Makiavelli napisał(a):
Nie mówię, żeby tego nie robił. Po prostu odpowiadam na posta, i próbuje powiedzieć, że każdy, kto choć trochę pomyśli, to sobie poradzi i bez polskiej wersji. Ale jest masa dzieciaków, którzy są na tyle leniwi, że tego nie zrobią.
Jest luz ;*
Widzisz, ale ja nie piszę o dzieciakach. Może będzie to dla Ciebie nowość, ale w gry komputerowe grają też ludzie w wieku >20 i >30. Osobiście miałem już w podstawówce angielski i nie miałem z tym językiem nigdy jakichś problemów, ale są osoby, które a) nie miały ang w szkole, b) nie miały informatyki w szkole. Uwierz lub nie, ale znam osoby, którym przyswojenie pewnych nawyków z dziedziny obsługi komputera sprawia problemy, zwłaszcza gdy dochodzi problem bariery językowej. Nie żeby stronka ze statystykami do BC2 była jakaś niesamowicie istotna... ale zawsze lepiej (zwłaszcza dla niektórych) gdy czytać wszystko w ojczystym języku.

sidh77 napisał(a):
żebyexoriou przetłumaczył stronę.
Ale o co chodzi..?
@krendzel, przygotuj się, że znajdą się ludzie (czytając ten topic, można odnieść wrażenie, że już się znaleźli), którzy są najmądrzejsi i będą Ci wypominać wszystko i zawsze, choć sami nic by nie zrobili. Dlatego nie zniechęcaj się jak zostaniesz zflejmowany, tylko rób swoje, ktoś na pewno to doceni.