DawidsonRNG napisał(a):
Przecież nigdzie o nic Cię nie oskarżyłem ani nic nie zasugerowałem.
zasłaniać się - przen. (czymś) pozorować (coś czymś), tłumaczyć się, usprawiedliwiać się, wykręcać się - słownik synonimów
sugerowałeś że zasłaniam się czyli pozoruje, tłumaczę sie lub wykręcam ...głupimi przypadkami i fartem...
Co w temacie o cheaterach w tak wrażliwym środowisku na ten proceder jak BF2 Community może skutkować niemiłymi dla mnie konsekwencjami - ot ktoś sobie coś kiedys przypomni widząc sgt.PifPafa - a to ten co sie bronił na forum w temacie o cheatach !
Wiem doskonale, że chciałeś napisać coś w stylu; ...ty interpretujesz to głupimi przypadkami i fartem... - problem w tym, że inni mogą tego nie wiedzieć - dlatego proszę wszystkich o zastanawianie sie nad tym co sie pisze - czasem jedno słowo zmienia cały sens tego co sie chciało wyrazić - już lepsze sa błędy ortograficzne, serio
naturalnie o nic nie mam do Ciebie żadnych pretensji
pozdrawiam
ps. obejrzałem filimik na pełnym ekranie i nadal nie widzę 100% dowodu na to, że gość jest cheterem, przydałoby sie wiedzieć ile fragów mu zaliczyło po tej akcji w 22 sek. Faktycznie podejrzanie szybko reaguje - ale dla mnie to w BC2 prawie każdy (tylko nie ja
) ma refleks jak terminator - strasznie wszystko tu szybko sie dzieje w BF'ie dało sie na chwilę przystanąc zastanowić sie co dalej, zmienić strategię a tu stoisz i zaliczasz headshota prawie zawsze.