mam dylemat m95 czy GOL ;/
A wy z czym biegacie z tych 2 ?

PostNapisane: 21 mar 2010, 17:30 

JaCuN napisał(a):
a ja nadal mam dylemat m95 czy GOL ;/
A wy z czym biegacie z tych 2 ?

Co osoba to woli coś innego. Cały temat się toczy dyskusja i właściwie jedyne co się dało ustalić to że samopowtarzalne są do kitu.

PostNapisane: 21 mar 2010, 19:43 

GOL. Pocisk prawie nie opada, podziałka nie jest potrzebna. Headshoty się fajnie strzela, wystarczy się przyzwyczaić. Z resztą tak samo jest z .50, tylko ten opadający pocisk i mniejsze pole widzenia w lunecie nie sprzyja mi zbytnio. Zależy tylko od waszych własnych upodobań.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 159 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2