PavelZet napisał(a):
MITRO[PL] - chyba miałem "przyjemność" widzieć tego osobnika w grze
http://www.pbbans.com/mbi-viewban-52ed5 ... 72814.htmlWitam,
To mój nick. Szkoda, że dostałem ban na Wasz serwer - miałem na nim najlepszy ping.
Chciałbym tylko powiedzieć, że nie chetowałem. Program znalazł się na moim dysku tylko i wyłącznie w celach edukacyjnych. Po testach program został wyłączony, ale nadal był w folderze z grą. Nie wiedziałem, że PB przyczepi się do samej obecności programu na dysku. Moje staty są czyste. Jeśli jest możliwość ściągnięcia bana to bardzo proszę.
Jeśli ktoś mi nie wierzy to mogę podesłać program. Jestem fanem wszystkich serii BF. Mój wcześniejszy nick w BF2 to mitro05 - spójrzcie ile grałem, nigdy nie zostałem zbanowany.
Pozdrawiam
Edit Kobra : Proszę nie komentować postów. Ten zostaje dla potomnych To że dostałem bana to nie znaczy, że jestem od razu cheaterem. Ten temat według mnie jest bez sensu. Nie mam ochoty aby ktoś twierdził, że jestem cheaterem... bo nim nie jestem.
Edit - Kobra
Zostałeś zbanowany przez system a nie przez admina. PB wykrył niedozwolony program i koniec dyskusji.
Przypomina to sytuację jak złodzieja złapią w kradzionym samochodzie o on mówi że nie ukradł tylko chciał się przejechać.